Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83
Filmadatlap
 
29
Szereplők
60
Vélemények
8
Képek
1
Videók
Képlet
 
indingo   2017. 06. 20.

Nagyon tetszett a film, ahogy indult. Utána szerintem húzták, mint a rétes tésztát és már várta a néző a katarzist, ami nálam nem igazán jött el.

 
rbernadett   2015. 08. 22.

Számomra ez a film nagyon lehangoló. Addig a pillanatig, amíg kiderül, hogy mit is rejtenek a számok még élveztem, mert izgalmas volt, de utána, hogy kiderült a valóság, még az élettől is elment a kedvem. Semmiképp sem újranézős.


 
Deku   2017. 07. 23.

Nekem nagyon tetszett. Sokan nem kedvelik Nicholas Cage-et pedig jó színész és ebben a filmben is helyt állt. A története is igazán megkapó ennek a filmnek.

 
Norbi   2018. 07. 09.

Nagyon tetszett a témája, és nagyon jól használták fel, Nicolas Cage nagy kedvencem és ismét brillírozott. Kicsit misztikus sztori, de aki ettől nem rémül meg az imádni fogja.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 16.

jónak indult, a történet is nagyon rendben van, de valahogy annyira elhúzták a történetet és belassult, hogy nagyon unalmas lett. A végére már nem értettem semmit kb és majd el aludtam. Sajnos egyszernézős csak Nicolas Cage miatt.

A film összbevétele 183 593 586 dollár volt (imdb.com).

 

A film kezdő és befejező zenéje egy Beethoven-darab a 7. szimfóniából, amelyet a zeneszerző 1812-ben fejezett be, és amelyet barátjának, Moritz von Fries grófnak ajánlott.

(SódóGA)
 

A filmbéli iskolát William Davesről nevezték el, aki a lovas hadtestben szolgált a függetlenségi háborúban. Ő figyelmeztette bajtársait, hogy jönnek a britek, éppúgy, ahogy a filmben róla elnevezett gyerek próbálta figyelmeztetni az embereket.

(SódóGA)
 

A jövőbe látó ember abbeli félelmét, hogy nem hisznek neki, Kasszandra-átoknak nevezik, mely a görög mitológiai Kasszandra-történetből eredeztethető.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.