Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

Képlet (2009)

Knowing
Filmadatlap
 
28
Szereplők
65
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Videók (1)

 
Gyorvik   2023. 01. 19.

legújabb vélemény

0

Természetesen nem fontos egy tudományos filmnek tudományosnak lennie, bár a jelenség irrealisztikus. A kitörések eredményeként ugyan elképesztő elektromágneses impulzus érheti el a Földet, ami katasztrófát is okozhat az információs rendszer leállásá... több»

 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 02.

1

Szerény véleményem szerint Nicholas Cage egyik legjobb mozija.Izgalmas,fordulatos megdöbbentő,és teljesen hihető történet.Persze,akinek kicsit nagyobb a képzelő ereje.Nagy csattanó a vége,és ez az ember hibás,pazarló,mindent elpusztító életmódjára utal.Szuper film.

 
Deku   2017. 07. 23.

1

Nekem nagyon tetszett. Sokan nem kedvelik Nicholas Cage-et pedig jó színész és ebben a filmben is helyt állt. A története is igazán megkapó ennek a filmnek.

 
JRD   2022. 06. 15.

1
Nyomot hagy...

...és nemcsak a színészi játék miatt hanem a történet átérezhetősége okán is. Sokszor láttam már a filmet (Cage egyik legjobb filmje szerintem) mégis újra és újra ugyanazt a tehetetlen fájdalmat érzem a végére. Érdekes film, érdekes történet, látványos és mélyen elgondolkodtató... Nézd meg! Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

 
indingo   2017. 06. 20.

0

Nagyon tetszett a film, ahogy indult. Utána szerintem húzták, mint a rétes tésztát és már várta a néző a katarzist, ami nálam nem igazán jött el.

 
rbernadett   2015. 08. 22.

0

Számomra ez a film nagyon lehangoló. Addig a pillanatig, amíg kiderül, hogy mit is rejtenek a számok még élveztem, mert izgalmas volt, de utána, hogy kiderült a valóság, még az élettől is elment a kedvem. Semmiképp sem újranézős.

 
dailyfilmsan   2020. 03. 02.

0

Ez Nicolas Cage egyik legjobb játéka. Ennek ellenére a film lassan indul be, nem következetes, rosszul közli az emberi természetet. Számomra egy közepes misztikus katasztrófa film ami lehetett volna egy kicsivel izgalmasabb is.

A film összbevétele 183 593 586 dollár volt (imdb.com).

 

John Koestler a filmben soha nem alszik a saját ágyában.

(dailyfilmsan)
 

Ebben a filmben kapta Liam Hemsworth az első filmszerepét.

(dailyfilmsan)
 

A film kezdő és befejező zenéje egy Beethoven-darab a 7. szimfóniából, amelyet a zeneszerző 1812-ben fejezett be, és amelyet barátjának, Moritz von Fries grófnak ajánlott.

(SódóGA)
 

A filmbéli iskolát William Davesről nevezték el, aki a lovas hadtestben szolgált a függetlenségi háborúban. Ő figyelmeztette bajtársait, hogy jönnek a britek, éppúgy, ahogy a filmben róla elnevezett gyerek próbálta figyelmeztetni az embereket.

(SódóGA)
 

A jövőbe látó ember abbeli félelmét, hogy nem hisznek neki, Kasszandra-átoknak nevezik, mely a görög mitológiai Kasszandra-történetből eredeztethető.

(SódóGA)