Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
82
Filmadatlap
 
29
Szereplők
62
Vélemények
8
Képek
1
Videók
Képlet
 
stevepisti   2020. 06. 22.

legújabb vélemény

Itt még értékelhető alkotást mutatott Nicolas Cage, jól játszotta a karaktert, van benne akció, izgalom. Tetszett!

 
indingo   2017. 06. 20.

Nagyon tetszett a film, ahogy indult. Utána szerintem húzták, mint a rétes tésztát és már várta a néző a katarzist, ami nálam nem igazán jött el.


 
rbernadett   2015. 08. 22.

Számomra ez a film nagyon lehangoló. Addig a pillanatig, amíg kiderül, hogy mit is rejtenek a számok még élveztem, mert izgalmas volt, de utána, hogy kiderült a valóság, még az élettől is elment a kedvem. Semmiképp sem újranézős.

 
Deku   2017. 07. 23.

Nekem nagyon tetszett. Sokan nem kedvelik Nicholas Cage-et pedig jó színész és ebben a filmben is helyt állt. A története is igazán megkapó ennek a filmnek.

 
dailyfilmsan   2020. 03. 02.

Ez Nicolas Cage egyik legjobb játéka. Ennek ellenére a film lassan indul be, nem következetes, rosszul közli az emberi természetet. Számomra egy közepes misztikus katasztrófa film ami lehetett volna egy kicsivel izgalmasabb is.

 
Norbi   2018. 07. 09.

Nagyon tetszett a témája, és nagyon jól használták fel, Nicolas Cage nagy kedvencem és ismét brillírozott. Kicsit misztikus sztori, de aki ettől nem rémül meg az imádni fogja.

 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 02.

Szerény véleményem szerint Nicholas Cage egyik legjobb mozija.Izgalmas,fordulatos megdöbbentő,és teljesen hihető történet.Persze,akinek kicsit nagyobb a képzelő ereje.Nagy csattanó a vége,és ez az ember hibás,pazarló,mindent elpusztító életmódjára utal.Szuper film.

A film összbevétele 183 593 586 dollár volt (imdb.com).

 

John Koestler a filmben soha nem alszik a saját ágyában.

(dailyfilmsan)
 

Ebben a filmben kapta Liam Hemsworth az első filmszerepét.

(dailyfilmsan)
 

A film kezdő és befejező zenéje egy Beethoven-darab a 7. szimfóniából, amelyet a zeneszerző 1812-ben fejezett be, és amelyet barátjának, Moritz von Fries grófnak ajánlott.

(SódóGA)
 

A filmbéli iskolát William Davesről nevezték el, aki a lovas hadtestben szolgált a függetlenségi háborúban. Ő figyelmeztette bajtársait, hogy jönnek a britek, éppúgy, ahogy a filmben róla elnevezett gyerek próbálta figyelmeztetni az embereket.

(SódóGA)
 

A jövőbe látó ember abbeli félelmét, hogy nem hisznek neki, Kasszandra-átoknak nevezik, mely a görög mitológiai Kasszandra-történetből eredeztethető.

(SódóGA)
 

Azt a jelenséget, amikor az emberek összefüggéseket és ismétlődéseket keresnek véletlenszerűen elrendezett dolgokban, apoféniának hívják.

(SódóGA)
 

A filmben kigyullad egy olajfúró-torony a Mexikói-öbölben. Egy évvel a film bemutatása után valóban kigyulladt ott a BP egyik tornya.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.