Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78
Filmadatlap
 
25
Szereplők
5
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Diesel   2018. 02. 22.

legújabb vélemény

Mintha az élet írta volna

A film Magyarországon is jelentős társadalmi problémára hívja fel a figyelmünket. Ha pontosabb akarok lenni akkor a Kelet-magyarországi területeken élő (szenvedő) fiatalok kilátástalan életét igyekszik bemutatni. Mindent részletesen megkapunk a szegényes leépült város ahol leállt az ipar és azóta csak a napról napra való szenvedés marad és a remény hogy valaha kitörhetnek ebből és elmehetnek onnan. A kisvárost körül lengi a korrupció. Tökéletesen mutatja a be a helyi roma bűnszervezetet is. Folyamatosan érződik már a film elején az etnikai feszültség. Van kettő fiatal testvér akik igyekeznek a maguk módján "túlélni" megélni valahogy. Itt érdemes megnézni majd a két testvér Joci és Máté szemé... több»

 
GedyPapa   2017. 12. 30.

Régóta vártam, hogy végre megnézhessem a filmet, mert nagyon elkapott a trailere még annak idején. Most adódott alkalom erre, azonban, amit kaptam nem teljesítette azt, amit elvártam tőle. A cselekmény felvetése és aktualitása jó lett volna, csak túlontúl is szélsőségesen dolgozták fel azt. Fenyő Iván kiválóan hozta a karaktert a fiatal Vidnyánszky azonban az Aranyélet után/előtt most se adta azt, amit vártam volna. Összességében egy egyszernézős átlagos film.


 
kicsimano   2016. 11. 08.

Mindenkinek érdemes megnéznie a Veszettek című filmet, ugyanis nagyon fontos témát dolgoz fel, rendkívül hozzáértő módon. Vdnyánszky Attila és Klem Viktor alakítása külön dicséretet és figyelmet érdemel.

 
Faarkaas   2015. 10. 28.

Nem rossz film, egyszeri nézésre szórakoztató, de nem egy eget rengető sztori. A színészek azért hozzák a formájukat, jól alakítják az adott karaktert.

 
Tomsz   2015. 12. 05.

Moziban láttam és azt kell, hogy mondjam nem lett rossz film. A színészek jót alakítanak benne és a történet se rossz. Viszont többet is ki lehetett volna hozni belőle :)

 
A Veszettek című filmet mindenképpen érdemes megnézni, hiszen fontos témáról szól, és értően nyúltak hozzá. (8,5/10) több»
 
Így nehéz lesz. Nehéz lesz fontos magyar tömegfilmet készíteni érvényes mai kérdésekről, ha az alkotók már eleve úgy találják ki a koncepciót, hogy „homályos” művészi megfontolásból cenzúrázzák a valóságot. Goda Krisztina régen várt új rendezése nem bátor. Kifejezetten retteg attól, amire vállalkozott. KOVÁCS GELLÉRT KRITIKÁJA. több»
 
Ha egy, a társadalom egészét érintő kérdésről nem illik beszélni, azt úgy hívják, álszentség. Ha erről a kérdésről filmet csinálnak, de még mindig nem beszélnek róla, azt pedig úgy, hogy Veszettek. (5/10) több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.