Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
78%

Veszettek (2015)

Veszettek
Filmadatlap
 
25
Szereplők
5
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
Diesel   2018. 02. 22.

legújabb vélemény

1
Mintha az élet írta volna

A film Magyarországon is jelentős társadalmi problémára hívja fel a figyelmünket. Ha pontosabb akarok lenni akkor a Kelet-magyarországi területeken élő (szenvedő) fiatalok kilátástalan életét igyekszik bemutatni. Mindent részletesen megkapunk a szegé... teljes kritika»

 
GedyPapa   2017. 12. 30.

0

Régóta vártam, hogy végre megnézhessem a filmet, mert nagyon elkapott a trailere még annak idején. Most adódott alkalom erre, azonban, amit kaptam nem teljesítette azt, amit elvártam tőle. A cselekmény felvetése és aktualitása jó lett volna, csak túl... több»


 
kicsimano   2016. 11. 08.

0

Mindenkinek érdemes megnéznie a Veszettek című filmet, ugyanis nagyon fontos témát dolgoz fel, rendkívül hozzáértő módon. Vdnyánszky Attila és Klem Viktor alakítása külön dicséretet és figyelmet érdemel.

 
Faarkaas   2015. 10. 28.

0

Nem rossz film, egyszeri nézésre szórakoztató, de nem egy eget rengető sztori. A színészek azért hozzák a formájukat, jól alakítják az adott karaktert.

 
Tomsz   2015. 12. 05.

0

Moziban láttam és azt kell, hogy mondjam nem lett rossz film. A színészek jót alakítanak benne és a történet se rossz. Viszont többet is ki lehetett volna hozni belőle :)

Galéria (6)

Videók (1)

 
A Veszettek című filmet mindenképpen érdemes megnézni, hiszen fontos témáról szól, és értően nyúltak hozzá. (8,5/10) több»
 
Így nehéz lesz. Nehéz lesz fontos magyar tömegfilmet készíteni érvényes mai kérdésekről, ha az alkotók már eleve úgy találják ki a koncepciót, hogy „homályos” művészi megfontolásból cenzúrázzák a valóságot. Goda Krisztina régen várt új rendezése nem bátor. Kifejezetten retteg attól, amire vállalkozott. KOVÁCS GELLÉRT KRITIKÁJA. több»
 
Ha egy, a társadalom egészét érintő kérdésről nem illik beszélni, azt úgy hívják, álszentség. Ha erről a kérdésről filmet csinálnak, de még mindig nem beszélnek róla, azt pedig úgy, hogy Veszettek. (5/10) több»