Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
78%
Filmadatlap
 
25
Szereplők
5
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
Diesel   2018. 02. 22.

legújabb vélemény

Mintha az élet írta volna

A film Magyarországon is jelentős társadalmi problémára hívja fel a figyelmünket. Ha pontosabb akarok lenni akkor a Kelet-magyarországi területeken élő (szenvedő) fiatalok kilátástalan életét igyekszik bemutatni. Mindent részletesen megkapunk a szegé... teljes kritika»

 
GedyPapa   2017. 12. 30.

Régóta vártam, hogy végre megnézhessem a filmet, mert nagyon elkapott a trailere még annak idején. Most adódott alkalom erre, azonban, amit kaptam nem teljesítette azt, amit elvártam tőle. A cselekmény felvetése és aktualitása jó lett volna, csak túl... több»


 
kicsimano   2016. 11. 08.

Mindenkinek érdemes megnéznie a Veszettek című filmet, ugyanis nagyon fontos témát dolgoz fel, rendkívül hozzáértő módon. Vdnyánszky Attila és Klem Viktor alakítása külön dicséretet és figyelmet érdemel.

 
Faarkaas   2015. 10. 28.

Nem rossz film, egyszeri nézésre szórakoztató, de nem egy eget rengető sztori. A színészek azért hozzák a formájukat, jól alakítják az adott karaktert.

 
Tomsz   2015. 12. 05.

Moziban láttam és azt kell, hogy mondjam nem lett rossz film. A színészek jót alakítanak benne és a történet se rossz. Viszont többet is ki lehetett volna hozni belőle :)

 
A Veszettek című filmet mindenképpen érdemes megnézni, hiszen fontos témáról szól, és értően nyúltak hozzá. (8,5/10) több»
 
Így nehéz lesz. Nehéz lesz fontos magyar tömegfilmet készíteni érvényes mai kérdésekről, ha az alkotók már eleve úgy találják ki a koncepciót, hogy „homályos” művészi megfontolásból cenzúrázzák a valóságot. Goda Krisztina régen várt új rendezése nem bátor. Kifejezetten retteg attól, amire vállalkozott. KOVÁCS GELLÉRT KRITIKÁJA. több»
 
Ha egy, a társadalom egészét érintő kérdésről nem illik beszélni, azt úgy hívják, álszentség. Ha erről a kérdésről filmet csinálnak, de még mindig nem beszélnek róla, azt pedig úgy, hogy Veszettek. (5/10) több»