Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Veszettek (2015)

Veszettek
Filmadatlap
 
25
Szereplők
6
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Galéria (6)

Videók (1)

 
Lóri Ádámcsik   2021. 11. 06.

legújabb vélemény

1
Magyar história X

Kényes témát feszeget és dolgoz fel a film, de azt igazából szórakoztatóan teszi. Egy jó magyar film. Ajánlom.

 
Diesel   2018. 02. 22.

1
Mintha az élet írta volna

A film Magyarországon is jelentős társadalmi problémára hívja fel a figyelmünket. Ha pontosabb akarok lenni akkor a Kelet-magyarországi területeken élő (szenvedő) fiatalok kilátástalan életét igyekszik bemutatni. Mindent részletesen megkapunk a szegé... teljes kritika»

 
GedyPapa   2017. 12. 30.

0

Régóta vártam, hogy végre megnézhessem a filmet, mert nagyon elkapott a trailere még annak idején. Most adódott alkalom erre, azonban, amit kaptam nem teljesítette azt, amit elvártam tőle. A cselekmény felvetése és aktualitása jó lett volna, csak túl... több»

 
kicsimano   2016. 11. 08.

0

Mindenkinek érdemes megnéznie a Veszettek című filmet, ugyanis nagyon fontos témát dolgoz fel, rendkívül hozzáértő módon. Vdnyánszky Attila és Klem Viktor alakítása külön dicséretet és figyelmet érdemel.

 
Faarkaas   2015. 10. 28.

0

Nem rossz film, egyszeri nézésre szórakoztató, de nem egy eget rengető sztori. A színészek azért hozzák a formájukat, jól alakítják az adott karaktert.

 
Tomsz   2015. 12. 05.

0

Moziban láttam és azt kell, hogy mondjam nem lett rossz film. A színészek jót alakítanak benne és a történet se rossz. Viszont többet is ki lehetett volna hozni belőle :)

 
Így nehéz lesz. Nehéz lesz fontos magyar tömegfilmet készíteni érvényes mai kérdésekről, ha az alkotók már eleve úgy találják ki a koncepciót, hogy „homályos” művészi megfontolásból cenzúrázzák a valóságot. Goda Krisztina régen várt új rendezése nem bátor. Kifejezetten retteg attól, amire vállalkozott. KOVÁCS GELLÉRT KRITIKÁJA. több»
 
Divinyi Réka és Goda Krisztina párosa a kortárs magyar filmgyártás legjobban együttműködő, sőt, legsikeresebb párosa. Új munkájuk sajnos minden szempontból csalódást keltő. több»
 
Goda Krisztina „gárdafilmje” akár egy jó kis politikai krimi is lehetett volna, ha jobban tud vagy akar elszakadni a hazai aktuálpolitikától. Így minden meglévő értéke ellenére csak a felszínt kapargatja, csak a kérdéseket tudja feltenni. több»