Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
86%

Szép csendben (2019)

Szép csendben
Filmadatlap
 
25
Szereplők
9
Vélemények
16
Képek
3
Videók
 
szanko   2021. 01. 09.

legújabb vélemény

1

Bátor volt a témaválasztás, tetszett, hogy visszafogott volt, és hogy csak utalások, sejtetések voltak. Bár néhol már talán kissé túlzásba is ment át ez a dolog, talán egy-két direktben kimondott mondat a dramaturgia szempontjából nem lett volna ros... több»

 
Crystaldeer   2020. 09. 12.

1

Érdekesnek találtam én is a témáját, azonban sajnos teljesen csalódás volt. Lehet, túl kevés volt a 12-es karika, és így nem akartak jobban belemenni. Pedig a színészek remekül játszottak. Mégis én is azon a véleményen vagyok, hogy a zenére jobban ös... több»


 
Ildikó Bacskai   2021. 01. 08.

1

Csalódás volt a film, azt gondolom, a rendező mindent csak sejtetni akart, így viszont a cselekmény elég zavaros és érthetetlen. A színészek jók, a film hiteles lehetne, ha nem lenne ennyire agyonárnyalt az egész. Komoly téma, jó dráma is készülhetet... több»

 
indingo   2020. 10. 02.

0

Érdekes filmnek indult, és mivel magyar, még izgalmasabbá tette a filmet. A vége nekem eléggé elvágott volt, mintha arra már nem maradt volna ötlet.

 
HanGa   2020. 10. 16.

0

Érdekes világban élünk. Nagyon komoly következményei lehet a tettek, de a szavaknak is. Kell egyáltalán tettnek történnie vagy elegendőek csak a szavak? Tetszett a film.

 
juliS   2019. 11. 12.

0

Azt hiszem, ez az a film, ami valóban érdemes volt a Filmalap támogatására, Nagy Zoltán első nagyjátékfilmje szerintem óriási közönségsiker lesz. Tabukat döntöget, és nagyszerűen visz filmre egy olyan témát, amit kevesen mertek volna felvállalni. A f... több»

 
luksa10   2019. 11. 08.

1

Nagyon vártam ezt a filmet, és amennyire fontos és komoly témáról van szó, annyira ment át fontoskodó, művészi szenvelgésbe a film, így szerintem nem is igazán lehet komolyan venni, mert ez tipikusan az a film, ami csupán önmagáért van.

Galéria (16)

Bognár Lulu
Major Erik
Máté Gábor

Videók (3)

A film 8 799 350 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 8 318 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Szép csendben a Filmalap támogatásával készült.

(hp )
 

A film két színésze, Lengyel Benjámin és Antóci Dorottya a Szép csendben forgatásakor a Színház- és Filmművészeti Egyetemen folytatta a tanulmányait.

(hp )
 

A mindössze 13 éves Bognár Lulu első filmszerepre.

(hp )
 

A Szép csendben szkriptjét a „MyFirst Script” díjával tüntették ki Zágrábban.

(hp )
 

A Szép csendben Nagy Zoltán első nagyjátékfilmje.

(hp )
 
... különösen igaz ez a játékidő utolsó harmadára: az addig is igencsak ingatag cselekmény látványosan összeomlik, ami leginkább azért szomorú, mert ezekben a pillanatokban kellene a legnagyobbat ütnie. több»
 
Igyekvő film egy kétségkívül tehetséges rendezőtől, amely vitaindítónak még csak-csak elmegy, de annak, aminek Nagy szánta – a #metoo-t végre mélységében, ellentmondásaiban tárgyaló alkotásnak – aligha. több»
 
Összegezvén. Nagy Zoltán bár merész témához nyúlt, és elsőfilmes rendezőként nem tett le egy rossz darabot az asztalra, mégis nagyon hiányzott a bátrabb megközelítés, valamint a belemenősebb szituációk sokasága a cselekmény egészéből. több»