Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
91
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
16
Képek
3
Videók
 
juliS   2019. 11. 12.

legújabb vélemény

Azt hiszem, ez az a film, ami valóban érdemes volt a Filmalap támogatására, Nagy Zoltán első nagyjátékfilmje szerintem óriási közönségsiker lesz. Tabukat döntöget, és nagyszerűen visz filmre egy olyan témát, amit kevesen mertek volna felvállalni. A főszereplőkkel remélhetőleg sok, hasonlóan nagyszerű filmben találkozunk a jövőben is.

 
neyto   2019. 11. 10.

Igencsak kényes témát dolgoz fel, nagy szükség volt rá, hogy valaki végre megpiszkálja a darázsfészket. Tipikusan olyan film lett, amiről nehéz bármit írni, mert annyira a hatása alá kerültem, hogy valószínűleg napokig kavarognak majd a fejemben a gondolatok. Mély, leplezetlen és hiánypótló.


 
Lowcash   2019. 11. 09.

Eléggé fojtogató a film hangulata, igazából nem is nagyon lehet a megnézése után még egy darabig szabadulni az egésztől. Bennem biztos, hogy mély nyomott hagyott, és bár eléggé sötét élmény, mindenkinek csakis ajánlani tudom.

 
luksa10   2019. 11. 08.

Nagyon vártam ezt a filmet, és amennyire fontos és komoly témáról van szó, annyira ment át fontoskodó, művészi szenvelgésbe a film, így szerintem nem is igazán lehet komolyan venni, mert ez tipikusan az a film, ami csupán önmagáért van.

Bognár Lulu
Major Erik
Máté Gábor

A film 8 799 350 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 8 318 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Szép csendben a Filmalap támogatásával készült.

(hp)
 

A film két színésze, Lengyel Benjámin és Antóci Dorottya a Szép csendben forgatásakor a Színház- és Filmművészeti Egyetemen folytatta a tanulmányait.

(hp)
 

A mindössze 13 éves Bognár Lulu első filmszerepre.

(hp)
 

A Szép csendben szkriptjét a „MyFirst Script” díjával tüntették ki Zágrábban.

(hp)
 

A Szép csendben Nagy Zoltán első nagyjátékfilmje.

(hp)
 
... különösen igaz ez a játékidő utolsó harmadára: az addig is igencsak ingatag cselekmény látványosan összeomlik, ami leginkább azért szomorú, mert ezekben a pillanatokban kellene a legnagyobbat ütnie. több»
 
Igyekvő film egy kétségkívül tehetséges rendezőtől, amely vitaindítónak még csak-csak elmegy, de annak, aminek Nagy szánta – a #metoo-t végre mélységében, ellentmondásaiban tárgyaló alkotásnak – aligha. több»
 
Összegezvén. Nagy Zoltán bár merész témához nyúlt, és elsőfilmes rendezőként nem tett le egy rossz darabot az asztalra, mégis nagyon hiányzott a bátrabb megközelítés, valamint a belemenősebb szituációk sokasága a cselekmény egészéből. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.