Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
91
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
16
Képek
3
Videók

Vélemények: Szép csendben (2019)

 
juliS   2019. 11. 12.

legújabb vélemény

Azt hiszem, ez az a film, ami valóban érdemes volt a Filmalap támogatására, Nagy Zoltán első nagyjátékfilmje szerintem óriási közönségsiker lesz. Tabukat döntöget, és nagyszerűen visz filmre egy olyan témát, amit kevesen mertek volna felvállalni. A főszereplőkkel remélhetőleg sok, hasonlóan nagyszerű filmben találkozunk a jövőben is.

 
neyto   2019. 11. 10.

Igencsak kényes témát dolgoz fel, nagy szükség volt rá, hogy valaki végre megpiszkálja a darázsfészket. Tipikusan olyan film lett, amiről nehéz bármit írni, mert annyira a hatása alá kerültem, hogy valószínűleg napokig kavarognak majd a fejemben a gondolatok. Mély, leplezetlen és hiánypótló.


 
Lowcash   2019. 11. 09.

Eléggé fojtogató a film hangulata, igazából nem is nagyon lehet a megnézése után még egy darabig szabadulni az egésztől. Bennem biztos, hogy mély nyomott hagyott, és bár eléggé sötét élmény, mindenkinek csakis ajánlani tudom.

 
luksa10   2019. 11. 08.

Nagyon vártam ezt a filmet, és amennyire fontos és komoly témáról van szó, annyira ment át fontoskodó, művészi szenvelgésbe a film, így szerintem nem is igazán lehet komolyan venni, mert ez tipikusan az a film, ami csupán önmagáért van.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.