73% 49 szavazat
Delta

Delta

Delta
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
17
Szereplők (17)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
Érdekességek
1
Díjak (1)
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Egy hallgatag fiatalember visszatér a Duna-delta világtól elzárt, vad vidékére. Ez a hely a vízi utak, apró szigetek és a nádas labirintusa, melynek lakói teljesen elszigetelõdtek a külvilágtól. Az ifjú, aki gyermekkora óta nem járt itt, megismerkedik addig soha nem látott húgával. A lány törékeny, félénk és eltökélt. Úgy dönt, testvéréhez költözik annak vízparti kunyhójába. Együtt kezdenek el építeni egy lábakon álló házat távol mindentõl és mindenkitõl, a tó közepére. Egy napon meghívják a falubelieket egy közös lakomára, ám nyilvánvalóvá válik, hogy a földhözragadt helyiek nem fogadják el "természetellenes" kapcsolatukat.

Forgatókönyvíró: Yvette Biro, Mundruczó Kornél
Ország: Németország, Magyarország
Premier (HU): 2009.02.26.
Tóth Orsolya
Félix Lajkó
Tóth Orsolya
Tóth Orsolya
Félix Lajkó
Tóth Orsolya
Tóth Orsolya
Tóth Orsolya
Félix Lajkó
Tóth Orsolya
 
2024.02.18 Schumy1

legújabb vélemény

Nekem kicsit lassú volt, nem kötött le annyira, igaz, komoly témát feszeget, de így se.

0
 
2018.07.17 neyto

Kicsit lehangoló volt, de alapjában véve én imádtam a hangulatát az egésznek. Zseniális mű, kár, hogy valahogy nem annyira ismert, vagy nem jutott el a köztudatba, mivel egy nagyon érdekes és komoly témát feszeget.

0
 
2017.02.08 matynero

Nagyon ütős alkotás, bár Lajkó Félix nekem nagyon furcsa volt ebben a szerepben, szerintem egyszerűen nem jó színész, mint amilyen zenész. Mindehhez persze az is hozzá tartozik, hogy viszont így nagyon természetesen tudta hozni a karakterét.

0