Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

A férjem nevében (2022)

Totenfrau
Filmadatlap
 
19
Szereplők
6
Vélemények
11
Képek
3
Videók

Galéria (11)

Videók (3)

 
Klauka89   2023. 03. 14.

legújabb vélemény

1
Tùlhypolt

Unalmas és nekem túl erőszakos. Az első rész felkeltette az érdeklődésem, a többi lankasztó volt.

 
szemtelen   2023. 01. 07.

0
Alpesi krimi

Aránylag jól felépített történet, bár aki járatos a bűnügyi témákban, annak már az elején kirajzolódik a tettes személye. Hatalmas és látványos felütéssel indul az első rész, majd kissé lassabb fokozaton folytatódik a fordulatos eseménysor. Egy temetkezési vállalkozás vezetőjének (Brunhilde Blum) tettei sorozatosan meglepik a nézőt, sok a titok, de jól követhető egészen a befejezésig. A színészi játék közepes, a havas osztrák csúcsok gyönyörűek. Nem világklasszis, de nem rossz, élvezetes szórakozás ez az osztrák, szinkronos produkció.

 
Lóri Ádámcsik   2023. 01. 21.

0
Jó volt

Le lehetett volna rövidíteni másfél-két órába is a minisorozatot, de így is jó volt. Érdekes történet, jó szereplők.

 
Idknw   2023. 01. 18.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Érdekes történet, de sokszor belassul, a rendőrök idegesítően bénák, lehetetlen ilyen gyilkosságsorozatot megúszni. A kínzások, videófelvételek okára nem derült fény, ezért ez nekem egy kérdőjel maradt, csak annyi derült ki, hogy egy rossz társaság. Középszerű sorozat.

 
Mária390336   2023. 01. 14.

0
Mária

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nem klasszikus krimi, nekem inkább egy sorozat gyilkosság(ok) története, mely a szemet szemért, fogat fogért alapon történő események sorozatát mutatja be. A végére fura módon csak az egyik oldal lakolt meg a tetteiért, pedig a másik oldal legalább annyira bűnös. A cselekmény lassan halad, nem nyújt különösebb izgalmakat, ezért nálam az elmegy kategória.

 
HitGirl   2023. 01. 05.

0

Közel sem találtam elég érdekesnek a sztorit és kissé unalmas volt számora, de hát ízlések és pofonok. Lehet, hogy valakinek nagyon bejött.