65% 51 szavazat
A férjem nevében

A férjem nevében

Totenfrau
Filmadatlap
8
Vélemények (8)
19
Szereplők (19)
11
Képek (11)
3
Videók (3)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

Sorozat áttekintés

Hol nézheted

FILMINFÓ

Egy nő bosszúhadjáratba kezd, hogy elkapja férje gyilkosát. Mindeközben egyre mélyebbre ássa magát egy hegyi közösség titokzatos életébe.

(Hupka Adrián)

Rendező: Nicolai Rohde
Ország: Ausztria
Premier: 2022.10.01. | Netflix (2023.01.06.)
 
2024.01.14 CsakEgyCsajszi

legújabb vélemény

Akadt benne fordulat is, izgalmas volt. Egy nő, aki bosszút áll a férje gyilkosain egy kisebb minihadsereget megszégyenítő módon. A fordítva bekötött branültől kiégett az agyam! Ez egy igazán hatalmas filmes baki! De miért kell nekem ilyen dolgokat észrevennem... de ha már csinálnak valamit, csináljak jól!

0
 
2023.03.14 Klauka89

Tùlhypolt

Unalmas és nekem túl erőszakos. Az első rész felkeltette az érdeklődésem, a többi lankasztó volt.

1
 
2023.01.07 szemtelen

Alpesi krimi

Aránylag jól felépített történet, bár aki járatos a bűnügyi témákban, annak már az elején kirajzolódik a tettes személye. Hatalmas és látványos felütéssel indul az első rész, majd kissé lassabb fokozaton folytatódik a fordulatos eseménysor. Egy temetkezési vállalkozás vezetőjének (Brunhilde Blum) tettei sorozatosan meglepik a nézőt, sok a titok, de jól követhető egészen a befejezésig. A színészi játék közepes, a havas osztrák csúcsok gyönyörűek. Nem világklasszis, de nem rossz, élvezetes szórakozás ez az osztrák, szinkronos produkció.

0
 
2023.01.21 Lóri Ádámcsik

Jó volt

Le lehetett volna rövidíteni másfél-két órába is a minisorozatot, de így is jó volt. Érdekes történet, jó szereplők.

0
 
2023.01.18 Idknw

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Érdekes történet, de sokszor belassul, a rendőrök idegesítően bénák, lehetetlen ilyen gyilkosságsorozatot megúszni. A kínzások, videófelvételek okára nem derült fény, ezért ez nekem egy kérdőjel maradt, csak annyi derült ki, hogy egy rossz társaság. Középszerű sorozat.

0