Birmingham bandája

Peaky Blinders

2018.07.26 messideco

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Az egyik legjobb futó sorozat, nem győzöm a környezetemben ajánlani. A színészek remekek, a story is nagyon jó, a hangulat magáért beszél. Nem jelentkezik mint sok sorozat esetén a színvonalcsökkenés, itt szvsz mindig sikerül magasan tartani.

2024.12.01 Gréta407860

Nézd meg!

Erről a sorozatról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Egyszerűen felülmúlhatatlan. Zseniális. Ilyen jó szívvel és nyugodtsággal még nem ajánlottam filmet senkinek.

2015.06.01 TPetty

Szerintem ez napjaink egyik legjobb sorozata. Remek forgatókönyv alapján, kiváló és aprólékos történetgondozást követően egy legendás széria született meg. Nagyszerű a szereposztás, fordulatos a cselekmény, igazán jó a zene, a kosztümök és a díszlet is a helyén van.

2023.07.25 Lali a lila ló

Egy sorozat, ami beillik a legjobbak közé

Nagyon kevés sorozat rántott be olyan mélyen, mint a Breaking Bad , Trónok harca, Last of Us, Stranger Things... Erre belekukkantottam a Peaky Blinders-be csak unalomból, de a stílus egyáltalán nem tűnt nekem valónak..nos, beleragadtam az utolsó rész utolsó másodpercéig..Nagyon jó alakítások, kiváló jellemrajzok, erős motivációk, sötét cselekedetek, erőszak és fekete humor..Hatalmas élmény volt és remélem a lezáró mozifilm is mihamarabb látható!

2021.01.15 ChevykidSS

Beszippant!

Eddigi talán leglebilincselőbb akció-dráma sorozat, amit láttam. Egyszerűen beszippantja a nézőt a cselekmények állandóan meg-megújuló sorozata, olyan fonatokkal, amire a főszereplő észveszejtő jó ötletei tesznek pontot. Mindenkinek ajánlom, különösen a gengszterfilm kedvelőknek.

2025.03.18 Erik414913

Vilag legjobb sorozata!

Eszméletlen, nem bírsz vele leállni!

2023.04.10 matyulusz

Hibátlan

Remek szereplők, remek történet, érdekfeszítő fordulatok.

2024.12.02 lipi

A színészek miatt abszolút top.