Tom Hardy odatette magát a Jiu-Jitsu versenyen az Egyesült Királyságban, két aranyérmet nyert.

A Venom színésze a mozivásznon kívül is elég kemény, a Venom és a Mad Max: A harag útja sztárja ezt most is bizonyította.

Tom Hardy számos filmben megmutatta az atletikusságát a filmjeiben, most viszont egy jótékonysági Jiu-Jitsu bajnokságon is bizonyította tudását.

Hardy két aranyérmet szerzett a REORG Open Jiu-Jitsu Championshipen, erről több videó és kép is felkerült a közösségi oldalalra. A videókon látható, ahogy Tom Hardy keményen odateszi magát a Wolverhamptonban található Aldersley Leisure Village-ben vívott mérkőzésén.

A REORG Charity egy olyan szervezet, amely "az életet megváltoztató fizikai sérülésekkel, poszttraumás stressz zavarral (PTSD) és depresszióval küzdő emberekkel" foglalkozik - írja a Daily Mail.

Hardy a REORG Charity kuratóriumi tagja, és Jiu-Jitsut tanít, hogy segítsen az embereknek felépülni a fizikai és mentális problémáikból.

Tom Hardy azért vett részt az eseményen, hogy pénzt gyűjtsön a szervezet számára. A színész a REORG-nál tanult jiu-jitsut a 2011-es MMA-as filmje, a Warrior - A végső menetre való felékészülése során.