Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
80

Csipkerózsika (1959)

Sleeping Beauty
Filmadatlap
 
29
Szereplők
19
Vélemények
15
Képek
1
Videók

Vélemények: Csipkerózsika (1959)

 
Ms. Akárki   2019. 08. 02.

legújabb vélemény

Tipikus történetű disney mese. Gonosz megtámadja a jót és ezért a hős hercegnek kell megmentenie a mély álomba zuhant ártatlan királylányt. Egyedül azért nem szeretem annyira ezt a mesét, mert a nőket nagyon gyengének, egysíkúnak ábrázolják. A zenéi gyönyörűek és fülbemászóak.

 
indingo   2019. 05. 14.

A történet a szokásos. Jön a királyfi és megmenti a 100(!) éve szundikáló, de persze egy percet se öregedő lányt, akinek ennyi durmolás után még a haja és a sminkje is tökéletes.


 
Edii   2015. 09. 16.

Bájos mese, kedves történettel és szép kidolgozással, nem a legjobb Disney, de mindenképpen nézhető.

 
Leilani   2016. 07. 24.

Igazi klasszikus, az egyik kedvenc Disney mesém a mai napig, imádom a Once Upon a Time című dalt, főleg az angol vátozatát. Különleges, varázslatos hangulata van. Minden korosztály számára tökéletes.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 30.

Már-már örök klasszikusnak mondható ez a mesefilm. Egy jól ismert történet, szépen megrajzolt és hangzatos zenével tarkított köntösben. Nagyon tetszett, még szerintem sokszor meg is fogom nézni :)

 
TribeBubu   2017. 05. 14.

Bár szerintem kissé buta a karakterek grafikája Disney-hez képest, de egész hangulatos, a hátterek meg gyönyörűek. Viszont nagyon unalmas volt ez a rajzfilm. Tényleg csak akkor kapkodtam fel a fejem, amikor megjelent Demóna, de ő sajnos keveset szerepelt. Meg nem is értettem, hogy ő miért gonosz, vagy ha olyan nagyon gonosz, miért igényli a meghívást egy ilyen zsúrpubi összejövetelre? :D A másik igazi vonzereje a filmnek a zenei főtéma, de az meg Csajkovszkij érdeme :D A Demóna filmre viszont kíváncsi vagyok az imént írt dolgaim miatt. Igaz, nem örülök neki, hogy Angelina Jolie játssza a címszerepet, de talán az jobb élményt nyújt, mint ez.

 
Timcsi   2019. 03. 23.

Látványra hozta a szokásos Disney színvonalat. A története kiszámítható, de azért szerethető.

 
Zsceeeka   2018. 03. 31.

Nem a kedvenc Disney rajzfilmem, de azért a jobbak közé tartozik, Szép (tipikus) látványvilág, a sztorit mindenki ismeri (csak kicsit durvább formában), a dalok kellemesek.

 
doroffee   2016. 02. 14.

Bájos mese, amelynek csodálatos a grafikája. Főleg azok a ruhák... nekem a későbbi, összetettebb Disney-mesék a kedvenceim, itt kicsit hiányolom a komplexitást a karakterekből.

 
Vágottszemű   2019. 03. 09.

Régebben, amikor még kicsi voltam tetszett. Most, hogy újranéztem nem igazán. De ez lehet azért van mert kisgyerekeknek szól. Aki nem látta az nézze meg!

 
zsani   2018. 01. 23.

Nagyon bájos és szép mese, igaz nem volt a kedvencem, de nagyon hangulatos és szépen kidolgozott rajzfilm.

 
ereln   2016. 04. 27.

Nagyon szép mese mindenkinek ajánlom. Régi klasszikus, amit a család minden tagja nézhet. Szeretem benne, hogy mind a mai napig meg tudom nézni úgy, mintha még nem láttam volna és ez nagy szó.

 
Kardos   2016. 07. 30.

Aranyos mese, de egyszerűen unom már, hogy a Disney mesékben miért mindig megmentésre váró kis nebáncsvirágok a nők. Jó lenne már látni egy tényleg erős, magabiztos női karaktert egy Disney mesében. A Tündére/dadák karakterein sokszor jókat nevettem régen. A sárkány animációja nagyon szép.

 
clay00   2017. 02. 18.

Gyerekkorom kedvence. Valahol minden kislány álma a szőke herceg, bármennyire is klisés. A magyar hangot Csengeri Attilával (ha jól emlékszem) szerintem nagyon eltalálták! De csak az eredeti 90-es évekbeli kép változata tetszik.

 
Potoczkie   2016. 12. 14.

Gyönyörű klasszikus Disney rajzfilm, melynek sok társához hasonlóan számos feldolgozása született, de ezek közelébe sem érnek ennek a mesefilmnek. Megszámlálhatatlanul sokszor láttam, szép mese.

 
Zsolti01   2019. 06. 18.

Nekem nagyon tetszett. A főgonosz nem volt olyan erős, de a története már klasszikussá vált, és mindenkinek ismernie kéne. Bátran ajánlom mindenkinek ezt a filmet.

 
Emma109   2016. 08. 24.

Klasszikus mesefilm, amiről mindig a showderklubos paródia jut eszembe.

 
Stiff   2015. 08. 15.

Nem éppen a kedvenc Disney mesém, szerintem az egyik legunalmasabb, talán annyi van benne, hogy a hercegnek végre van valami személyisége azon kívül, hogy meg akarja köhömm... csókolni a hercegnőt. De hát a hercegnő alszik, úgyhogy nincs mit tenni, másnak nem lehet nagy szerepe.

 
Xenomorf   2015. 06. 26.

Nem rossz Disney mese ez, mondjuk látszik, hogy a saját korának gyermeke, ahogy a Hófehérke is, és hát a férfi-női szerepek ugye, meg hogy a lány csak arra vágyik, hogy jöjjön a herceg. De hát na, 1959, mégis mit várjunk. Ezt félretéve meg szép és mesebeli és csodálatos, és Disney, szóval úgy jó, ahogy van.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.