2021.02.01 18:25 Zoltán384279 Olvasottság: 121x
2

Ahhoz képest...

Nem tudom, mivel kezdjem, azzal, ami tetszik benne, vagy azzal, ami nem. Még csak négy részt láttam, de a véleményem már biztosan nem fog változni. Azt hiszem, jobb azzal kezdeni, amiből kevesebb van. Tehát mi tetszik...

Egész jó a sztori, bár milliónyi kliséből van összerakva, és végre a Netflix nem spórolt a látvánnyal. Azt hiszem, kb. ennyi tetszik benne. Jöjjön a "nem tetszik" része:!

Ahhoz képest...

Habár a klisét említettem a jó oldalon is, az csak a sztorira vonatkozik. De hihetetlenül unalmas már, hogy minden sorozat arra épül, hogy van valaki, aki el van veszve, ki akarja deríteni, ki ő, jönnek a barátok, akikkel minden második részben összevesznek, persze a szépfiú is ott van, aki először másé, plusz csak azért kedves, mert megbízást teljesít. A felnőttek titkolóznak, ezért felforgatunk mindent, hogy kiderítsük az igazat, ezért bajba kerülünk, jön a megmentő, akiről mindenki tudja, hogy egy ganaj, csak mi nem. Ja, és ezek csak azok, amik minden tinifilmben benne vannak.

A varázslást nem is említem, mert ugye ez az alap. De például minek kellenek minden 3. filmbe zombik, akik ha megharapnak, te is az leszel? Még az is kreatívabb lenne, ha koronavírusos emberek szaladgálnának a maszkot viselő fiatalok után. Miért nem lehet egyszer egy olyan filmet csinálni, ahol nem vesznek össze állandóan a barátok, a szerelmesek első résztől az utolsóig együtt vannak, és nincsenek titkok?

Szerencsére nem láttam a rajzfilmet, ezek után nem is vagyok kíváncsi rá. Bár lehet, hogy az kicsit fantáziadúsabb, mint ez. Egy jó film nálam mindig cigiben mérhető. Ha jó, végignézem anélkül, ha nem annyira, megállítom, és kimegyek rágyújtani. Sorozatnál ez elvileg egyszerűbb kellene, hogy legyen, mert csak 60 perc egy rész. És a 4 rész alatt 12 szál ment el. Szóval...

Ahhoz képest, hogy sokan mennyire el vannak ájulva tőle, ez a sorozat maximum a közepes osztályzatot éri el, és van egy olyan érzésem, hogy csak rosszabb lesz. Remélem, tévedek. Mindenesetre folytatom.

U. i.: Nemcsak erre a sorozatra vonatkozik, de jó lenne, ha a Netflix visszatérne a 10-15 részes szettekhez, mert csak még rosszabb lesz az egész.

akció | dráma | fantasy | kaland

A sorozat a Nickelodeon Winx Club (2004) című animációs produkciójának a feldolgozása. Öt tündért követhetünk nyomon a felnőtté válás útján. Az Alfea mágikus bentlakásos... több»

2