Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

Barry (2018-2023)

Barry
Filmadatlap
 
41
Szereplők
5
Vélemények
50
Képek
8
Videók

Galéria (50)

Videók (8)

 
iq.csabi   2020. 02. 18.

legújabb vélemény

0

Számomra lenyűgöző a sorozat, nagyon egyedi. A 2. évad 5. rész pedig ZSENIÁLIS. Csak ajánlani tudom mindenkinek a sorozatot. Rövid, de nagyon szórakoztató!

 
indingo   2018. 08. 04.

0

Néhány rész adtam neki. Sem a történet, sem a főszereplő karaktere nem fogott meg.

 
TomÁcs   2018. 04. 30.

0

Nem egy pörgős vagy látványos sorozat. A története is elég furcsa. Hipp-hopp néha egy kis lövöldözés, de azért színész is szeretnék lenni. Olyan közepes.

 
VvV   2018. 12. 15.

0

A főszereplőnek tényleg sorozatgyilkos feje van. A története nem rossz, de nem ájultam el tőle.

 
tjunior   2020. 01. 03.

0

2.évad 5.rész után kapott egy plusz csillagot. Amúgy is javul a sorozat de ez az epizód egészen zseniális volt.

 

Annak ellenére, hogy Barry szerepéhez nagyon ügyesen kellett bánnia a fegyverekkel, Bill Hader nagyon kényelmetlenül érezte magát, amikor a forgatáson fegyverrel kellett lövöldöznie. Hader elmondása szerint, az első jelenet felvételénél félrenézett és összerezzent.

(Hupka Adrián)
 

A sorozat alkotói ragaszkodtak ahhoz, hogy az erőszakot ne dicsőítsék vagy romantizálják a komédia kedvéért. A színészeknek valódi felvételeket mutattak lelőtt emberekről, hogy pontosabban tudják eljátszani a haláljeleneteket.

(Hupka Adrián)
 

A Natalie-t alakító D'Arcy Carden már a sorozat előtt ismerte Bill Hadert, korábban dadaként dolgozott neki.

(Nk)
 

Henry Winkler érdeklődést mutatott a sorozat egyik szerepe iránt. Az alkotók, Bill Hader és Alec Berg azonnal felajánlották neki a szerepet, ő azonban azt felelte, hogy meghallgatáson akar részt venni akár bárki más.

(Nk)
 

A 2004 óta színészkedéssel foglalkozó Bill Hader rendezői debütálása ebben a sorozatban történt meg.

(Nk)
 
A Barrynek viszont sikerül, ami antihőseinek egyelőre nem: létrehozni egy igazán vicces és drámai, okos és izgalmas sorozatot, amit nem kompromittál se a pénzszerzési, se a nézettségi kényszer. A Barry az elmúlt időszak legkellemesebb meglepetése. több»
 
A sorozat anélkül, hogy didaktikusan komolykodna vagy képmutató hatásvadászattal tetszelegne a feldolgozott társadalmi probléma súlyosságában, végül is azt a jóformán megoldhatatlannak tűnő kérdést feszegeti (ne feledjük: egy szinte folyton háborúban álló országban játszódva), hogy mit is jelentenek egy társadalom számára a leszerelt katonák. több»