Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
41
Szereplők
5
Vélemények
50
Képek
5
Videók
Barry
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
iq.csabi   2020. 02. 18.

legújabb vélemény

Számomra lenyűgöző a sorozat, nagyon egyedi. A 2. évad 5. rész pedig ZSENIÁLIS. Csak ajánlani tudom mindenkinek a sorozatot. Rövid, de nagyon szórakoztató!

 
indingo   2018. 08. 04.

Néhány rész adtam neki. Sem a történet, sem a főszereplő karaktere nem fogott meg.


 
TomÁcs   2018. 04. 30.

Nem egy pörgős vagy látványos sorozat. A története is elég furcsa. Hipp-hopp néha egy kis lövöldözés, de azért színész is szeretnék lenni. Olyan közepes.

 
VvV   2018. 12. 15.

A főszereplőnek tényleg sorozatgyilkos feje van. A története nem rossz, de nem ájultam el tőle.

 
tjunior   2020. 01. 03.

2.évad 5.rész után kapott egy plusz csillagot. Amúgy is javul a sorozat de ez az epizód egészen zseniális volt.

 
A sorozat anélkül, hogy didaktikusan komolykodna vagy képmutató hatásvadászattal tetszelegne a feldolgozott társadalmi probléma súlyosságában, végül is azt a jóformán megoldhatatlannak tűnő kérdést feszegeti (ne feledjük: egy szinte folyton háborúban álló országban játszódva), hogy mit is jelentenek egy társadalom számára a leszerelt katonák. több»
 
A Barrynek viszont sikerül, ami antihőseinek egyelőre nem: létrehozni egy igazán vicces és drámai, okos és izgalmas sorozatot, amit nem kompromittál se a pénzszerzési, se a nézettségi kényszer. A Barry az elmúlt időszak legkellemesebb meglepetése. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.