Rögtön streamingre jön a legendás sci-fi franchise új része, összeállt a szereplőgárda

Már javában folyik a Star Trek: Section 31, a Paramount+ készülő eredeti filmjének forgatása az Oscar-díjas Michelle Yeoh főszereplésével! A film itthon nagy valószínűséggel a SkyShowtime-on debütál majd.

Yeoh újra eljátssza Philippa Georgiou császárnőt, akit először a Star Trek: Discovery első évadában alakított, és aki a Csillagflotta egy titkos részlegéhez csatlakozik. Feladata a Bolygók Egyesült Föderációjának védelme, de szembe kell néznie múltjának bűneivel is.

A szereplőgárdában olyan nevek tűnnek még fel Yeoh mellett, mint például az Emmy-díjas Sam Richardson (Ted Lasso), a One Piece-ben feltűnt Sven Ruygrok, a Ginny és Georgia színésznője,Humberly Gonzalez vagy épp James Hiroyuki Liao a Barry-ből.

"Izgatottan jelenthetjük, hogy megkezdődött a Star Trek: Section 31 főforgatása" - mondta Alex Kurtzman executive producer - "Üdvözöljük a hihetetlenül sok új karaktert, akik csatlakoznak szeretett Michelle Yeoh-nkhoz a következő vad kalandjában a 'Trek'-univerzumban."

A Craig Sweeny által írt és Olatunde Osunsanmi (például a Bates Motelért is felelős alkotó) által rendezett Star Trek: Section 31 producerei többek közt Alex Kurtzman, Rod Roddenberry és maga Michelle Yeoh lesznek.