2018.03.09   szerző: hp   hozzászólások: 0

Egy hete összegeztük a márciusi mozipremiereket, most azonban a sorozatrajongóknak kedveskedünk. Íme 10 új vagy visszatérő sorozat, amire érdemes lesz odafigyelni ebben a hónapban.

TOPLISTA: 10 sorozat, amit érdemes lesz nézni márciusban (2018)

Márciusban sem maradnak izgalmas szériák nélkül a sorozatfüggők. Visszatér a Foglalkozásuk: Amerikai, a 11. évaddal folytatódik a legnézettebb szitkom, az Agymenők, a Netflixre érkezik a Jessica Jones második szezonja, de egy kisebb szünet után az ötödik évaddal visszatér a Szilícium-völgy is. Ami a premiereket illeti, a Barry és a Bizalom igen ígéretesnek tűnik, de valószínűleg nem árt figyelemmel kísérni a Hard Sun és a Life Sentece első epizódjait is, az első kritikák ugyanis igen pozitívan fogalmaztak a sorozatok kapcsán. Ha még többre vagytok kíváncsiak, görgessetek lejjebb, és a premierdátumok mellett azt is megtaláljátok, hogy melyik adón fut majd a sorozat. Mivel a legtöbb streaming szolgáltatás már hazánkban is elérhető, ezért a hazai tévécsatornák mellett olyan szériákat is tartalmaz a listánk, melyek exkluzívan csak a Netflixen vagy az amerikai csatornák valamelyikén követhetőek.

 

#10

91 Agymenők  (2006)

romantikus | vígjáték

A két elméleti fizikus, Leonard és Sheldon nyugodtan élik életüket, amikor a szomszéd lakásba váratlanul beköltözik Penny. Ezzel olyan események láncolata veszi kezdetét, amely... több»

Comedy Central: március 7. (11. évad)
#9

dráma | vígjáték

Stella állapota nagyon súlyos. A nő rákban szenved, ám váratlanul csodával határos módon meggyógyul. Most Stellának meg kell tanulnia együtt élnie azokkal a döntésekkel,... több»

március 7. 
#8

dráma

A sorozat középpontjában Diane Lockhart áll, aki egy jogi ügyekkel foglalkozó cégnél, a Sternnél dolgozik. Munkája során izgalmas pereken és tárgyalásokon kell a legjobb... több»

HBO GO: március 5. (2. évad)
#7

NA Sneaky Pete  (2015)

dráma | krimi

Marius nemrég került ki a börtönből, ahol tulajdonképpen ellopta cellatársa személyazonosságát. Így hát most Pete néven készül újabb gaztettekre, de a célkeresztbe ezúttal... több»

március 9. (2. évad)
#6

dráma | krimi | misztikus

Két KGB-ügynök már évtizede él az Egyesült Államokban, ahonnan megpróbálják szolgálni hazájukat. Azonban a feladat mindkettőjüket komoly pszichés kihívások elé állítja. több»

FX: március 28. (6. évad)
#5

NA Barry  (2018)

vígjáték

Egy bérgyilkos az Egyesült Államok középnyugati részéről Los Angelesbe utazik, ahol a város színházi berkeibe keveredik. több»

HBO: március 26. 
#4

NA Hard Sun  (2018)

dráma | krimi | sci-fi

Két nagyon különböző látásmóddal rendelkező nyomozó kénytelen együtt dolgozni a szinte már apokalipszishez közelítő, bűnözésbe süllyedt világban.     több»

március 7.
#3

vígjáték

Richard és barátai programozók, és arról álmodoznak, hogy az amerikai csúcstechnológia központjában, a Szilícium-völgyben sikeres karriert építhetnek az informatika... több»

HBO: március 26. (5. évad)
#2

akció | dráma | krimi

Az egykori szuperhős, Jessica Jones egy nap hátat fordít addigi unalmas és hétköznapi életének, s magánnyomozói irodát nyit. Élete ezáltal alaposan megváltozik... több»

Netflix: március 8.
#1

NA Bizalom  (2018)

dráma | krimi

1973-ban Rómában elrabolják John Paul Getty III.-t, a Getty-vagyon örökösét. Ám a zsaruk nem veszi komolyan az ügyet, Paul apja drogozik, a milliárdos nagyapját pedig csak a... több»

HBO: március 30.