Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
88%
Filmadatlap
 
71
Szereplők
15
Vélemények
219
Képek
17
Videók
összes rész (46)
 
szabomarc   2019. 01. 04.

legújabb vélemény

Kikapcsolódni tökéletes. Vicces, néhol irritálóan gagyi, de amúgy nagyon jó sorozat. Rövidek a részek, így bármikor beleférhet 1-1 rész megnézése, ajánlani tudom.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

Én úgy mondanám, hogy ez egy extravígjáték. Ha punnyadt az ember nincs ennél jobb vidító sorozat. Egy-egy rész után teljesen feldobódok.


 
wintermat   2016. 08. 18.

Kezdetben kétkedve fogadtam a sorozatot, de aztán teljesen beszippantott. Annyi benne a szerencsétlenkedés, hogy már-már élvezettel nézem, három évadon vagyunk túl és nem mondom azt, hogy már ráuntam.

 
MKristijan   2018. 09. 28.

Nehéz volt az első részt elindítanom, mert féltem hogy beszippant. A félelmem be is igazolódott. 1 lendülettel 2 éveadot meg is néztem, hála hogy kifejezetten rövidre vannak vágva a részek. Ennek ellenére egy szórakoztató, felfrissítő, nem bugyuta, izgalmas sorozatot kapunk.

 
szucszoli   2017. 07. 30.

Ha fantasy, Trónok harca, ha vígjáték, Szilícium-völgy

Én azt gondolom, hogyha a fantasy-ra a Trónok Harca a válasz, akkor a vígjátékra a Szilícium Völgy! Ez a sorozat olyan elemi szinten vicces és szórakoztató, hogy az ember a földön fetreng a röhögéstől és közben meg tele van írdatlan kínos és feszenge... teljes kritika»

 
deneslau   2016. 05. 10.

Véleményem szerint az egyik legjobb szitkom, izgalmas, nagyon durván jó sorozat, nincsenek felesleges klisék és üresjáratok, minden jelenet és poén a megfelelő időben jön. Sokat lehet rajta nevetni, a színészek imádnivalóak. Tökéletes!

 
Zsóka   2016. 04. 25.

1 évadot végignéztem...vártam h jobb lesz...2 csillagot ér számomra.

 

Christopher Evan Welch a széria ötödik részének munkálatai alatt tüdőrákban életét vesztette.

(hp )
 

A sorozat főszereplői már mind ismerték egymást korábbról a stand-up comedy világából. Thomas Middleditch, , Kumail Nanjiani és Josh Brener ismert komikusok.

(hp )
 
Mike Judge (Beavis & Butt-Head, Hivatali patkányok) sitcomja azért se tud (egyelőre) kifulladni, mert mostanra inkább érdekes akar lenni, mint vicces – bár a poénok még mindig ülnek, illetve szépen belesimulnak a Pied Piper nevezetű startup, és az azt megalkotó programozók fordulatos hétköznapjaiba. több»