Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Szilícium-völgy (2014-2019)

Silicon Valley
Filmadatlap
 
71
Szereplők
15
Vélemények
219
Képek
17
Videók

Galéria (219)

Videók (17)

 
szabomarc   2019. 01. 04.

legújabb vélemény

0

Kikapcsolódni tökéletes. Vicces, néhol irritálóan gagyi, de amúgy nagyon jó sorozat. Rövidek a részek, így bármikor beleférhet 1-1 rész megnézése, ajánlani tudom.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

0

Én úgy mondanám, hogy ez egy extravígjáték. Ha punnyadt az ember nincs ennél jobb vidító sorozat. Egy-egy rész után teljesen feldobódok.

 
wintermat   2016. 08. 18.

0

Kezdetben kétkedve fogadtam a sorozatot, de aztán teljesen beszippantott. Annyi benne a szerencsétlenkedés, hogy már-már élvezettel nézem, három évadon vagyunk túl és nem mondom azt, hogy már ráuntam.

 
MKristijan   2018. 09. 28.

0

Nehéz volt az első részt elindítanom, mert féltem hogy beszippant. A félelmem be is igazolódott. 1 lendülettel 2 éveadot meg is néztem, hála hogy kifejezetten rövidre vannak vágva a részek. Ennek ellenére egy szórakoztató, felfrissítő, nem bugyuta, izgalmas sorozatot kapunk.

 
szucszoli   2017. 07. 30.

1
Ha fantasy, Trónok harca, ha vígjáték, Szilícium-völgy

Én azt gondolom, hogyha a fantasy-ra a Trónok Harca a válasz, akkor a vígjátékra a Szilícium Völgy! Ez a sorozat olyan elemi szinten vicces és szórakoztató, hogy az ember a földön fetreng a röhögéstől és közben meg tele van írdatlan kínos és feszenge... teljes kritika»

 
deneslau   2016. 05. 10.

1

Véleményem szerint az egyik legjobb szitkom, izgalmas, nagyon durván jó sorozat, nincsenek felesleges klisék és üresjáratok, minden jelenet és poén a megfelelő időben jön. Sokat lehet rajta nevetni, a színészek imádnivalóak. Tökéletes!

 
Zsóka   2016. 04. 25.

1

1 évadot végignéztem...vártam h jobb lesz...2 csillagot ér számomra.

 

Christopher Evan Welch halála miatt a teljes második évadot újra kellett írni.

(Képkockák)
 

Az intro zenéje a "Stretch Your Face" a Tobacco zenekartól.

(Képkockák)
 

Az intro folyamatosan változik az új cégek megjelenésével.

(Képkockák)
 

Mike Judge, a sorozat társalkotója úgy hivatkozott a sorozatra, mint a Hivatali patkányok (1999) a modern időkben.

(Nk)
 

Eredetileg filmnek tervezték, a kész forgatókönyvet írták át sorozatos formátumra.

(Nk)
 
Mike Judge (Beavis & Butt-Head, Hivatali patkányok) sitcomja azért se tud (egyelőre) kifulladni, mert mostanra inkább érdekes akar lenni, mint vicces – bár a poénok még mindig ülnek, illetve szépen belesimulnak a Pied Piper nevezetű startup, és az azt megalkotó programozók fordulatos hétköznapjaiba. több»