Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

A munka hősei (2011-2017)

Workaholics
Filmadatlap
 
80
Szereplők
2
Vélemények
12
Képek
1
Videók

Galéria (12)

Videók (1)

 
Gergő386129   2021. 02. 16.

legújabb vélemény

0

Semmi köze a Big Banghez, ami egy elfuserált, tipik amcsi koppintása lett a brit epic Kockafejeknek, hacsak nem annyi, hogy anti-Big Bang. Egyébként ebből is lehetett volna könnyen egy elfuserált szeméthegy, de a karaktereket, színészeket jól eltalálták, és egy szórakoztató, laza sorozatot sikerült összehozni büdös parasztokkal, jó értelemben. Néha erőltetett volt, de élvezhető. Eredetét tekintve amolyan brit sitcom és a Hivatali patkányok keveréke volt valahol.

 
DarkLion   2016. 11. 14.

0

Ugyanolyan éretlen és nárcisztikus szereplők, mint a Big Bangben, csak kevésbé érdekes sztorival. Egy részt megnézni belőle elég volt.

 

Blake, Adam, Anders és Kyle egy lakókocsin osztozott mind a 7 évad forgatása során.

(Nk)
 

Adam Devine és Anders Holm is dolgozott telemarketingesként az iskola mellett.

(Nk)
 

A főszereplők egy interjúban elárulták, hogy a sorozat több mint harmada improvizáció.

(Nk)
 

A főszereplők már a sorozat előtt is barátok voltak. Csináltak egy YouTube csatornát Mail Order Comedy néven, és szkeccs videókat, illetve több websorozatot készítettek. Ezek egyikére figyelt fel a Comedy Central, a sorozat alapját is az adta. A csatorna azóta is elérhető YouTube-on.

(Nk)
 

Azokban a jelentekben, amelyekben DeVine lába látható, mindig hosszú zoknikkal takarja a lábszárát. Ez a gyerekkorában elszenvedett súlyos baleset miatt van, ami miatt hatalmas hegek vannak rajta.

(Nk)