Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

Az élet csajos oldala (2011-2017)

2 Broke Girls
Filmadatlap
 
90
Szereplők
10
Vélemények
13
Képek
1
Videók

Galéria (13)

Videók (1)

 
dandelion1983   2021. 09. 13.

legújabb vélemény

1

Megszerettem a két főszereplő lányt, így elnézem nekik azt is, hogy néhol picit erőltetett poénok vannak benne, és nem annyira vicces. Néhol viszont vannak benne nagyon jó poénok. Tény, hogy nem egy világraszóló sitcom, de teljesen nézhető kategória. Egy fárasztó nap után kikapcsolódásnak tökéletes.

 
titra   2015. 05. 29.

1

Olyan mintha a világ legegyszerűbben leforgatott sorozata lenne, és mégis látszik, hogy ebben azért sokkal több van, mint hogy a szegény meg a gazdag lány poénokkal dobálóznak egy étteremben, nekem talán ez tetszik benne a legjobban. Tetszik a karakt... több»

 
Edii   2015. 09. 30.

0

Ez egy egyszer nézős sorozat, szórakoztató, egy egyszerű témával a középpontjában, de nem több az átlagos kategóriánál.

 
Alexa   2016. 01. 16.

0

Egyszeru, ironikus poenok, vicces karakterek, teljesen jol hozza azt amire szantak: kapcsolj ki es szorakozz! Ugyanakkor eleg sokszor melyebb uzenetek is fellelhetok a sorozatban, amik elgondolkoztatoak, megha viccesen is adjak elo. Megszerettem ezt a sorozatot a maga egyszeru, de nagyszeru formajaban. Ajanlom!

 
Betyus   2015. 01. 26.

0

Nem rossz igazából. Azt tényleg el kell ismerni, hogy Oleg a legnagyobb arc a sorozatban. Mindkét lány személyisége abszolút kedvelhető, szerethető, de néha már kicsit mindkettőjükből elegem van. Maxnek kissé erőltetettek néha a poénjai, ironizációi..

 
ZsoltSon   2015. 03. 29.

0

Jó a sztori, jók a színészek, és az írók is otthon mozognak a humorban, ennyi nagyjából elég is egy komédiasorozatnak. Semmi baj nem lenne, ha ez jellemezné átlagban a sitcomokat. Csak margóra jegyzem meg, hogy Oleg figurájától mindig dobok egy hátast.

 
srktmt   2016. 01. 07.

0

Egy egyszerű egyszer nézős szituációs komédia, ami néha igen csak elborult dolgokkal is viccel, de még ponta határon belül. Egyszer mindenképp megíri belenézni.

 

Hat évad után azért kaszálták el a sorozatot, mert nem volt elég magas a nézettsége.

(dandelion1983)
 

Ellentétben Maxszel, aki sok alkoholt fogyaszt és marihuánát szív, az őt alakító színésznő, Kat Dennings nem dohányzik, drogozik, és alkoholt sem fogyaszt.

(Nk)
 

Beth Behrs és Kat Dennings a való életben is legjobb barátnők.

(Nk)
 

Kat Dennings és Nick Zano az 2011 december óta egy párt alkotnak.

(hp)
 

Caroline szerepére Reese Witherspoont is megkeresték, de a színésznő visszautasította az ajánlatot.

(hp)