Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
79%

Az élet csajos oldala (2011-2017)

2 Broke Girls
Filmadatlap
 
90
Szereplők
9
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
Paránytrilla   2018. 10. 23.

legújabb vélemény

0

Szeretem ezt a sorozatot! Szerintem jobban is, mint amennyire jó. :D Részben a sitcom műfaj miatt, ami számomra a totál kikapcsolódás, amin nem kell gondolkodni. Másrészt jók a karakterek. Többek véleménye szerint a poénok erőltetettek. Valószínűleg ... több»

 
titra   2015. 05. 29.

1

Olyan mintha a világ legegyszerűbben leforgatott sorozata lenne, és mégis látszik, hogy ebben azért sokkal több van, mint hogy a szegény meg a gazdag lány poénokkal dobálóznak egy étteremben, nekem talán ez tetszik benne a legjobban. Tetszik a karakt... több»


 
Edii   2015. 09. 30.

0

Ez egy egyszer nézős sorozat, szórakoztató, egy egyszerű témával a középpontjában, de nem több az átlagos kategóriánál.

 
Alexa   2016. 01. 16.

0

Egyszeru, ironikus poenok, vicces karakterek, teljesen jol hozza azt amire szantak: kapcsolj ki es szorakozz! Ugyanakkor eleg sokszor melyebb uzenetek is fellelhetok a sorozatban, amik elgondolkoztatoak, megha viccesen is adjak elo. Megszerettem ezt a sorozatot a maga egyszeru, de nagyszeru formajaban. Ajanlom!

 
Betyus   2015. 01. 26.

0

Nem rossz igazából. Azt tényleg el kell ismerni, hogy Oleg a legnagyobb arc a sorozatban. Mindkét lány személyisége abszolút kedvelhető, szerethető, de néha már kicsit mindkettőjükből elegem van. Maxnek kissé erőltetettek néha a poénjai, ironizációi..

 
srktmt   2016. 01. 07.

0

Egy egyszerű egyszer nézős szituációs komédia, ami néha igen csak elborult dolgokkal is viccel, de még ponta határon belül. Egyszer mindenképp megíri belenézni.

 
demonkiller45   2016. 10. 14.

0

A 2 Broke Girls 2011 legjobb újonca volt a komédiák között, kellett is egy kis vérfrissítés. Max Black és Caroline Channing között nagyon jól működik az összhang, kimondottan erős páros lettek, az írók pedig mindig tudnak egy kis újat mutatni a két n... több»

Galéria (15)

Videók (1)

 

Ellentétben Maxszel, aki sok alkoholt fogyaszt és marihuánát szív, az őt alakító színésznő, Kat Dennings nem dohányzik, drogozik, és alkoholt sem fogyaszt.

(Nk)
 

Beth Behrs és Kat Dennings a való életben is legjobb barátnők.

(Nk)
 

Kat Dennings és Nick Zano az 2011 december óta egy párt alkotnak.

(hp)
 

Caroline szerepére Reese Witherspoont is megkeresték, de a színésznő visszautasította az ajánlatot.

(hp)
 

Minden egyes epizód végén láthatjuk, mennyi pénzt sikerült megspórolniuk a főszereplőknek.

(hp)
 

Mind rész címe az "And" (És) szóval kezdődik.

(hp)
 

Habár mindhárom színész szerepe szerint akcentussal beszél, Jonathan Kite, Jennifer Coolidge és Matthew Moy is az Egyesült Államokban született.

(hp)