Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

The Nevers (2021)

The Nevers
Filmadatlap
 
32
Szereplők
3
Vélemények
16
Képek
6
Videók

Galéria (16)

Videók (6)

 
jfruzsi97   2022. 01. 21.

legújabb vélemény

1

Teljesen magával ragad a történet az első perctől fogva. (Én abba se tudtam hagyni a sorozat nézését.) Jó a sztori, bunyókkal, természetfeletti képességekkel. Jól vannak kombinálva. Izgalmas és látványos. Ráadásul egy olyan korban játszódik, amit nagyon kedvelek.

 
Dresi   2021. 04. 04.

0

Az első rész nagyon jó volt, szerintem megvan az esélye, hogy nagy siker lesz, ha így folytatják.

 
lacc   2021. 04. 13.

0

Magába szippantott a sztori, nagyon érdekes volt, alig várom a folytatást.

 

Annak ellenére, hogy Josh Whedon személyére többször panaszkodtak munkahelyi zaklatás miatt korábbi munkái során, a sorozat készítői nem erősítették meg, hogy a The Nevers forgatásain történt volna ilyesmi. Mindazonáltal a sorozat reklámkampányában nem említették a rendező részvételét a projektben.

(Hupka Adrián)
 

A sorozatot eredetileg Josh Whedon alkotta, azonban 2020 novemberében kilépett a projektből. Helyét Philippa Goslett vette át.

(Hupka Adrián)
 
A The Nevers sokat ígér: olyan sci-fi sorozatot, ahol a viktoriánus kori Londonban élő nők különleges képességekre tesznek szert, ám pont a kiválasztottságuk okán számtalan ellenfelet is szereznek. Az első elkészült félévadban a kosztümös filmek akciófilmesített verzióját kapjuk árvákkal, úri kisasszonyokkal, Dorian Gray-féle ifjú titánokkal és X-Men-szerű fantasztikus képességekkel. Premier előtt megnéztük a The Nevers első 4 epizódját. Spoilermentes kritika. több»