80% 93 szavazat
Gigszer

Gigszer

Glitch
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
35
Szereplők (35)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

Sorozat áttekintés

1. évad (2015) - 6 epizód
2. évad (2017) - 6 epizód
3. évad (2019) - 6 epizód

Hol nézheted

Emma Booth
Patrick Brammall
Genevieve O'Reilly
Patrick Brammall
Jacob Collins-Levy
Patrick Brammall

FILMINFÓ

Amikor James Hayes közrendőrt az éjszaka közepén Yoorama kisváros temetőjéhez riasztják, megdöbbenve észleli, hogy hat ember kelt életre hamvaiból, azaz sírjából és kifogástalan egészségnek örvend.

(erare)

Forgatókönyvíró: Tony Ayres, Adam Hill, Pete McTighe
Ország: Ausztrália
Premier: 2015.07.09. | Netflix (2022.10.08.)

KULCSSZAVAK

 
2023.04.08 szemtelen

legújabb vélemény

Ausztrál paranormális

Az események Yooranában, a zombikisvárosban zajlanak, ahol az egyik éjszaka sötétjében, sárba öltözött emberek megindulnak a temetőből. Ahogyan a karakterek kirajzolódnak, ahogy a történet bontogatja szárnyait egyre komolyabb zavart okoznak a városka életében. Hát ez egy igazán ütős kezdés, ami aztán szép lassan alábbhagy, tempót veszít és belassul ez a sodró lendület. A párbeszédek, az események egyre laposabbá válnak, ami a forgatókönyv hatalmas presztizsvesztesége, fogy a kreativítás, a meglepetéselem és egyre több a filmes séma. A "visszatérők" azzal töltik a drága játékidőt, hogy élvezik az élet adta lehetőségeket és egyre inkább álmossá teszik a nézőt. Ami számomra szimpatikus volt, hogy a filmes minőség nem enged a színvonalból, a díszletek, az ábrázolás, a korrajz felülmúlja a történet lomhaságát. Az ausztrál "Gikszer" nem rossz film, csak éppen lehetne sokkal jobb, a kíváló kezdeti hangulat sajnos nem garantált, hamar kifogy a szusz és kissé erőtlen a folytatás, míg a végére eléri a totális végelgyengülés.

0
 
2021.08.13 stomachh

Az első széria igen jóra sikerült, azonnal belecsap a lecsóba. A második széria több mindenre ad magyarázatot, mindenek ellenére unalmas lett. A harmadik széria hozott vissza a tempón, de az első színvonalát nem tudta hozni. Le lett zárva, ennyi bőrt lenyúzni pont elég is volt. Összességében rendben volt a sorozat.

0
 
2023.01.16 pj19

Az első és második évad nagyon bejött nekem. Érdekes történet és karakterek. És van csavar is a végén bőven. A harmadik évadért viszont kár volt. Ennek ellenére mindenkinek bátran ajánlom, egy igaz gyöngyszem.

0
 
2022.10.26 Della Street

Szekunder szégyen

Egy évadon végigküzdöttem magam, mert egyszerűen NEM HITTEM EL. Amúgy giKszer :D.

0
 
2016.11.10 Bulki

Az egészben az a legjobb, hogy nincs lassú felvezetés, egyből belecsap a lecsóba. Hihetetlenül jó hangulatú film, és alighanem van benne egy nehezebben felfejthető tartalmi mélységi is.

0