Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Csillagkapu: Univerzum (2009-2011)

SGU Stargate Universe
Filmadatlap
 
56
Szereplők
9
Vélemények
32
Képek
Videók

Galéria (32)

 
EDUARD98   2019. 07. 14.

legújabb vélemény

0

Érdekes helyzetben volt a Stargate, ami miatt az egyik szemem sír, a másik nevet. Az első évad alapján simán megérdemelte a kaszát, de a második évad második fele már kezdett szépen beindulni, és végre azt a színvonalat hozni, amit a rajongók elvárta... több»

 
Edii   2015. 09. 22.

0

Az első évad valami szörnyűre sikeredett, a második évad kezdett alakulni, de szerintem még így se érte el az átlagon felüli szinten. Unalom!!

 
Hercegno   2017. 02. 24.

0

Pozitívan csalódtam a Csillagkapu Univerzumban. Pedig a kritika alapján sokkal rosszabbra gondoltam. Aki szereti a Csillagkapu filmeket, szerintem ne hagyja ki.

 
Pappcsino   2016. 12. 09.

0

Félve ültem le megnézni ezt a sorozatot, de végül azt kell, hogy mondjam, igen pozitív csalódás ért. Féltem, hogy tele lesz csillagkapus klisékkel, de szerencsére szó sem volt erről. Klassz történet, érdekes karakterek. külön öröm volt, hogy olykor megjelentek a régi szereplők.

 
house354   2015. 05. 01.

0

Szeretem a Csillagkapu sorozatokat filmeket, de ez a sorozat ez nem az. Nem tudom mit akartak ezzel, de nem jött össze. Az elején nagyon nem szerettem, csak azért néztem az első évadot, mert Csillagkapu és mert bent volt Richard Dean Anderson. A másd... több»

 
ifjJanóGyörgy   2017. 01. 09.

0

Imádom a Csillagkaput. Olyannyira, hogy az elmondhatatlan, de ez... Az alapötlet nagyon jó, a történetek, a konfliktusok és a megoldások egyedibbek, mint az Atlantiszban, viszont amíg annak a sorozatnak az epizódjai jól le lettek dirigálva addig az S... több»

 
T.rex Smithy   2015. 04. 20.

0

Szerintem a legjobb Stargate sorozat. Sajnos muszáj volt valamilyen alapra építkeznie, ezért előveszi néhol a régi szereplőket, bár fölöslegesen. Ebben a szorzatban végre próbálnak realisztikusabban gondolkodni a Csillagkapuról. Elgondolkodtak arról,... több»

 

A sorozat premierjét 2,3 millióan látták, mellyel a Stargate Universe megdöntötte a Csillagkapu: Atlantisz rekordját.

(hp)
 

Az alkotókat bevallottan inspirálta a Firefly - A szentjánosbogár című sorozat.

(hp)
 

A sorozat egy évadának költségei (20 rész) 40 millió dollárra rúgtak.

(hp)
 

David Blue a forgatása előtt végignézte a Csillagkapu: Atlantisz és a Csillagkapu összes epizódját.

(hp)
 

Jamil Walker Smith és Elyse Levesque is szerepeltek a sorozatban. A 2009-es San Diegó-i Comic Conon a széria egyik túlbuzgó alkalmazottja nem ismerte fel őket, és megkérdezte tőlük, nem akarnak-e részt venni egy rajzversenyen, melynek fődíja és statiszta szerep a sorozatban.

(hp)