Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
71

Csillagkapu: Univerzum (2009)

SGU Stargate Universe
Filmadatlap
 
56
Szereplők
9
Vélemények
32
Képek
Videók
 
Hercegno   2017. 02. 24.

legújabb vélemény

Pozitívan csalódtam a Csillagkapu Univerzumban. Pedig a kritika alapján sokkal rosszabbra gondoltam. Aki szereti a Csillagkapu filmeket, szerintem ne hagyja ki.

 
Edii   2015. 09. 22.

Az első évad valami szörnyűre sikeredett, a második évad kezdett alakulni, de szerintem még így se érte el az átlagon felüli szinten. Unalom!!


 
Pappcsino   2016. 12. 09.

Félve ültem le megnézni ezt a sorozatot, de végül azt kell, hogy mondjam, igen pozitív csalódás ért. Féltem, hogy tele lesz csillagkapus klisékkel, de szerencsére szó sem volt erről. Klassz történet, érdekes karakterek. külön öröm volt, hogy olykor megjelentek a régi szereplők.

 
house354   2015. 05. 01.

Szeretem a Csillagkapu sorozatokat filmeket, de ez a sorozat ez nem az. Nem tudom mit akartak ezzel, de nem jött össze. Az elején nagyon nem szerettem, csak azért néztem az első évadot, mert Csillagkapu és mert bent volt Richard Dean Anderson. A másdik évadnak meg adtam egy esélyt, és azt kell mondjam, mire befejezték egész megkedveltem a sorozatot.

 
ifjJanóGyörgy   2017. 01. 09.

Imádom a Csillagkaput. Olyannyira, hogy az elmondhatatlan, de ez... Az alapötlet nagyon jó, a történetek, a konfliktusok és a megoldások egyedibbek, mint az Atlantiszban, viszont amíg annak a sorozatnak az epizódjai jól le lettek dirigálva addig az SGU megvalósításban nagyon-nagyon gyenge lett, legalábbis az első évadnál, de a sorozatot sajnos, már a második évad sem menthette meg, ami már visszatért ahhoz amit már megszokhattunk.

 
T.rex Smithy   2015. 04. 20.

Szerintem a legjobb Stargate sorozat. Sajnos muszáj volt valamilyen alapra építkeznie, ezért előveszi néhol a régi szereplőket, bár fölöslegesen. Ebben a szorzatban végre próbálnak realisztikusabban gondolkodni a Csillagkapuról. Elgondolkodtak arról, hogy ha átmegyek a csillagkapun ott nem fognak Amerikai angolul beszélni velem. Ez nagyon idegesített az előző szériákban. És itt végre sorozatnak lehet nevezni az elkészült művet. Mert az egymás után következő részek szorosan kapcsolódnak egymáshoz. Őröm volt végignéznem. imádtam.

 
cvölf   2016. 02. 10.

Nagy rajongója vagyok a Csillagkapu sorozatoknak, de a Universe valahogy nem jött be. Mivel láttam az összesen, ezért akárhogy is, de végignéztem volna, de a szériát gyártó csatorna helyettem is döntött, amikor elkaszálta. Csak azt sajnálom, hogy a következő sorozatra valószínűleg jó sokat fog kelleni még várni.

 

A sorozat premierjét 2,3 millióan látták, mellyel a Stargate Universe megdöntötte a Csillagkapu: Atlantisz rekordját.

(hp)
 

Az alkotókat bevallottan inspirálta a Firefly - A szentjánosbogár című sorozat.

(hp)
 

A sorozat egy évadának költségei (20 rész) 40 millió dollárra rúgtak.

(hp)
 

David Blue a forgatása előtt végignézte a Csillagkapu: Atlantisz és a Csillagkapu összes epizódját.

(hp)
 

Jamil Walker Smith és Elyse Levesque is szerepeltek a sorozatban. A 2009-es San Diegó-i Comic Conon a széria egyik túlbuzgó alkalmazottja nem ismerte fel őket, és megkérdezte tőlük, nem akarnak-e részt venni egy rajzversenyen, melynek fődíja és statiszta szerep a sorozatban.

(hp)
 

Ez a negyedik hivatalos Csillagkapu-sorozat.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.