Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
89%

Jobbak nálunk (2018-2019)

Luchshe, chem lyudi
Filmadatlap
 
22
Szereplők
3
Vélemények
15
Képek
1
Videók

Galéria (15)

Videók (1)

 
Leibel   2021. 09. 09.

legújabb vélemény

1
Jó alapötlet erősen félrecsúszva

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az első részek után nagyon sok tekeréssel tudtam csak végignézni. A robot és a környezetére gyakorolt hatás kevés szerepet kap. Pedig ezzel adták el nekem a sorozatot. Vártam volna, hogy milyen lesz a szuperintelligens robot és a család viszonya. Ehe... teljes kritika»

 
Robinson76   2021. 02. 11.

0
Orosz robot nem rossz robot

Adott a nem túl távoli jövőben egy egyre inkább a robotokra támaszkodó társadalom, ahol komoly konkurenciaharc van a gyártók között, ezért nem mindenki játszik tisztán, és nem válogatnak túlságosan az eszközökben. Adott továbbá egy új robot modell, aki nem olyan, mint többi társa, mert különleges a programozása. Egy incidenst követően hősünk választ magának három felhasználót, és már indulhat is a kaland. Mindez remek képi megvalósítással és érdekes történettel. Látszik rajta, hogy nagy energiát fektettek bele az alkotók. Szóval mindenki tegye félre az előítéletét az oroszokkal kapcsolatban – már, ha van ilyen –, és kezdjen bele bátran, mert ez valami nagyon jó volt. Előre, robotok!

 
T. Attila   2019. 09. 16.

0
Meglepődés

Az előítéletekkel kezdeném (ahogy mindenki más is). Orosz filmsorozat, ráadásul még sci-fi is. Atyaúristen... Amit vártam: amerikai sorozatokat majmoló, bárgyú történet béna technikai eszközökkel, trükkökkel, oroszos ruhákkal, "szebbnél szebb" szláv karakterű szereplőkkel (aki látott már életében szovjet háborús filmet, tudja, miről beszélek). Legalább kétszer átsiklottam felette, mire úgy döntöttem, teszek vele egy próbát (elsősorban a Netflix miatt). Mi bajom lehet, legfeljebb röhögök egy jót, és abbahagyom. Amit kaptam: egy meglepően fordulatos, jól felépített sci-fi sorozat váratlan fordulatokkal, megfelelő (nem túltolt) képi világgal. Magával ragadó, izgalmas cselekmény, vezeti az embert részről részre, jó karakterekkel (nem "oroszos" kinézetű fejekkel), és nem utolsósorban gyönyörű nőkkel... Összefoglalva: remek kis sorozat, érdemes adni neki egy esélyt.