Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

Időbevándorlók (2019-2021)

Fremvandrerne
Filmadatlap
 
16
Szereplők
3
Vélemények
4
Képek
1
Videók

Galéria (4)

Videók (1)

 
Zsófia   2021. 02. 01.

legújabb vélemény

0

Rég futottam már bele olyanba, hogy egy sci-fi sorozat ennyire lekötött volna az elejétől, és meg is tudta tartani a figyelmem. Egyszerúen kíváncsi voltam, hogy mi történik. Darálós sorozat.

 
Robinson76   2020. 12. 08.

0
Bevezető évad a semmibe

Gondoltam, a bevándorlós-időutazós krimi alapjaiban bejöhet nekem, így talán kialakulhat belőle valami... hát nem, enyhén szólva sem nyerte el tetszésem. Rejtélyes villanások, fura emberek, valahogy nem állt össze a dolog. Az első időbevándorló rendőrtiszt meg egy vicc. Ennél már csak a nyomozás egyhangúsága és lapossága, ami még szörnyűbb... Konfliktusok, nyelvi és kulturális problémák, aktuális témák, de ezeket csak felületesen boncolgatják az alkotók, akkor meg minek? Szóval itt nincs meg az alaposság, a mélység és a nyomozás is merőben vérszegény. Mintha a készítők úgy gondolkodtak volna, hogy leforgatunk valamit, csepegtetünk infókat, nyomozást imitálunk, kapargatjuk a felszínt, és majd vezet valahova, aztán pedig meglátjuk... hát nem jött be.

 
gandalf01   2019. 10. 21.

0

A soorzat remekül engyensúlyozik az abszurditás jó oldalán, vagyis még vicces, de már nem paródia, ami nagyon jól áll az egész sztorinak. Csak ajánlani tudom, bár nem a legeszesebb szórakozás, de mégis.

 

Krista Kosonen finn színésznő (Alfhildr Enginnsdottir) egyáltalán nem beszél norvégul.

(hp)
 

A forgatásra Oslóban és Litvániában került sor.

(hp)