Megmenekült A besúgó, új platformra költözik a nagysikerű magyar sorozat!

A SkyShowtime, a Comcast és a Paramount európai streaming vállalkozása megállapodást kötött a Warner Bros. Discoveryvel, amely 21 HBO Max európai eredeti sorozat kizárólagos jogait biztosítja Európa-szerte. 

A megállapodás összesen 168 epizódot, azaz több mint 150 órányi helyi, eredeti műsort tartalmaz, köztük három olyan sorozatot, amely eddig sehol máshol nem volt elérhető, és amelynek világpremierje 2023-ban lesz SkyShowtime eredetiként. 

Ez a megállapodás jelentősen fellendíti a SkyShowtime eredeti műsorok készítésére irányuló terveit, és minden területen bővíti a helyi tartalomkínálatát. Az üzlet pénzügyi feltételeit nem hozták nyilvánosságra. 

A megállapodásban szereplő műsorok, mint például a Mi vagyunk a medvék, az Időbevándorlók, a Kamikaze, a Szexi svédek és A besúgó, pénzügyi és stratégiai okokból tavaly kerültek le az HBO Maxról, de most a SkyShowtime-on találnak új otthonra. 

E műsorok mellett a SkyShowtime-nak lehetősége lesz arra is, hogy megvásárolja a világszintű jogokat és új évadokat rendeljen több sorozathoz. 

A SkyShowtime, ahol a Paramount és a Universal mozifilmjei is nézhetők lesznek várhatóan még idén nyár előtt megérkezik Magyarországra.

89 A besúgó  (2022)

dráma | politikai | thriller

SkyShowtime (2023.03.16.)

1985-ben közel járunk a nagy változásokhoz a politikai rendszerben, azonban még tartja magát a kommunista kormány. Geri Budapestre költözik, ahol egyetemen tanul, és csatlakozik... több»