A 11 legjobb premierfilm és sorozat, amit áprilisban nézhetsz az HBO GO-n

Mit nézz áprilisban az HBO GO-n? Nos, a kínálatra nem lehet panasz, mutatjuk a friss film- és sorozatcímeket előzetesekkel, minden fontos információval és ajánlóval.

Kezdjük is a sort A szolgálólány meséje-vel, mely hosszabb kihagyás után április végén új évaddal jelentkezik, immáron a negyedikkel. A gileádi szolgálólányok története eddig is bővelkedett fordulatokban, ettől a szezontól sem számítunk kevesebbre.

A sorozatoknál maradva az HBO GO kétségkívül legnagyobb áprilisi dobása a steampunk elemekkel átszőtt viktoriánus korban játszódó 'szuperhősös' fantasy, a The Nevers, mely az eddigi reakciók alapján számíthat a következő évados berendelésre. Áprilisban folytatódott a mára kultikussá vált sorozat, a Fargo is, mely ezúttal is csavaros történettel lepte meg a nézőket.

Végül, de nem utolsósorban mindenképp érdemes említést tenni Kate Winslet remekbe szabott nyomozós krimijéről, az Easttowni rejtélyekről, mely azonnal a kritikusok kegyeibe férkőzött.

A premierfilmek között az egyik legerősebb húzócím A kegyelem ára Michael B. Jordan főszereplésével, de nem mehetünk el szó nélkül az eredetileg mozis bemutatóra tervezett Wonder Woman 1984 mellett sem, mely szintén elérhető a streaming szolgáltató kínálatában. 

És persze ez még nem minden. Idelent az HBO GO 11 kiemelt áprilisi címét megtaláljátok, ha pedig valamelyikhez megjött a kedvetek, kattintsatok a Mafabos adatlapon a rózsaszín "Lejátszás a Netflixen" mezőre, és amennyiben van HBO GO előfizetésetek, rögtön el is indíthatjátok a választott műsort.

#11

81 A szolgálólány meséje  (2017)

(34) (11)

dráma | sci-fi | thriller

HBO Max

A Margaret Atwood immár klasszikusnak számító regényén alapuló A szolgálólány meséje (The Handmaid’s Tale) a disztópikus, Gileád Köztársaság nevű totalitárius... több»

Április 30-én végre megérkezik A szolgálólány meséjének negyedik szezonja. Még nem tudunk sokat a sztoriról, de ha az eddigi évadok bejöttek, érdemes feljegyezned a premierdátumot. 
#10

88 A kegyelem ára  (2019)

(2)

dráma

HBO Max

Bryan Stevenson a Harvardon szerezte ügyvédi diplomáját, és a világ a lábai előtt hever. Ennek ellenére úgy dönt, Alabamába költözik, és olyanokkal dolgozik együtt, akiket... több»

A Fekete párduc sztárjának szívbemarkoló drámája olyan világsztárokkal, mint Jamie FoxxBrie LarsonMichael B. Jordan és Rafe Spall. Kritikuskedvenc alkotás, bátran adjatok neki egy esélyt.
#9

86 Becstelen brigantyk  (2009)

(106) (30)

dráma | háborús | kaland | szatíra

HBO Max | SkyShowtime

Quentin Tarantino filmje a II. világháború ideje alatt, Franciország német megszállásának első évében játszódik. Shosanna Dreyfus (Mélanie Laurent) családját a lány... több»

Quentin Tarantino nácivadász akció-vígjátéka ma már kultikus darab, de tipikusan az a fajta, amit érdemes újra elővenni.
#8

91 A sötét lovag  (2008)

(213) (51)

akció | dráma | krimi | thriller

Netflix

Batman (Christian Bale) minden erejével igyekszik megtisztítani Gotham Cityt a bűnözőktől. Ebben a város rendőrfelügyelője (Gary Oldman), és újonnan kinevezett ügyésze (Aaron... több»

Egy újabb szuperhősfilm, minden idők egyik legjobbja a zseniális Heath Ledgerrel Joker szerepében és Christopher Nolannel a rendezői székben. Szinte biztos, hogy láttad már, de nem lehet elégszer újranézni.
#7

76 Kingsman: Az Aranykör  (2017)

(44) (14)

akció | kaland | szatíra | vígjáték

HBO Max | Disney+

Matthew Vaughn kasszasikere, a Kingsman: A titkos szolgálat újraértelmezte a kémfilm műfaját egy új generációnak. A Kingsman: Az Aranykörben nő a tét, mikor a Kingsman... több»

Áprilisban debütált a Netflixen a Kingsman franchise mindkét epizódja. Laza, akciódús és humoros, ideális esti program.
#6

68 Seveled  (2019)

(20) (5)

romantikus | vígjáték

HBO Max | Filmio

Az ember sokszor bármire hajlandó, hogy mosolyt csaljon beteg hozzátartozója arcára. Amikor Gergő (Mészáros Béla), a szívtipró filmkritikus látja, hogy anyja állapota egyre... több»

Egy igazi feel-good magyar romantikus vígjáték, ami a premierjét követően nagy sikert aratott a hazai mozikban. Most pedig már otthonról is streamelheted.
#5

87 Fargo  (2014)

(38) (6)

dráma | krimi | thriller

A Coen-testvérek korábbi filmjének univerzumában játszódó sorozat története egy minnesota-i kisvárosban, Fargóban játszódik. Főhőse Lester Nygaard, egy tutyimutyi... több»

A kultikus film alapján készült sorozat negyedik szezonja is elrajtolt áprilisban, ismét egy izgalmas sztorival és természetesen sztárokkal a főszerepekben. Ha az eddigi évadok bejöttek, ezt se hagyd ki! 
#4

58 Wonder Woman 1984  (2020)

(13) (34)

akció | fantasy | kaland

HBO Max

A hidegháború feszültségtől terhes, az atomháború rémképével átitatott korszakában Európa hősökre vár. Wonder Womanben (Gal Gadot) is felébred a tenniakarás, elszántan... több»

Az Igazság ligája után az HBO GO-n a DC szuperhős univerzumának újabb darabja mutatkozott be. Bár a film nem aratott osztatlan sikert, a műfaj rajongóinak érdemes lehet próbát tenni vele.
#3

89 Jóbarátok  (1994)

(96) (40)

romantikus | vígjáték

HBO Max | TV-ben (RTL II, csütörtök 01:33)

Minden idők egyik legnépszerűbb szituációs komédiája hat, húszas éveiben járó fiatal mindennapjait követi nyomon. Főszereplői az elkényezetett Rachel, a tisztaságmániás... több»

Hosszú idő után visszatért az HBO GO-ra minden idők legsikeresebb sitcomja, az összes évad magyar felirattal és szinkronnal is nézhető.
#2

89 Easttowni rejtélyek  (2021)

(30) (4)

dráma | krimi | misztikus

HBO Max

Pennsylvania egyik kisvárosában követhetjük egy nyomozó lépéseit, ahogy helyi gyilkosságokat derít fel, és megpróbálja széthullóban levő életét rendben tartani. A... több»

A zseniális Kate Winslet egy rendőr szerepében, aki egy sötét gyilkosság után nyomoz. Lebilincselő dráma, pazar alakítással. Nem érdemes kihagyni!
#1

90 The Nevers  (2021)

(4) (2)

dráma | sci-fi

HBO Max

Egy hölgyekből álló csapat a viktoriánus korból különleges képességekkel rendelkezik; könyörtelen ellenségekkel küzdenek, és küldetésük megváltoztathatja a világot.... több»

Viktoriánus kor, szuperhősök, steampunk elemek, az HBO GO áprilisi legerősebb sorozatos címe, melyre hosszú távon szeretnének építkezni. Ha beválik, sok évad jöhet még.