Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

Fargo (2014-2020)

Fargo
Filmadatlap
 
58
Szereplők
40
Vélemények
250
Képek
6
Videók

Galéria (250)

Videók (6)

 
Robinson76   2020. 03. 26.

legújabb vélemény

0
Ebből egy évad is elég volt

Tudom, hogy sokan szeretik a Fargo-t, de engem sajnos nem tudott megfogni. Számomra egy kicsit bugyuta karakterekkel és abszurd helyzetekkel operál a sorozat. A havas, rideg táj és a sötét, szürke közeg, engem egy cseppet sem varázsolt el. Elvont és fura széria ez, mellyel nem igazán tudtam azonosulni. Lehet, hogy ez volt a baj?

 
hp   2015. 01. 24.

0

Ezzel a sorozattal nagyon belenyúltak a közepébe. Billy Bob és Martin Freeman párosa egészen rendkívüli, akinek bejön az abszurd, fekete humor, imádni fogja.

 
MMcFly2015   2016. 05. 13.

1

Van a sorozatnak egy egyedisége, ami nagyon jól működik. A karakterek néhol buták, a helyzetek abszurdak, de a rendezés és a krimi szálak nagyon jól működnek. A két évad teljesen különböző történet, és mindkettőbe benne vannak az előbb leírtak. A hav... több»

 
Deku   2017. 08. 17.

0

A Fargo tipikusan elvont és furcsa sorozat. Éppen ez a furcsasága volt az ami miatt érdekes lett és tetszett. Billy Bob Thornton szerepe pedig kifejezetten kedvencem.

 
Edii   2015. 09. 15.

0

Elég jól sikerült sorozat, minden tekintetben méltó párja az azonos című filmnek, talán még néhány szempontból le is hagyja, de nekem valami mégis hiányzik belőle...

 
rainman   2017. 11. 02.

0

Nem értem. Tényleg nem értem, hogyan lehetett ez ennyire zseniális?! Pedig nem volt benne semmi extra, nem volt akcióorgia, nem volt CGI. Voltak ellenben zseniális karakterek, nagyszerűen megírt dialógusok, fagyosan hangulatos képi világ, csavaros (d... több»

 
sonyxxx   2015. 06. 01.

0

Nagyon tetszett a sorozat, minden szereplő telitalálat, de főleg a két főszereplő. Nagyon átjött a hangulata, az egésznek a megrendezése. Magával tudott ragadni, végig izgalmas volt, csak ajánlani tudom mindenkinek.

 

Billy Bob Thornton maga állt elő karaktere frizurájával. Amikor a sorozat írója, meglátta őt, máris tudta, hogy egy húron pendülnek.

(hp)
 

Billy Bob Thornton maga állt elő karaktere frizurájával. Amikor a sorozat írója, meglátta őt, máris tudta, hogy egy húron pendülnek.

(hp)
 

A sorozat a nagysikerű Fargo (1996) televíziós spin-offja. Az első 2003-ban készült Edie Falco főszereplésével, ám a pilot nem győzte meg a televíziós csatornákat, a széria fejlesztése leállt.

(hp)
 

és Randall Einhorn is megerősítette, hogy a sorozat a Fargo univerzumában játszódik.

(hp)
 

Billy Bob Thornton már korábban is dolgozott együtt a Coen-fivérekkel (Joel Coen, Ethan Coen) a Az ember, aki ott se volt (2001) és az Ó, testvér, merre visz az utad? (2000) forgatásán.

(hp)
 
Ha egyáltalán valaha volt, ma már biztosan nincsen sorozat gyilkosság nélkül, gyilkolnak az írók (The Affair), a kémiatanárok (Breaking Bad), a recepciósok (The Night Manager), de gyilkol az amerikai elnök (House of Cards), és természetesen gyilkolnak a kémek (Homeland) és a drogcsempészek (Narcos) is. KRUSOVSZKY DÉNES ÍRÁSA. több»
 
Nagyon retrón, nagyon abszurdan, nagyon karikaturisztikusan indul a Fargo 2. évada. Spoilermentes évadnyitó-kritika. több»
 
Elfog a bizsergés, akárhányszor látunk vért a hóban, mert tudjuk, hogy egy olyan történetnek lehetünk a részesei, amelyiket megéri végigülni. több»