Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
52
Szereplők
38
Vélemények
41
Képek
2
Videók
Fargo
 
hp   2015. 01. 24.

Ezzel a sorozattal nagyon belenyúltak a közepébe. Billy Bob és Martin Freeman párosa egészen rendkívüli, akinek bejön az abszurd, fekete humor, imádni fogja.

 
Deku   2017. 08. 17.

A Fargo tipikusan elvont és furcsa sorozat. Éppen ez a furcsasága volt az ami miatt érdekes lett és tetszett. Billy Bob Thornton szerepe pedig kifejezetten kedvencem.


 
MMcFly2015   2016. 05. 13.

Van a sorozatnak egy egyedisége, ami nagyon jól működik. A karakterek néhol buták, a helyzetek abszurdak, de a rendezés és a krimi szálak nagyon jól működnek. A két évad teljesen különböző történet, és mindkettőbe benne vannak az előbb leírtak. A havas tájak, a hideg környezet a maga fekete humorával tökéletes. Az első évadban, Billy Bob Thornon óriási alakítása a kitűnő. A történetet, és a karaktereket a 97'-es filmek ihlették, így sokban hasonlít rá. A második évad már kicsit komplikáltabb, több szálon megy a krimi szál, ami a végén össze ér. A 10 részből 8 részig remek a sorozat menete, de az utolsó 2 az csalódás. Ott már történtek nagyon idétlen dolgok is, ami nem kellett volna, így egy kicsit jobban hajlok az első évad fele. Ha valaki sorozatot keres, akkor a 2 x 10 részes évadtól ne sajnálja az időt, mert tényleg ehhez hasonló sorozat nem-igen van.

 
Edii   2015. 09. 15.

Elég jól sikerült sorozat, minden tekintetben méltó párja az azonos című filmnek, talán még néhány szempontból le is hagyja, de nekem valami mégis hiányzik belőle...

 
Hakker   2019. 05. 16.

Remek sorozat. Mind a három évad tartogatott valamit, ami eltért a másiktól- persze a történeten kívül- , ami miatt érdekes volt. Mind a három történet igaz eseményeket dolgozott fel, de az első évad tetszett a legjobban. Az első évad rendezése és a színészi játéka nagyon tetszett, a második évadból legjobban a képvilág tetszett nagyon, a harmadik évadban nem találtam semmi különös dolgot, ami említésre méltó lett volna.l

Jean Smart
Jesse Plemons
Kirsten Dunst
Billy Bob Thornton
Oliver Platt
Adam Goldberg
Martin Freeman
Bob Odenkirk
Colin Hanks
Allison Tolman
Bob Odenkirk
Kate Walsh
Billy Bob Thornton
Carrie Coon
Ewan McGregor
David Thewlis
David Thewlis
Mary Elizabeth Winstead
Ewan McGregor
Ewan McGregor
Ewan McGregor
David Thewlis
Mary Elizabeth Winstead
Carrie Coon
David Thewlis
Mary Elizabeth Winstead
Ewan McGregor
Michael Stuhlbarg
Carrie Coon
Michael Stuhlbarg
Carrie Coon
Ewan McGregor
Michael Stuhlbarg
Ewan McGregor
David Thewlis
David Thewlis
Ewan McGregor
Michael Stuhlbarg
 
Coenék csúcsra járatták saját stílusukat, a karakterek kiválóan meg lettek írva, a szöveg egyszerűen nagyszerű, a dráma, a humor, a brutalitás és az érzelmek tökéletes egyensúlyban vannak, egyszerű embereknek kell nem hétköznapi eseményekkel szembenézniük, mindez izgalmas és érdekes tálalásban, zseniális! több»
 
Nagyon retrón, nagyon abszurdan, nagyon karikaturisztikusan indul a Fargo 2. évada. Spoilermentes évadnyitó-kritika. több»
 
Az igazán jó sorozatok egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy évadról-évadra képesek fejlődni, vagy legalább tartani a szintet. A Fargo második évada sok mindenben eltér az elsőtől, de a szintet nemhogy tartani tudja, hanem emel is azon. több»
 

Billy Bob Thornton maga állt elő karaktere frizurájával. Amikor a sorozat írója, meglátta őt, máris tudta, hogy egy húron pendülnek.

(hp)
 

A sorozat a nagysikerű Fargo (1996) televíziós spin-offja. Az első 2003-ban készült Edie Falco főszereplésével, ám a pilot nem győzte meg a televíziós csatornákat, a széria fejlesztése leállt.

(hp)
 

és Randall Einhorn is megerősítette, hogy a sorozat a Fargo univerzumában játszódik.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.