Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
Filmadatlap
 
58
Szereplők
40
Vélemények
250
Képek
6
Videók

Filmkritika: Fargo (2014)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
Coenék csúcsra járatták saját stílusukat, a karakterek kiválóan meg lettek írva, a szöveg egyszerűen nagyszerű, a dráma, a humor, a brutalitás és az érzelmek tökéletes egyensúlyban vannak, egyszerű embereknek kell nem hétköznapi eseményekkel szembenézniük, mindez izgalmas és érdekes tálalásban, zseniális! több»
 
Nagyon retrón, nagyon abszurdan, nagyon karikaturisztikusan indul a Fargo 2. évada. Spoilermentes évadnyitó-kritika. több»
 
Az igazán jó sorozatok egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy évadról-évadra képesek fejlődni, vagy legalább tartani a szintet. A Fargo második évada sok mindenben eltér az elsőtől, de a szintet nemhogy tartani tudja, hanem emel is azon. több»
 
Elfog a bizsergés, akárhányszor látunk vért a hóban, mert tudjuk, hogy egy olyan történetnek lehetünk a részesei, amelyiket megéri végigülni. több»
 
Ha egyáltalán valaha volt, ma már biztosan nincsen sorozat gyilkosság nélkül, gyilkolnak az írók (The Affair), a kémiatanárok (Breaking Bad), a recepciósok (The Night Manager), de gyilkol az amerikai elnök (House of Cards), és természetesen gyilkolnak a kémek (Homeland) és a drogcsempészek (Narcos) is. KRUSOVSZKY DÉNES ÍRÁSA. több»