Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
NA

Wonder Woman 1984 (2020)

Wonder Woman 1984
Filmadatlap
 
33
Szereplők
Vélemények
14
Képek
6
Videók
Chris Pine
Gal Gadot
Gal Gadot
Kristen Wiig
Chris Pine
Gal Gadot
Gal Gadot
Gal Gadot
Patty Jenkins
 

Ez az első élőszereplős Wonder Woman produkció, melyben Cheetah is feltűnik. A korábbi filmek és sorozatok közül eddig csak animált formában láthattuk a karaktert.

(hp )
 

A Wonder Woman Gal Gadot és a film főgonoszát alakító Kristen Wiig második közös filmje a 2010-es Párterápia után.

(hp )
 

A Wonder Woman 1984 a DC kiterjesztett moziverzumának kilencedik filmje.

(hp )
 

Gal Gadot eredetileg három filmre szerződött a Warnerrel (Wonder Woman, Aquman, Az Igazság ligája), de az első rész sikere után kibővítették a szerződését. Bár a rendező, Patty Jenkins eredetileg csak egy filmre szerződött, a Jenkins felajánlotta, hogy örömmel rendezné meg a folytatást, melyet követően zöld utat kapott a Warnertől.

(hp )
 

A film jelmezeit az első részen is dolgozó Oscar-díjas Lindy Hemming alkotta meg.

(hp )
 

Az első rész főszereplői közül a Wonder Woman 1984-ben Gal Gadot (Wonder Woman), Chris Pine (Steve Trevor), Connie Nielsen (Hippolyta) és Robin Wright (Antiope) is visszatér, utóbbi kettő azonban csak flashback jelenetekben.

(hp )
 

Maxwell Lordot az a Pedro Pascal alakítja, aki Ed Indelicato-t játszotta a 2011-es elkaszált Wonder Woman tévésorozatban.

(hp )
 

2018. február 28-án derült ki, hogy a film nemezisének, Cheetah szerepe kapcsán a Warner tárgyalásokat folytat Kristen Wiiggel. Egy hónappal később maga a rendező, Patty Jenkins jelentette be, hogy leszerződtették a színésznőt.

(hp )
 

A Wonder Woman 1984 forgatása 2018. június 13-án kezdődött meg Magic Hour munkacím alatt. A stáb egyebek mellett dolgozott a Warner leavesdeni stúdiójában, Angliában, Washington D.C.-ben, Londonban és a Kanári-szigeteken is. A munkálatok hat hónapot vettek igénybe, és 2018. december 22-én értek véget. 2019. júliusában további utóforgatásokra került sor Londonban a Warner Bros. Studios falai között.

(hp )
 

A film vizuális effektjeinek supervisora a Harry Potter-filmek és az Élet látványvilágáért is felelős John Moffatt volt.

(hp )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.