Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Az időutazó felesége (2022)

The Time Traveler's Wife
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
9
Képek
5
Videók

Galéria (9)

Rose Leslie
Rose Leslie
Rose Leslie
Theo James
Theo James

Videók (5)

 
MP170506   2022. 07. 31.

legújabb vélemény

0

Hiába kaszálták el, nekem tetszett. Sajnálom, hogy nem lesz folytatás. A főszereplők nagyon jól játszák a karakterüket. A történetre pedig oda kell figyelni, mivel eléggé csapongó, hiszen egy időutazóról szól.

 
Robinson76   2022. 06. 20.

0
Ugri-bugri szerelem

A széria, a vele sok mindenben megegyező, korábban rendezett filmnél jobban kibontja a két főszereplő kapcsolatát, és a filmnél talán szerethetőbb hangvétellel teszi mindezt. Clare és Henry kapcsolata nem több, mint az időben ugrálva elkapott, röpke pillanatok sorozata. A rendező remekül állítja kontrasztba a különböző korú Henry-ket egymással, illetve a főszereplő elöregedését, egyfajta belső megszépüléssel. Az időutazó és annak felesége között azonban csak pislákolni látszik az a bizonyos kémia, így - többek között - ezért sem érzek ellenállhatatlan vágyat a folytatás további figyelemmel kísérésére. A sorozatban közreműködőknek sajnos nem sikerült átlépniük a saját árnyékukat, és csak egy abszolút közepes sci-fi románcot tudtak összehozni, ami részemről egy kicsit érdektelenné vált.

 
Kiss395857   2022. 06. 14.

1
Nekem tetszik

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Félve álltam neki, mert a filmet imádom, de nem csalódtam. Tetszik, hogy meg maradtak az alap dolgok a történetben, tetszenek a színészek(bar a Trónok Harcában nem bírtam a csajt) és [email protected] tetszik, hogy kibontják az egészet és többet tudunk meg Henry és Clare kapcsolatáról, hogy sokkal mélyebben mutatja meg pl. H mennyire az idősebb Henryhez vonzódik a csaj, vagy, hogy Henrynek mennyire nehéz az időutazás, persze a filmben is látható volt a színészi játék miatt, hogy miken mennek keresztül a szereplők, de még jobb, hogy meg is mutatják most a cselekményeket. Eddig tetszik, remélem így is marad.

 
nikla113   2022. 05. 15.

0

Lehet, hogy még túl korai lenne kritikát írnom, de miután megnéztem az epizódot, majd a filmet, a filmet jobban szeretem. A színészi játék is jobb szerintem. Látom az érzelmeket Rachel McAdams szemében. Még mindig tervezem, hogy megnézem a sorozat többi részét is, úgyhogy lehet, hogy változik a véleményem.

 
Kriszfiu33   2022. 05. 16.

0

Belebotlottam ebbe a műsorba. Nagyon kedvelem Rose Leslie-t, és gondoltam, megragadom a lehetőséget. A sorozat remekül néz ki, a főszereplők között megvan a kémia. Lenyűgöző az alapötlet. Henry egy időutazó, ez világos az első részből. De érzem, hogy... több»

 

A sorozat Audrey Niffenegger 2003-as, azonos című regényén alapul.

(indingo )
 

Eric Bana és Rachel McAdams szerepeltek a 2009-es filmadaptációban.

(Hupka Adrián)
 

Theo James és Rose Leslie is szerepelt a Downton Abbey című sorozatban. Leslie játszotta Gwent, a szobalányt, aki végül titkárnő lett, James pedig Kamal Pamukot, egy török diplomata fiát, aki botrányt okozott azzal, hogy a gróf legidősebb lányának ágyában halt meg.

(Hupka Adrián)
 
Az időutazó felesége sorozatként tért vissza májusban, hogy leporolja Audrey Niffenegger 2003-as bestsellerét. A történetet ezúttal a Sherlock és a Doctor Who showrunnerje, Steven Moffat vette kezelésbe az HBO szárnyai alatt, David Nutter rendezővel együtt. Moffatnak csak egy évadnyi lehetősége volt végül Henry és Clare romancának felrázására - az HBO nemrégiben kaszálta a szériát -, így szomorúan vonul be a “hiányzik neki a folytatás” csarnokába. Sorozatkritika. több»