A tévétörténelem legzavarbaejtőbb intim jelenetével sokkolt az HBO Max új sorozata (videó)

A hónap közepén debütált az HBO Max kínálatában az új sci-fi dráma sorozat, Az időutazó felesége. Audrey Niffenegger regényének feldolgozása mindjárt a második epizóddal kiverte a biztosítékot a nézőknél. De még azoknál is, akik korábban olvasták a könyvet és elvileg fel lehettek készülve arra a bizonyos jelenetre…

A sztori főhőse Henry, aki egy vele született genetikai hiba miatt képes utazni az időben. Pontosabban a képes szó nem a legjobb kifejezés, ugyanis e „képességét” képtelen kontrollálni. Ez pedig a legváratlanabb pillanatokban repíti át őt az idő síkján.

Henry így is megpróbál teljes életet élni, megismerkedett Clare-rel, akivel egymásba szerettek. Clare tud szerelme különleges képességéről és mindent megtesznek, hogy a váratlan időugrások dacára is szerelmük és kapcsolatuk erős maradjon. De Henrynek van egy sztorija Clare számára, méghozzá arról, ahogy az apja tudomást szerzett az időutazó képességéről. És ez az, amitől most felrobbant a közösségi média.

Henry szó szerint lebukott az apja előtt, méghozzá a lehet legfurább és legbizarrabb formában. Apja ugyanis éppen akkor nyitott be az ekkor még csak tizenhat éves Henry szobájába, amikor az az ágyban feküdt és épp orálisan kényeztették. Ez eddig nem is lenne gond, csakhogy az illető, aki kényeztette, saját maga jövőbeli mása volt…

A nézők rengeteg tweetben és más bejegyzésben fejtették ki véleményüket a nem kicsit felkavaró jelenetről. Sokan még úgy is nehezen tudják feldolgozni, hogy a könyv miatt már tudták, mire számíthatnak. De azt mondják, életük végéig beégett az emlékezetükbe a jelenet. Talán ez egy picit túlzás, de kell-e ennél jobb reklám egy sorozatnak?

Listánkat minden idők legforróbb tévés intim jeleneteiről itt találjátok.

animáció | dráma | fantasy | romantikus

Henry egy genetikai hiba miatt időutazó - a legrosszabb, hogy ezt a képességét nem tudja befolyásolni. Ez összetetté teszi kapcsolatát Clare-rel, akivel mindent megpróbálnak... több»