A tévétörténet 10 legforróbb intim jelenete

A szex az élet része, amiről mindenki beszél, de mégis az egyik legnagyobb tabutémának is számít egyben. A szex és általában az intim jelenetek a tévétörténelemnek is szerves részét képezik. Jobb esetben a történet fontos elemeként jelennek meg, rosszabb esetben csupán ezzel akarják a készítők eladni a filmet vagy sorozatot. Jelen listánkon olyan sorozatokat gyűjtöttünk össze, ahol nem csak a történet szempontjából volt jelentősége egy-egy forróbb jelenetnek, de azok ettől függetlenül is emlékezetesre sikerültek. És, ha ez még nem lenne elég, a közelmúltban írtunk az HBO Max új sorozatáról, mely a tévétörténelem legzavarbaejtőbb intim jelenetével sokkolta a nézőket.

#10

92 Trónok harca  (2011)

(177) (33)

akció | dráma | fantasy | kaland | romantikus

HBO Max | TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

A Trónok harca George R.R. Martin nemzetközi sikerű, A tűz és jég dala című regényciklusának adaptációja, melyben a nagyhatalmú családok élet-halál harcot vívnak Westeros... több»

Oké, a Trónok harca egyedül is feltölthetné ezt a listát, annyi a pikáns jelenet benne. Viszont mi most egy bizonyosra gondolunk: Szürke Féreg és Missandei légyottjára.
#9

87 Bizonytalan  (2016)

(2)

romantikus | vígjáték

HBO Max | Netflix

Az Issa Rae forgatókönyve alapján készült, nyolc epizódból álló vigjátéksorozat főszereplői Issa és Molly, két afroamerikai nő. A sorozat az ő mindennapi küzdelmeiket... több»

Issa Rae mókás története nem kevés forró jelenetet is tartalmaz. Van is köztük olyan, amit többször is megnéz az ember, mint mikor Issa titkon összejön középiskolai barátjával.
#8

83 A viszony  (2014)

(14)

dráma

HBO Max | SkyShowtime

A sorozat középpontjában a regényíró, jelenleg tanárként dolgozó, nős férfi, Noah és a pincérnő, szintén házas Alison szerelmi viszonya áll. Noah első szerelme felesége... több»

Eleve az egész sorozat egy félrelépésre épül, így nem meglepő, hogy bőven van benne pikáns légyott. A legjobb közülük Noah és Alison hálószobai játéka.
#7

62 Gypsy  (2017)

dráma | thriller

Netflix

A sorozat középpontjában Jean Holloway áll, a sikeres pszichoterapeuta, aki egyre jobban elmerül páciensei életében. több»

Csak egy évadot ért meg ugyan, de azt már csak Naomi Watts miatt is érdemes megnézni. Például a Sofie Cooksonnal közös jelenetei miatt.
#6

62 Vágyak/Valóság  (2021)

(11) (1)

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Egy kisvárosi anyuka fantáziadús utazásra indul az emlékei között, miközben házasélete éles ellentétet mutat vad gyermekkorával. több»

Már a cím is elég sokatmondó. A sztori nem egy nagy eresztés, de nem is ezért fogja senki megnézni.  Hanem azokért a forró pillanatokért, amit a kisvárosi unalmas anyuka és a rosszfiú exe művelnek egymással.
#5

horror

Az Amerikai Horror Story egy antológia-jellegű horror-dráma széria, melynek minden egyes évada az előzőektől független történetet mesél el. több»

A népszerű horrorsorozat hotelben játszódó évadában Lady Gaga is fontos szerepet kapott. És egy igen véresen forró szexjelenetet tett le az asztalra.
#4

79 Orange Is the New Black  (2013)

(18) (18)

dráma | krimi | vígjáték

Netflix

Piper Chapman sok évvel ezelőtt leszbikus korszakában egy alkalommal drogpénzt szállított barátnőjének, azonban szerencsétlenségére a törvény keze még azelőtt utolérte, hogy... több»

Hét évadon keresztül bőven találunk izgalmas jeleneteket. De a harmadik évadban, amikor Piper és Alex előbb megtépi és felpofozza egymást, majd a túlfűtött érzelmekből szex lesz, na azt nehéz elfelejteni.
#3

akció | dráma | fantasy | sci-fi | vígjáték

Disney+

Buffy Summers egy teljesen átlagos lány, az iskola nem érdekli, a fiúk azonban annál inkább. Élete egy csapásra megváltozik, amikor egy ismeretlen alak közli vele, ő a... több»

Az ezredforduló ikonikus tinisorozata nem arról volt híres, hogy bővelkednek az intim jelenetekben, de azért akadt egy-kettő. Az egyik legfontosabb mind közül Buffy és Angel légyottja, nem is azért, mert bármi extrát mutattak volna. Hanem a történetre gyakorolt hatása miatt: Angel itt válik újra gonosz vámpírrá...
#2

dráma

HBO Max

The Girlfriend Experience című sorozat főszereplője Christine Reade (Riley Keough) másodéves joghallgató a Chicago-Burnham jogi karán, mindemellett pedig gyakornokként dolgozik a... több»

Mindhárom évad bővelkedik a forró jelenetekben, de talán mind közül Anna Friel és Luisa Krause konyhai egymásnak esése a legpikánsabb.
#1

77 A Bridgerton család  (2020)

(26) (11)

dráma | romantikus

Netflix

A bestseller könyv ihlette sorozat a Bridgerton család nyolc elválaszthatatlan testvérének történetét és szerelmi életét követi nyomon a fiktív Angliában. A Julia... több»

Az egész sorozat szerves részét képezi a szex, de ezek közül is kiemelhető Simon és Daphne, valamint Kate és Anthony sokáig várt jelenetei. Pikáns, fülledt, de nem obszcén jelenetsorokról van szó.