Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
84%
Filmadatlap
 
82
Szereplők
12
Vélemények
200
Képek
4
Videók
A viszony
 
Szilonka   2019. 07. 29.

legújabb vélemény

Az első évad első osztályú volt. Ahogy bonyolódott az ügy, a több szálon futó cselekménnyel. Lassan elvesztettem érdeklődésemet a sorozat iránt.

 
indingo   2017. 12. 03.

Mostanában ő a kedvenc. Nagyon mély dolgok kerülnek benne a felszínre, nem csak a kapcsolaton rágódnak. A stílusa is remek, nagyon jól csavarják benne a szálakat.


 
TomÁcs   2018. 04. 14.

Mennyire tönkre tud tenni egy családot, ha egy plusz ember férkőzik be. Miért tud egyáltalán egy új ember színre lépni? Remek kis sorozat, mindig nagyon izgalmasan hagyták abba.

 
VvV   2018. 10. 29.

Sok szálon futó történet, ami miatt izgalmas és végig leköti az embert.

 
Bazzzsi   2017. 12. 07.

Az első évad tetszett a legjobban, utána már picit lassabb az amúgy sem pörgős sorozat. Érdekes kérdéseket vet fel? Ki hibázott, hogy az egyik és másik ember félrelép?

 
Gigi   2017. 01. 15.

Ruth Wilson az egyik nagy kedvencem, és megint egy tökéletesen neki passzoló szerepben láthattam. Imádom a játékát, és megint egy olyan karakter, ami nem egyértelműen jó vagy rossz. És ez a film erőssége is, nincs jó és rossz, szimpatikus és ellenszenves karakter, vagy tett.

 
Lonka   2018. 08. 28.

Az első 1-2 évad tetszett, ahogy bontakozik ki a kapcsolat és megismerjük a szereplők titkait. Utána már kicsit unalmas lett.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.