Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Orange Is the New Black (2013-2019)

Orange Is the New Black
Filmadatlap
 
100
Szereplők
18
Vélemények
250
Képek
10
Videók
Orange Is the New Black

Galéria (250)

Videók (10)

 
Katalin Acsády   2022. 03. 29.

legújabb vélemény

0

Érdemes végignézni.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 25.

1

Nem értem miért rajonganak érte annyian. Értem, hogy szélsőséges témákat feszeget de én akkor sem szeretem ha egy sorozat ilyen feltűnően tol bele az arcomba mindent, amit ő igaznak hisz. A színészek nem voltak rosszab de ez a börtönös témá és hierarchia engem sosem tudott lekötni.

 
Deku   2017. 08. 21.

0

Pár rész után félbe hagytam pedig volt benne valami érdekfeszítő tulajdonság ami miatt érdekelt volna. Lehet, hogy egyszer újra előveszem és akkor más szemmel tekintek majd rá.

 
dailyfilmsan   2020. 03. 17.

0

Nekem idegesítő volt ez a sorozat. Nem győztek meg a szereplők arról hogy ezt a forgatást élvezték nem is tudtam egy idő után nézni mert kezdett túl feminimmé és túl lehetetlenné válni. A története pedig annyira bugyuta volt.

 
beero88   2016. 01. 16.

0

Elég érdekes sorozat. Csak pislogtam az első résznél valamiért azonban mégis folytattam. Azonban pár rész után elült a kíváncsiságom és így nem került fel a nézendők listájára.

 
Szivárvány1   2016. 11. 19.

0

Kifejezetten izgalmas és élvezhető sorozat még az én szememmel is. Érdekes bepillantani a különböző karakterek érzelmi hálójába és a furcsa helyzetben lévő szerplők mindennapjaiba. A karakterek kifejezetten jól fel vannak építve. Az első évad zseniális, a többit majd még meglátjuk..

 
kevelin   2019. 06. 01.

0

kb 2 vagy 3 évadot néztem meg belőle de egy idő után nem tudta lekötni a figyelmemet. az biztos h a sorozat sokkal jobb mint a könyv de nagyjából annyi évad elég lett volna belőle amennyit láttam. a sztori nagyon jó és a megvalósítás is. a nők bármir... több»

 

Samira Wiley nyíltan vállalja homoszexualitását 2014 óta párja az a Lauren Morelli, aki a sorozat írója.

(indingo )
 

Az Emmy-díj történetének eddig egyetlen sorozata, amit jelöltek mind a Legjobb vígjáték sorozat (2014) és a Legjobb dráma sorozat (2015) kategóriában. Mindez köszönhető az Emmy jelölésre vonatkozó szabályaiban beállt változásnak, mely szerint minden sorozat, aminek epizódjai meghaladják a 30 perces játékidőt, drámának minősülnek. Természetesen azok a sorozatok, akik továbbra is vígjáték kategóriában szeretnének maradni a 30 perces korlát ellenére, megfellebbezhetik a döntést. A sorozat 2015-ben elvesztette a fellebbezést, és a dráma kategóriában maradt.

(rbernadett)
 

Jason Biggs úgy döntött, hogy nem tér vissza a sorozatba a második évad után.

(rbernadett)
 

Uzo Aduba (Suzanne 'Crazy Eyes' Warren) karakterének csak az első három részben kellett volna szerepelnie, de miután az írók és a producerek látták a színésznő játékát úgy döntöttek, hogy állandó szereplő lesz.

(rbernadett)
 

Galina 'Red' Reznikov beceneve egyaránt utalhat a haja színészre, az orosz származására vagy A remény rabjai (1994) című filmben Morgan Freeman karakterére, aki szintén beszerző volt.

(rbernadett)