Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
82

Orange Is the New Black (2013)

Orange Is the New Black
Filmadatlap
 
100
Szereplők
18
Vélemények
250
Képek
10
Videók
Orange Is the New Black
 
dailyfilmsan   2020. 03. 17.

legújabb vélemény

Nekem idegesítő volt ez a sorozat. Nem győztek meg a szereplők arról hogy ezt a forgatást élvezték nem is tudtam egy idő után nézni mert kezdett túl feminimmé és túl lehetetlenné válni. A története pedig annyira bugyuta volt.

 
Deku   2017. 08. 21.

Pár rész után félbe hagytam pedig volt benne valami érdekfeszítő tulajdonság ami miatt érdekelt volna. Lehet, hogy egyszer újra előveszem és akkor más szemmel tekintek majd rá.


 
Edii   2015. 09. 16.

Kellemes kis vígjáték-dráma sorozat, de annyira nem át ütő, talán kicsit felszínes is.

 
beero88   2016. 01. 16.

Elég érdekes sorozat. Csak pislogtam az első résznél valamiért azonban mégis folytattam. Azonban pár rész után elült a kíváncsiságom és így nem került fel a nézendők listájára.

 
Szivárvány1   2016. 11. 19.

Kifejezetten izgalmas és élvezhető sorozat még az én szememmel is. Érdekes bepillantani a különböző karakterek érzelmi hálójába és a furcsa helyzetben lévő szerplők mindennapjaiba. A karakterek kifejezetten jól fel vannak építve. Az első évad zseniális, a többit majd még meglátjuk..

 

Samira Wiley nyíltan vállalja homoszexualitását 2014 óta párja az a Lauren Morelli, aki a sorozat írója.

(indingo )
 

Az Emmy-díj történetének eddig egyetlen sorozata, amit jelöltek mind a Legjobb vígjáték sorozat (2014) és a Legjobb dráma sorozat (2015) kategóriában. Mindez köszönhető az Emmy jelölésre vonatkozó szabályaiban beállt változásnak, mely szerint minden sorozat, aminek epizódjai meghaladják a 30 perces játékidőt, drámának minősülnek. Természetesen azok a sorozatok, akik továbbra is vígjáték kategóriában szeretnének maradni a 30 perces korlát ellenére, megfellebbezhetik a döntést. A sorozat 2015-ben elvesztette a fellebbezést, és a dráma kategóriában maradt.

(rbernadett)
 

Jason Biggs úgy döntött, hogy nem tér vissza a sorozatba a második évad után.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.