Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84

Orange Is the New Black (2013)

Orange Is the New Black
Filmadatlap
 
68
Szereplők
16
Vélemények
130
Képek
4
Videók
Orange Is the New Black
 
Edii   2015. 09. 16.

Kellemes kis vígjáték-dráma sorozat, de annyira nem át ütő, talán kicsit felszínes is.

 
beero88   2016. 01. 16.

Elég érdekes sorozat. Csak pislogtam az első résznél valamiért azonban mégis folytattam. Azonban pár rész után elült a kíváncsiságom és így nem került fel a nézendők listájára.


 
Syracuse   2019. 01. 25.

Nem tudom, hogy mennyi igaz belőle, nyilván már a memoár is ki lett színesítve, hát még a belőle készült sorozat. Viszont már a 6. évadot nézem és nem nagyon tudom megunni, szóval mindenkinek ajánlom.

 
sonyxxx   2015. 06. 02.

Nagyon tetszett a sorozat, ami tele van vicces jelenetekkel. Tetszik ahogy bemutatja a női börtönök világát, szerintem jól megcsinálták. A sorozat sok szimpatikus színészt is felvonultat, ami szintén hozzá teszi a magáét.

 
Bogi   2016. 04. 30.

Egyik barátnőm nagy rajongója a sorozatnak. Én is bepróbáltam az ő unszolására, de sajnos kár volt. Nagyot csalódtam a sorzatban. Pár részig jutottam ,de mindegyik szereplő nagyon idegesítő és felszínes. Nem igazán sikerült találnom benne semmit, ami felkeltette volna az én érdeklődésemet. Elég vontatott lassú tempójú is.

Kate Mulgrew
Laura Prepon
Kate Mulgrew
Laura Prepon
 

Samira Wiley nyíltan vállalja homoszexualitását 2014 óta párja az a Lauren Morelli, aki a sorozat írója.

(indingo )
 

Az Emmy-díj történetének eddig egyetlen sorozata, amit jelöltek mind a Legjobb vígjáték sorozat (2014) és a Legjobb dráma sorozat (2015) kategóriában. Mindez köszönhető az Emmy jelölésre vonatkozó szabályaiban beállt változásnak, mely szerint minden sorozat, aminek epizódjai meghaladják a 30 perces játékidőt, drámának minősülnek. Természetesen azok a sorozatok, akik továbbra is vígjáték kategóriában szeretnének maradni a 30 perces korlát ellenére, megfellebbezhetik a döntést. A sorozat 2015-ben elvesztette a fellebbezést, és a dráma kategóriában maradt.

(rbernadett)
 

Jason Biggs úgy döntött, hogy nem tér vissza a sorozatba a második évad után.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.