¡García! (2022)

¡García!

Silvia Abascal
Silvia Abascal

kecsamstaff   2022. 11. 13.

Amerika Kapitány, James Bond bőrben!

Leszögezném, hogy nem egy amerikai kasszasiker. Viszont európai (spanyol) viszonylatban, szerintem egészen korrekt kis sorozat. Egy igazi Amerika Kapitány, James Bond külsőbe bújtatva. A riportert játszó Antonia (Veki G. Velilla) nekem egy kicsit sok volt némely ponton. Olyan érzésem van olyankor, mintha egy épp pánikrohamot kapó tinédzser játszaná a szerepet, de szerintem ezt a szinkron miatt érzem leginkább. Mivel egyes jelenetekben nagyon pörgősen és energiadúsan beszél, már-már hadarva. Egyes jeleneteknél felvillantak bennem a Jean-Claude Van Damme által alakított Tökéletes katona jelenetei is. Ha nagyon szigorú és kritikus akarok lenni, akkor csak 3 csillagot adnék neki, de nem így tettem, mert egészen nézhető sorinak találom. Mivel megnéztem minden részét, ezért érdemesnek találtam írni róla egy véleményt.

matynero   2022. 10. 31.

A forgatókönyv és az alakítások annyira rosszak, hogy képtelen voltam végigszenvedni az első epizódot. Pedig az alapötlet tetszett.

vejunkanew   2022. 01. 09.

Az első két rész után azt kell, hogy mondjam, nekem tetszett. Jó indítás. A történet jó tempóban halad, van egy kis humor is és az akciót sem vitték túlzásba.