Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

¡García! (2022)

¡García!
Filmadatlap
 
28
Szereplők
3
Vélemények
11
Képek
3
Videók

Galéria (11)

Silvia Abascal
Silvia Abascal

Videók (3)

 
kecsamstaff   2022. 11. 13.

legújabb vélemény

0
Amerika Kapitány, James Bond bőrben!

Leszögezném, hogy nem egy amerikai kasszasiker. Viszont európai (spanyol) viszonylatban, szerintem egészen korrekt kis sorozat. Egy igazi Amerika Kapitány, James Bond külsőbe bújtatva. A riportert játszó Antonia (Veki G. Velilla) nekem egy kicsit sok volt némely ponton. Olyan érzésem van olyankor, mintha egy épp pánikrohamot kapó tinédzser játszaná a szerepet, de szerintem ezt a szinkron miatt érzem leginkább. Mivel egyes jelenetekben nagyon pörgősen és energiadúsan beszél, már-már hadarva. Egyes jeleneteknél felvillantak bennem a Jean-Claude Van Damme által alakított Tökéletes katona jelenetei is. Ha nagyon szigorú és kritikus akarok lenni, akkor csak 3 csillagot adnék neki, de nem így tettem, mert egészen nézhető sorinak találom. Mivel megnéztem minden részét, ezért érdemesnek találtam írni róla egy véleményt.

 
matynero   2022. 10. 31.

0

A forgatókönyv és az alakítások annyira rosszak, hogy képtelen voltam végigszenvedni az első epizódot. Pedig az alapötlet tetszett.

 
vejunkanew   2022. 01. 09.

0

Az első két rész után azt kell, hogy mondjam, nekem tetszett. Jó indítás. A történet jó tempóban halad, van egy kis humor is és az akciót sem vitték túlzásba.