67% 33 szavazat
¡García!

¡García!

¡García!
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
28
Szereplők (28)
11
Képek (11)
3
Videók (3)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
3
Cikkek (3)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Egy hatvanas években lefagyasztott szuperkém napjaink Madridjábnan találja magát, ahol minden új és teljesen idegen a számára.

(csd)

Forgatókönyvíró: Sara Antuña, Carlos de Pando
Ország: Spanyolország
Premier: 2022 | HBO Max (2022.10.28.)

Sorozat áttekintés

Hol nézheted

Silvia Abascal
Silvia Abascal
 
2023.04.27 Robinson76

legújabb vélemény

A spanyol James Bond

A történet szerint a Franco diktatúra idején egy titkos társaság egy szuperképességekkel felruházott katonát hoz létre, akit lefagyasztanak, majd mikor napjainkban felébred, rájön, hogy a világ egy teljesen más hely lett, az emberek pedig megváltoztak. Így nem csak régi ellenségével kell szembenéznie, de az új Spanyolországhoz is alkalmazkodnia kell. Szerintem az alkotók célja az lehetett, hogy ne a megszokott filmes klisékből építkezzenek, ami sikerült is, de a széria legizgalmasabb és vizuálisan legjobban sikerült részei a hatvanas évek elejére látogató snittek voltak. Az alapkoncepció jó volt, a megvalósítása már nem annyira, így nem győzött meg arról, hogy egy jó sorozat lenne, inkább csak amolyan közepes.

0
 
2022.11.13 kecsamstaff

Amerika Kapitány, James Bond bőrben!

Leszögezném, hogy nem egy amerikai kasszasiker. Viszont európai (spanyol) viszonylatban, szerintem egészen korrekt kis sorozat. Egy igazi Amerika Kapitány, James Bond külsőbe bújtatva. A riportert játszó Antonia (Veki G. Velilla) nekem egy kicsit sok volt némely ponton. Olyan érzésem van olyankor, mintha egy épp pánikrohamot kapó tinédzser játszaná a szerepet, de szerintem ezt a szinkron miatt érzem leginkább. Mivel egyes jelenetekben nagyon pörgősen és energiadúsan beszél, már-már hadarva. Egyes jeleneteknél felvillantak bennem a Jean-Claude Van Damme által alakított Tökéletes katona jelenetei is. Ha nagyon szigorú és kritikus akarok lenni, akkor csak 3 csillagot adnék neki, de nem így tettem, mert egészen nézhető sorinak találom. Mivel megnéztem minden részét, ezért érdemesnek találtam írni róla egy véleményt.

0
 
2022.10.31 matynero

A forgatókönyv és az alakítások annyira rosszak, hogy képtelen voltam végigszenvedni az első epizódot. Pedig az alapötlet tetszett.

0
 
2022.01.09 vejunkanew

Az első két rész után azt kell, hogy mondjam, nekem tetszett. Jó indítás. A történet jó tempóban halad, van egy kis humor is és az akciót sem vitték túlzásba.

0