Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
68%

A légikísérő (2020)

The Flight Attendant
Filmadatlap
 
37
Szereplők
3
Vélemények
64
Képek
1
Videók
 
Zombie   2020. 12. 05.

legújabb vélemény

0

Humoros, szexi, rejtélyes és van benne egy csomó dármai elem - szerintem ez egy nagyon jó sorozat, és jó tudni, hogy a vírushelyzet nem tett be neki. Még!

 
Thor   2020. 11. 13.

0

Ha történetben nem is, de megvalósításban tökéletesen kimagaslik a mostani vígjátéksorozatok közül - olyan, mintha teljesen más büdzséből vagy igényességgel készítették volna el.


 
vpeter22   2020. 11. 09.

0

Nálam hamar leült a történet, mert a csetlő-boltó, folyton partizó szőke esete nagyjából egy vagy két rész erejéig volt érdekes, és onnan viszont nagyon nehezen tornássza fel magát bármilyen élvezhető szintre.

Galéria (64)

Zosia Mamet
Rosie Perez
Kaley Cuoco

Videók (1)

 

Kaley Cuoco cége, a Yes, Norman productions még azelőtt megvásárolta a könyv jogait 2017-ben, mielőtt az megjelent volna.

(Hupka Adrián)
 

A forrásként használt könyv pontosan ott ér véget, ahol az első évad, ezért az HBO rögtön megrendelte a második évadot is.

(Hupka Adrián)
 
Ez egy sorozat, melyben a volt Penny kiszabadul. Mert Cassandra bizony Penny. Az a Penny, akiről múltidőben beszélnek az Agymenők, és az a Penny, aki gyilkosságba is keveredik. Tehát ha így nézzük, akkor Kaley Christine Cuoco nem lépett ki a skatulyából. több»