Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
67%

A légikísérő (2020)

The Flight Attendant
Filmadatlap
 
37
Szereplők
3
Vélemények
64
Képek
2
Videók

Galéria (64)

Zosia Mamet
Rosie Perez
Kaley Cuoco

Videók (2)

 
Zombie   2020. 12. 05.

legújabb vélemény

0

Humoros, szexi, rejtélyes és van benne egy csomó dármai elem - szerintem ez egy nagyon jó sorozat, és jó tudni, hogy a vírushelyzet nem tett be neki. Még!

 
Thor   2020. 11. 13.

0

Ha történetben nem is, de megvalósításban tökéletesen kimagaslik a mostani vígjátéksorozatok közül - olyan, mintha teljesen más büdzséből vagy igényességgel készítették volna el.

 
vpeter22   2020. 11. 09.

0

Nálam hamar leült a történet, mert a csetlő-boltó, folyton partizó szőke esete nagyjából egy vagy két rész erejéig volt érdekes, és onnan viszont nagyon nehezen tornássza fel magát bármilyen élvezhető szintre.

 

Kaley Cuoco cége, a Yes, Norman productions még azelőtt megvásárolta a könyv jogait 2017-ben, mielőtt az megjelent volna.

(Hupka Adrián)
 

A forrásként használt könyv pontosan ott ér véget, ahol az első évad, ezért az HBO rögtön megrendelte a második évadot is.

(Hupka Adrián)
 
Ez egy sorozat, melyben a volt Penny kiszabadul. Mert Cassandra bizony Penny. Az a Penny, akiről múltidőben beszélnek az Agymenők, és az a Penny, aki gyilkosságba is keveredik. Tehát ha így nézzük, akkor Kaley Christine Cuoco nem lépett ki a skatulyából. több»