80% 21 szavazat
A kikötő törvénye

A kikötő törvénye

Mano de hierro
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
30
Szereplők (30)
6
Képek (6)
3
Videók (3)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
10
Cikkek (10)
Fórum

FILMINFÓ

Joaquín Manchado vasököllel irányítja drogbirodalmát a barcelonai kikötőből, mígnem egy újabb szállítmány az üzletet és a családot is a mélybe taszítja.

(Hupka Adrián)

Rendező: Lluís Quílez
Ország: Spanyolország
Premier: 2024.03.15. | Netflix (2024.03.15.)

Sorozat áttekintés

1. évad (2024) - 6 epizód

Hol nézheted

 
2024.03.19 szemtelen

legújabb vélemény

Keresztapa a kikötőben

A sorozat erősen és jó kiállással mutatja be a harcos, barcelonai drogbirodalmat, ahol a nyüzsgő kikötő a nagyszabású kábítószer-kereskedelem epicentruma. A kitalált történetet kellően fűszerezett családi dráma tarkítja. Miközben az események jó ütemben pörögnek – aránylag hamar lefut a nyolc epizód –, észrevétlenül a fő és mellékszereplők emberi oldalának, történeteinek és kapcsolatainak is részesei lehetünk. Maga a történet egy birodalom és család bukását mutatja be, amikor egy családot árulnak el a trónért. Minden a túlélésről szól, egyél, vagy megesznek! A sorozat minősége lenyűgöző, a tehetséges szereplőgárdának köszönhetően kiváló időbefektetésnek tűnik a film megtekintése. Nem unalmas, és egészen a végéig fenntartja az érdeklődést. Az impozáns vagányok lebilincselő kalandjait a műfajrajongók minden tekintetben élvezni fogják!

0
 
2024.03.17 Sandor

Mint a beefsteak

Kicsit véres, de finom. Jól megírt történet, remek színészekkel eljátszva. Egy percig sem unalmas, az epizódok kiegyensúlyozottan követik egymást. Vétek lenne nem folytatni egy következő évaddal.

0