Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

Visszhangok (2022)

Echoes
Filmadatlap
 
28
Szereplők
7
Vélemények
5
Képek
1
Videók

Galéria (5)

Michelle Monaghan
Michelle Monaghan

Videók (1)

 
Benedith   2022. 09. 08.

legújabb vélemény

0
Teljesen érdektelen történet

Iszonyatosan unalmas sorozat volt. Végignéztem, mert idegesít, ha abbahagyok egy sorozatot, de időpazarlás volt. Ez egy teljesen értelmetlen, érdektelen történet tele logikai és egyéb hibákkal. Ráadásul Monaghan is idegesítő volt benne: faarcú, a száját folyton féloldalasan nyitva tartja, unszimpatikus és bárgyú. Pedig szép arca van, de iszonyatos a színészi játéka. Ferde szájjal beszélni és párás szemmel nézni még nem színészet.

 
Caravaggio1978   2022. 08. 25.

0
Vigyázat! Pici agy kell hozzá ám!

A sztori jó lenne, csak néha annyira megbonyolították, hogy pillanatokig én sem tudtam már, hogy ki kicsoda. Colombo női megtestesítője is szerepel a filmben, mármint a rendőrnő :) Volt egy-két rettenetes nagy baki benne, de melyik film az, amiben nincs? Az a baj ezzel, hogy nem elég csak bámulni, az agyatlan sorozatok istenítőinek ez nem fog bejönni. Nem bukfenceznek benne a kommandósok, nem kezdődik mindegyik rész keféléssel, nincs benne LMBTQ propaganda, és még csak színes bőrű mártír sem... hová lesz a világ...

 
Emmersson   2022. 09. 02.

0
Mrs Ethan Hunt in double trouble

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

KONKRÉT SPOILEREK!!! *** Kiemelem az egyetlen pozitívumát a sorozatnak: nem egy sokadik skizofrén-sztori. Bár a helycserés történetekkel is Dunát lehet rekeszteni :) És ennyi... A főszereplő(i)nk gyenge, faarcú, mint Bella a farkasemberes baromságban... teljes kritika»

 
kevelin   2022. 08. 26.

0

Egy őskáosz az egész sorozat de ha valaki egy kicsit is figyel, azért képben lehet maradni, hogy éppen ki kicsoda. Nekem borzasztóan bejött. Végre nem valami unalmas, eltűnt-megkerül sztori, már az is ad egy kis pikantériát, hogy a testvérek mit művelnek.

 
Ronin   2022. 08. 18.

0

Rettenetesen kaotikus és a fordulatok olyan hirtelenek és abszurdok, hogy már csak ezért érdemes megnézni. Nem tökéletes, de nem mondanám teljesen kukába valónak.

 
Della Street   2022. 09. 06.

0
Jobbra számítottam

Hát, nekem gyöngécskének érződött. Az ötlet nem eredeti, de ez még nem lenne baj. A főszereplő közepes. A történet kibontása viszonylag halovány, vagy tán egészen az. Logikai-lélektani bakugrások, áh. Btw, nincs valami szoftver, amit ha ráeresztünk egy filmre, leméri, hogy a műsoridő hány százalékában van (félig) nyitva a női (fő)szereplők szája (költőibben: szétnyílva az ajka)? Szeretném tudni.

 
Toldi   2022. 08. 19.

0

A sorozat egyetlen igazi bűne, hogy elképzelhetetlenül unalmas. És ez éppen elég, hogy szar legyen.