Közösség

Vélemény:

66 Visszhangok

(2022)

A sorozat ami végig játszik veled.....

Elysia Kova   2026.02.09 09:43
0

A Visszhangok című Netflix-minisorozat számomra kellemes meglepetés volt. Első ránézésre egy tipikus misztikus thrillernek indul, de hamar kiderül, hogy sokkal inkább egy pszichológiai történet, ahol nem az akció, hanem a titkok és a karakterek viszik előre a cselekményt. A sorozat végig fenntart egy furcsa, nyugtalanító hangulatot, ami miatt szinte automatikusan indítja az ember a következő részt. A történet alapötlete kifejezetten zseniális. Ritka az olyan sorozat, ahol az író ennyire tudatosan játszik a nézővel: folyamatosan gondolkodásra késztet, miközben egy pillanatra sem válik unalmassá. Érezhetően nagyon jól megírt forgatókönyv, és többször is azt éreztem, hogy az alkotó előtt bizony le a kalappal. Ugyanakkor néhol kissé lassabb a tempó, és akadnak részek, ahol jobban is ki lehetett volna bontani bizonyos elemeket. Ennek ellenére végig érdekes maradt, és egyáltalán nem bántam meg, hogy megnéztem. Összességében egy hangulatos, gondolkodtató thriller, amely inkább a feszültségre és a karakterekre épít, mint a látványos jelenetekre. Nem hibátlan, de a történet ötletessége és a főszereplő kiemelkedő alakítása bőven az átlag fölé emeli. Értékelésem: 8/10