Mától a Netflixen: A 365 nap trilógia fináléja, egy ütős kémfilm és egy csavaros thiller

Ezen a hétvégn sem maradunk friss Netflix megjelenések nélkül.

Idén április végén debütált a nagysikerű 365 nap: Ma, amely Barbara Bialowas rendezésében készült, csupán néhány hónapot kellett várni a harmadik epizódra, amely már az előzetes alapján is még több erotikát és drámát tartalmaz.

Szintén a mai napon debütál Brian Yorkey Visszhangok című sorozata, amelyben Michelle Monaghan dupla szerepben lesz látható, illetve szintén kihagyhatatlannak ígérkezik a Kleo című kémdráma, amelynek alapötlete félelmetesen életszerűre sikeredett.

#3

61 Visszhangok  (2022)

(8)

dráma | misztikus | thriller

Netflix

Leni és Gina egypetéjű ikrek, akik gyerekkoruk óta titokban cserélgetik életüket, ám az egyik testvér eltűnik, és tökéletesen megtervezett világukban minden káoszba fordul. több»

Leni és Gina (Michelle Monaghan) egypetéjű ikrek, és tetszés szerint cserélgetik identitásukat anélkül, hogy társaik ezt észrevennék. Még a férjeik sem vesznek észre semmit a színjátékból. Amikor azonban egy nap a két nővér egyike eltűnik, a többiek élete teljesen összeomlik.
#2

81 Kleo  (2022)

(6)

akció | dráma | krimi

Netflix

A berlini fal leomlása után az egykori kémgyilkos kiszabadul, és bosszúhadjáratba kezd. több»

Kleo az NDK egyik legjobb ügynöke volt. De 1987-ben becsapták és koholt vádak alapján bebörtönözték. Miután a berlini leomlik, kiszabadul, és bosszút esküszik azokon, akik akkoriban elárulták őt. Eközben egy olyan összeesküvést fedez fel, amelyek még a saját személyes ügyén is túlmutat.
#1

dráma | romantikus

Netflix

A lengyel erotikus botrányfilm trilógiává bővül, melyben Laura és Massimo kapcsolata újabb kihívás elé kerül. Laura és Massimo kapcsolata meggyengült, Nacho pedig mindent... több»

A filmszéria második rész igencsak drámai lezárást kapott, miután a várandós a várandós Laurát lelőtték. A harmadik felvonás előzetese viszont nyitva hagyja a kérdést, hogy mi történhetett a magzattal. Laura tehát visszatér, a nő viszont továbbra is Massimo és Nacho szerelmi háromszögében kénytelen utat találni.