Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

Kleo (2022)

Kleo
Filmadatlap
 
36
Szereplők
10
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Kleo

Galéria (6)

Jella Haase
Jella Haase
Jella Haase
Jella Haase
Jella Haase

Videók (1)

 
Robinson76   2023. 01. 29.

legújabb vélemény

0
A németek Kill Billje

Ebben a sorozatban egy hidegháborús történelmi alapokon nyugvó, mégis fikciós és könnyen emészthető sztorival van dolgunk. Külön érdeme a szériának, hogy tud és mer is vicces akciósorozat lenni. Egy volt és korábban bebörtönzött kelet-német ügynököt a történelem ment meg, amikor a Fal leomlása után amnesztiát kap. Ekkor nincsenek már meg a szokásos ideológiai kapaszkodók, és ebben a vadkapitalista káoszban, a megbízhatatlan nyugatiaktól övezve kell megterveznie bosszúját, miközben egy esetlen rendőr is ott lohol a nyomában. A sorozat minden téren rendben van, egy kicsit retro, egy kicsit groteszk, no meg helyenként véres is, de igenis meg lehet szeretni. Fordulatokban gazdag, logikusan felépített, és a vége is abszolút jó lett, így nem is lehetett okom a panaszra.

 
Dorkateo   2022. 08. 23.

1

Kis kelet-német abszurd. Retro hangulatú gyilkolászás. A múlt az ifjabb nemzedék szemszögéből. Akció? Az inkább nincs. Látvány? Az van. Történelem? 100%

 
4EverAlfa   2022. 09. 09.

1
Osti akcióhősnő

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Végre egy európai történelmi alapokon nyugvó, de könnyen befogadható sztorival készült vicces akciósorozat. A történet végre az álságos kelet európai rendszerváltozásról ránt le egy kis leplet, fellibbentve a kommunista nómenklatúra hatalomátmentésében felmerült nyugati cinkosságot, mivel a kommunizmust gyakorlatilag a nyugat gazdasága tartotta lélegeztetőgépet a 80'-as években, de ennyit a történelemről. A film sztorija szerintem nagyon jó, hogy nem élethű, az természetes, hisz ettől akciófilm egy akciófilm. Főhős karaktere elnyeri a néző bizalmát és drukkolunk neki. A sorozat fordulatokban gazdag, de logikusan felépített, és a csattanó is ült. A fiatal német színésznő szerintem zseniálisan játszik, jól ugrál a bohóc, a vad, a feldúlt, az érzelmileg összeomló szerepek közt. Én németül néztem, a. hangja is teljesen passzolt és a Gut! vitalezárása most is a fülembe cseng! Mint minden Netflix film, ez is hozta a kötelező érzékenyítést, ami most sem illett a sztoriba, főleg a legvégén a leszbikus snitt. Nekem az eddigi egyik legjobb sorozat, az amerikai tucat akciókat veri, habár a kelet-európai színtér miatt lehet kicsit elfogult vagyok...

 
Lóri Ádámcsik   2022. 09. 13.

0
Üde színfolt

Kiemelkedik a Netflix kínálatából egyedi hangulatával és stílusával. Megidézi a retró politikai kor diszkrét báját. Görbe tükröt állít az akkori Németország elé.

 
Manfred393292   2022. 08. 30.

1
Nagyon jó

Végre egy sorozat, ami tetszett. Olyan németes Kill Bill.

 
vdfvldmflvmdf   2022. 08. 19.

1

Kicsit lassacskán csordogál a cselekmény, de ha ez nem zavar, akkor nagyon ajánlom, mert magába szippant és lebilincsel a sorozat.

 
Török389133   2023. 01. 06.

0

A karakterek nagyon jók voltak, lehet rajta néha nevetgélni, de a történet nagyon unalmas.