Újdonságok a Netflixen: 10 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (augusztus 15-21)

A következő héten sem okoz csalódást a Netflix, és biztosan számíthatunk néhány izgalmas filmre és sorozatra. Többek között a 2020-ban nagy sikert arató 365 nap harmadik része is megérkezik, az ismert videójáték, a Tekken animációs sorozat formájában bukkan fel, illetve egy NDK-s elvetemült bérgyilkos kalandjait is nyomon követhetjük a Kleo című sorozatban. És ez még csak néhány példa a kínálatból. A sorozatok és filmek a premier napjától egy kattintással elérhetőek a weboldalunkról is, megtekintésükhöz azonban Netflix-előfizetés szükséges.

#10

81 Kleo  (2022)

(6)

akció | dráma | krimi

Netflix

A berlini fal leomlása után az egykori kémgyilkos kiszabadul, és bosszúhadjáratba kezd. több»

Németországból származó sorozat, ami a rendszerváltás idején játszódik, konkrétan a berlini fal leomlása során veszi kezdetét, amikor egy kémkedésre és gyilkolásra szakosodott lány kiszabadul a fogságból, és utazásra indul, hogy megkeresse azokat, akik felelősek a szomorú sorsáért, majd kegyetlenül kivégzi őket. A nyomában jár egy rendőrtiszt is, aki kézre akarja keríteni. Mindenképpen egy érdekes történetnek hangzik a női fejvadászok világáról, reméljük beválik a sorozat.
#9

64 Tekken: Vérvonal  (2022)

(1)

akció | animáció | kaland

Netflix

"A hatalom minden." Jin Kazama édesanyájától már korán megtanulta családi, Kazama-stílusú hagyományos harcművészetet. Ennek ellenére nem bírt el a gonosszal, amikor az hirtelen... több»

Az eredeti Tekken még 1994-ben látta meg a napvilágot, játéktermekben verhették egymást rommá a fiatalok a gépeken a választható karakterek segítségével. Azóta egy animációs film is is megjelent, még 1998-ban, hogy feldolgozza a játék történetét (már ha volt egyáltalán ilyen). Most sorozat formájában jelentkezik, egyenesen Japánból. Megismerhetjük Jin Kazamát, aki minden tudását latba vetve sem volt képes megvédeni családját, ezért a Vasököl Királya tornára jelentkezik, remélve, hogy itt olyan hatalomra tesz szert, ami segítségével végre bosszút állhat.
#8

akció | animáció | kaland

Netflix

Hősünknek és csapatának be kell teljesítenie végzetét, meg kell hiúsítania Skeletor tervét, hogy uralja az univerzumot. Itt az ideje, hogy harcoljanak a mindenható erőért! több»

Visszatér a He-man rebootja, immár a harmadik évaddal. A régi klasszikus modernkori felelevenítése nem hozott egyértelműen pozitív visszhangot, azonban az új évad azt igazolja, hogy létezik egy széles rajongótábora, melynek tagjai kitartanak a sorozat mellett. Ez alkalommal hőseink újra szembeszállnak a gonosz Skeletorral, aki világuralomra tör egy misztikus mindenható erő segítségével.
#7

dokumentum

Netflix

A dokumentumfilmben szakértők próbálják megfejteni a macskák agyának titkait és igyekeznek kideríteni, milyenek lehetnek a házikedvencek valódi képességei. több»

Rendező: Andy Mitchell
A dokumentumfilm arra keresi a választ, vajon mi járhat szőrös házikedvenceink fejében, és mi lehet az, amire valójában képesek. Kutatók és szakértők próbálják feltárni alapos vizsgálatok segítségével a macskaagy rejtelmeit.
#6

55 Magas hőfokon  (2022)

(3)

dráma

Netflix

Amikor a bátyja meggyilkolásával kapcsolatos nyomok Ponchót egy tűzoltósághoz vezetik, romantikát, családot - és egy sorozatgyilkost - talál. több»

Poncho, aki alaposabban ki akarja vizsgálni testvére meggyilkolását, elindul, hogy megtalálja a tettest, és igazságot szolgáltasson. A nyomok egy mexikóvárosi tűzoltóságra vezetnek. Álcázva beépül a tűzoltóállomásra, és megkezdi a nyomozást, miközben tűzoltóként végzi mindennapi munkáját, annak minden kockázatával együtt. Egyik kollégája, Olivia, az állomás egyetlen női tűzoltója, aki csatlakozik hozzá az igazság keresésében, miután rájön Poncho valódi szándékaira. Vérbeli mexikói drámasorozat, aminek forgatókönyvírója José Ignacio Valenzuela, aki a sikeres Ki ölte meg Sarát? című sorozat írója is volt.
#5

72 Senki sem gyanús  (2022)

(1)

krimi | misztikus | thriller | vígjáték

Netflix

Három nő összefog, hogy elégtételt vegyenek egy sármőrön, aki mindhármukat átverte. Azonban amikor megérkeznek otthonába, kiderül, hogy valaki meggyilkolta, ezért a hölgyeknek... több»

Három nő és családjaik összefognak, hogy bosszút álljanak egy gazdag ficsúron, aki mindegyiküket átejtette. Azonban amikor a házához érnek, holtan találják, és ezzel együtt belekeverednek egy nyomozásba, amiben mindegyikük gyanusított... Meglehetősen erős alapfeltevés, amely a Tőrbe ejtve stílusában egy krimi-komédiát állít fel. Vajon a nagyszerű koncepció egy egész évadon keresztül fenntartható lesz? Úgy tűnik, hogy rengeteg nevetésre van lehetőség, sok csavarral és fordulattal az út során.
#4

36 Az ifjú trónörökös  (2022)

(1) (1)

dráma | romantikus

Netflix

A film Karl Johan herceg és az újonnan érkezett Lena történetét követi nyomon, akik érzéseket táplálnak egymás iránt, de tisztában vannak vele, hogy kapcsolatuk lehetetlen... több»

Az ifjú trónörökös Randi Fuglehaug és Anne Gunn Halvorsen sikeres regényeiből készült, és kerül a Netflix a jövő héten műsorába. Egy szerelmi történet arról, hogyan tanulj meg együtt élni a hibáiddal, nézz szembe a félelmeiddel, és hogyan szállj szembe az internettel. Karl Johan norvég herceg (Mathias Storhi) és az újdonsült jövevény, Lena (Ines Hyster Asserson) között kötődés alakul ki, de a bonyodalmak csak ez után következnek.
#3

dráma | horror | misztikus

Netflix

Egy bizarr balesetet követően, amelyben osztálytársai többsége életét vesztette, Alma megpróbálja megfejteni, mi történt, ezzel visszanyerni identitását. több»

Egy buszbalesetet követően Alma - a baleset egyetlen túlélője - egy kórházban ébred amnéziával. Zavarodottan és traumával küzdve próbálja megfejteni a baleset rejtélyét. Spanyolországból érkező misztikus thriller, ami nem fél megmártózni a természetfeletti témájában sem.
#2

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

A főiskola elvégzésének előestéjén Natalie élete párhuzamos valóságokká válik: az egyikben teherbe esik, és szülővárosában marad, hogy felnevelje gyermekét, a másikban... több»

A Nézz mindkét irányba című filmben Lili Reinhart alakítja Natalie-t, aki a főiskolai diplomaosztójára készül, és két párhuzamos valóságot kell átélnie. Az egyik valóságban teherbe esik, majd próbál eligazodni az anyaság útvesztőjében. A másik valóságban pedig hosszú karrierbe kezd Los Angelesben. Wanuri Kahiu mellett szerepel a filmben még Danny Ramirez, David Corenswet, Aisha Dee, Andrea Savage, Luke Wilson és Nia Long.
#1

dráma | romantikus

Netflix

A lengyel erotikus botrányfilm trilógiává bővül, melyben Laura és Massimo kapcsolata újabb kihívás elé kerül. Laura és Massimo kapcsolata meggyengült, Nacho pedig mindent... több»

A 365 nap: Ma megjelenését követően, amely maga is a 365 nap valószínűtlen sikerét használta ki a világjárvány alatt, a harmadik rész augusztus 19-én érkezik. Az erotikus thriller Massimo és Anna történetét folytatja, illetve befejezi azt. Nagy drámával ért véget az előző rész, a lezárás pedig komoly bonyodalmakat ígér.