Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Nézz mindkét irányba! (2022)

Look Both Ways
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
5
Képek
1
Videók

Galéria (5)

Videók (1)

 
Klauka89   2022. 08. 28.

legújabb vélemény

1

Kate Hudsonos horrort kapcsoltam ki, és váltottam inkább erre, főleg azért hogy menjen valami. De aztán lekötött. Nem sűrűn láttam ilyen párhuzamos szálon futtatott és bemutatott életeket. Mindkettő érdekes volt valamiért, és számomra végig fent tart... több»

 
indingo   2022. 08. 21.

3

A film alapötlete érdekes és figyelemfelkeltő. Vajon csak egy utunk van az életben? Ha rosszul döntünk, kisiklik az életünk és örökre boldogtalanok leszünk? Vannak olyan történések, amelyek örökre megváltoztatják, netalán elrontják az életünket? Sok ... több»

 
Fikatours_blogger   2022. 08. 22.

0
Olyan nincs, hogy egy amerikai filmben a főhősnő az abortuszt válassza

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A film alapötlete, hogy két párhuzamos valóságot futtat egymás mellett, érdekes, de csak az elején köti le a figyelmet. Aztán mindkét szál (alternatíva) unalmassá válik, mert hiányzik a valódi konfliktus, bár lehet, hogy egy elkényeztetett amerikai, középosztálybeli lány életében borzasztó csapás, ha nem a hobbijából élhet meg, vagy hogy egy olyan srác akarja elvenni, (nem mellesleg a gyermeke apja), akivel csak unalomból kettyintett.

 
gabi   2022. 08. 17.

0

Jó kis film, a főszereplő jó munkát végez, hogy mindkét idővonalat hitelesen előadja. A téma érdekes, bár nem egészen újkeletű. Kicsit úgy éreztem, hogy az anyaság és családalapítás részét kissé hanyagolták, de nem volt zavaró. Összességében egy kellemes romantikus film, ami egy kis csavarral még érdekesebbé válik.

 

Lili Reinhart a film főszereplője, de egyben egyik producere is.

(indingo )