2022.09.02 20:20 Emmersson Olvasottság: 817x
0

Mrs Ethan Hunt in double trouble

KONKRÉT SPOILEREK!!! *** Kiemelem az egyetlen pozitívumát a sorozatnak: nem egy sokadik skizofrén-sztori. Bár a helycserés történetekkel is Dunát lehet rekeszteni :) És ennyi... A főszereplő(i)nk gyenge, faarcú, mint Bella a farkasemberes baromságban. Nem mintha a többiek lejátszanák egymást a vászonról.

A történet, mint általában, jól indul. Kezdeni nem olyan nehéz. Csak kéne egy sztorit mesélni! Az ikres helycsere jó poén. Elsüthető párszor, de csak rövid ideig...

Mrs Ethan Hunt in double trouble

vagy véglegesen. Viszont így, hogy évente váltással élik az életeiket, lehetetlen! Mondják, hogy "ez film, nem kell mindenben az észszerűséget keresni!". Nem, persze, hogy nem..de a történet belső logikájához illik ragaszkodni! Gina/Leni egy komoly dologba fut bele, amikor az apja levágja, hogy Ketamint lop - az állatorvos, akire hivatkozik, már fél éve nem praktizál. Ha ezen megcsúsznak, akkor ezer apróságon is. Hogy csak a szexet említsem. Persze, csak a pszichodoki férj jön rá a játékra, mindenki más benyalja. A cserét egy ideig lehet követni, de sokszor kuszálódik annyira a helyzet, hogy nem tudni, épp melyik nő melyik szerepben van. Ez betudható annak is, hogy egy darabig el akarják velünk hitetni, hogy egy személyről van szó, aki pszichés beteg. (Ezesetben a "nézhetetlen" értékelést adtam volna.) Felesleges dolgok vannak a történetben. Semmi kifutása az ellopott és "fű alatt" bér-tartott csikónak, a két fickónak, akik pénzt követelnek... de a 60 ezer dollárnak sem! Az sem világos, hogy rögtön az elején miért gondolja úgy Gina, hogy a "tiéd mindkét élet" üzenetre váltania kell Lenire, miközben ő már eltűnt, így csak magának kavar zűrt a Gina élet feladásával. Ugyanis nem tudhatja, Lenivel valójában mi történt! Egy olyan eszement sztori ez, aminek semmi realitása. Nem nevelünk felváltva egy gyermeket, nem élünk két férjjel családi életet, nem osztjuk meg a barátainkat! A sorozat nem azért tartotta fenn az érdeklődésemet, mert izgalmas volt, hanem mert erősen kellett figyelni, épp ki kicsoda! A gülüszemű seriff rettenetes volt, de a szinkronja rátett egy lapáttal. A helyettese se hús, se hal... a férjek szánalmasak. Az apa, mint egy amatőr színjátszó. Nincs kit és mit dicsérni a sorozatban. Az ötlet nem rossz, még ha nem is eredeti, de a megvalósítás gyenge lett.

61 Visszhangok  (2022)

dráma | misztikus | thriller

Leni és Gina egypetéjű ikrek, akik gyerekkoruk óta titokban cserélgetik életüket, ám az egyik testvér eltűnik, és tökéletesen megtervezett világukban minden káoszba fordul. több»

0