Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
91
Filmadatlap
 
56
Szereplők
11
Vélemények
28
Képek
2
Videók
 
Doloresz89   2019. 01. 15.

legújabb vélemény

Gyönyörű, korhű sorozat, igazi békebeli remek. Nemcsak nőknek.

 
indingo   2017. 12. 03.

Fordulatos cselekményű sorozat. Urak és szolgák közötti kapcsolatba enged betekintést. Minden részben történik valami. Igazi történelmi kalandozás.


 
Deku   2017. 08. 21.

Nagyon eredeti sorozat egyszerűen magába szippant. Eleinte mikor csak hallomásból ismertem nem értettem miért van úgy oda mindenki. Viszont elég csak beletekinteni a sorozatba.

 
nagysar   2017. 12. 13.

Nem gondoltam volna, hogy ez a sorozat egyszer engem is magával fog ragadni, de be kell valljam, nagyon is. Egy család birtokán játszódik, mind a cselédek, mind az ott lakók életébe betekintést nyerhetünk. Humoros, megrázó, izgalmas.

 
Maszat   2015. 05. 12.

Kosztümös sorozatnál jóval többet kap az, aki akár egy részt is néz belőle. Okosan írt és rendezett sorozat. Mindenkinek ajánlanám, még azoknak is, akik idegenkednek az ilyen típusú sorozatoktól. Kosztümös filmek kedvelőinek, brit-imádóknak pedig kötelező! Magasan kiemelkedik a többi hasonló besorolású film közül. Zseniális karakterek zseniális színészekkel eljátszva, korhű megközelítéssel. A hab a tortára Maggie Smith párbeszédei, vagy csupán csak félmondatai.. a szórakoztatás magasiskolája.

 
A sorozat ereje nem a történetében rejlik, hanem az elbeszélésmódjában. Érzelmektől olykor túlcsorduló közege ellenére még mindig aktuális témákat feszeget, emellett nagyon sokat elárulnak a brit néplélekről.
 

Julian Fellowes elmondása szerint Hugh Bonneville, Brendan Coyle és Maggie Smith karaktereit egyenesen a színészekre írták.

(hp)
 

2013-ban a Downton Abbey lett a PBS csatorna történetének legsikeresebb sorozata. A széria epizódjait világszere 200 országban sugározzák, és 120 millióan követik.

(hp)
 

Gillian Anderson visszautasította Lady Grantham szerepét.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.