Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88
Filmadatlap
 
39
Szereplők
3
Vélemények
56
Képek
10
Videók
Watchmen
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Hakker   2020. 02. 06.

legújabb vélemény

Én a DC világát szeretem, elsősorban a zord képvilága, és a történetek komolysága miatt. Véleményem szerint a DC filmek és sorozatok inkább a felnőtteknek készülnek, amelyek valós társadalim problémákat feszegetnek. A Watchmen film az örök kedvencem marad, és a film folytatásaként készítettek egy remek sorozatot. A sorozat hozta azt a szintet, a történetben, a zenében és a képvilágban ami annak idején a filmnél magával ragadott.

 
Norbert93   2019. 11. 30.

Ez a sorozat a feje tetejére állította az általa felépített világot, s vele engem is

1-4. részig Nagy reményekkel ültem a sorozat elé, s nem is azt mondom, hogy nagyot csalódtam, de sokkal kevesebbet nyújtott a film, min vártam, ámde nem jelenti azt, hogy a Watchmen gyenge sorozat lenne. Magam sem tudnám megmondani, hogy miért, de lelketlennek és üresnek érzem az egészet. Egyszerűen túl töményen történnek az események, nincs átmenet a cselekményszálak között és ezáltal ez a tömény, sűrű cselekmény egyhangúvá válik. Pedig a koncepció adott, a színészek hűen visszaadják a karaktereket és történetben is bőven lehetőség, de mivel túl töményen tolják az egész filmet az arcunkba, ezért minden érdektelenné és súlytalanná válik az egész. A másik dolog pedig az, hogy a DC sorozatk jó... több»


 
Attila Herke   2019. 11. 03.

Egyedi. Zseniálisan összerakott érthető fikció. A zenei effektek is nagyon jók. Telitalálatnak tartom két rész megnézése után .

 
A Watchmen túl összetettnek és bizarrnak tűnik ahhoz, hogy megközelítse ezt a szintet, de az biztos, hogy nagyon időszerű témákat feszeget: akár a populizmus világméretű hódításával párhuzamosan szárba szökkenő szuperhős-kultusz, akár a szélsőséges társadalmi megosztottság, akár a generációról generációra örökített traumákról és gyűlölködésről van szó, aminek történelmi gyökerei sokkal messzebbre nyúlnak vissza, mint gondoljuk. több»
 
Ha valaki attól tartott volna, hogy az HBO hanyagul, de legfőképpen feleslegesen nyúl Alan Moore és Dave Gibbons kultklasszikusához, a Watchmenhez, akkor szeretnénk tájékoztatni mindenkit: az október 21-én debütáló sorozat méltó az alapműhöz. Nagyon spoilermentes kritika hat epizóddal a hátunk mögött. több»
 
Aztán simán elképzelhető, hogy az évad végére indokolttá válik a döntés, de jelen állás szerint a Watchmen-sorozat nem tud semmi újdonsággal szolgálni, rasszizmus elleni üzenete ugyan releváns, viszont a mozgókép művészetében könnyen találni olyan művet, amely ennél sokkal emblematikusabb módon prezentálta azt. több»
 

John Cena tweetelt arról, hogy szívesen eljátszaná Dr. Manhattant a sorozatban.

(Thibo84)
 

Az Adrian Veidtet ábrázoló összes jelenetet Walesben, míg a tulsai, oklahomai jeleneteket Grúziában forgatták.

(Thibo84)
 

A vacsora jelenetnél lejátszott dal (Nat King Cole - Unforgettable) ugyanaz, mint amit a Komédiás hallgatott a Watchmen: Az őrzők (2009) című film elején.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.