Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

A bárka (2011)

El Barco
Filmadatlap
 
6
Szereplők
16
Vélemények
3
Képek
1
Videók

Galéria (3)

Videók (1)

 
Emmersson   2022. 04. 01.

legújabb vélemény

0
Nyál... akció... nyál... nyááááál

Végre túl vagyok rajta! Egy szenvedés volt, de nem szokásom félbehagyni sorozatokat (sem). A párom már a végefelé egyenesen cikizett, hogy romantikus "sz*rt" nézek. És valahol igaza volt... A történet nagy részét simán ki lehetett volna vágni, felesleges érzelgés, brazil szappanoperákba illő nyálromantika volt. A vége pedig egy összecsapott f*s!

 
indingo   2016. 02. 17.

0

Szeretem a spanyol sorozatokat, filmeket más a hangulatuk, a vonalvezetésük, mint az amerikai filmeké. Tetszett a sorozat, de a végére valami jobbat is kerekíthettek volna. Bár úgy tudom tervben volt egy új évad, amit aztán mégis elkaszáltak és S.O.S írtak neki valami befejezést.

 
Bazzzsi   2017. 11. 05.

0

Több szálon és több idősíkban játszódó sorozat, sok-sok szereplővel ahol sose lehet tudni, hogy ki kinek az oldalán áll. Minden részben történt valami.

 
TomÁcs   2018. 04. 26.

0

A története eleje tetszett. Jó volt benne ez a bizonytalanság, hogy most akkor mi is lett a földel vagy csak kísérlet részesei az utasok. Utána eléggé ellaposodott.

 
VvV   2018. 11. 17.

0

A története elég butácska, főleg a legvége ismeretében. Valami miatt mégis kedvelhető és örülök, hogy spanyol sorozatokat is vetít a TV.

 
Lonka   2017. 07. 24.

0

Spanyol nyelvgyakorlásként kezdtem el nézni a sorozatot. Érdekes témát feszegetett, bár egy idő után kicsit átestek a ló túloldalára. Értelmes magyarázatot nem kaptunk a történésekre.

 
Greeta   2017. 12. 15.

0

Ha tehetitek eredeti nyelven nézzétek, aszinkront kicsit elszúrták. Érdekes világvége sorozat, erős karakterekkel és izgalmas részekkel. A vége picit lehetett volna konkrétabb.

 

Amikor a sorozat elkaszálásra került a harmadik évad során, a producerek összerántottak egy epilógust a végső epizód utolsó perceire, ami megpróbálta összefoglalni a történetszálakat. Csak néhány színész szerepel ebben a jelenetben, a többiek korábbi epizódokból lettek bevágva, miközben egy narrátor elmagyarázza, mi lesz velük. Ezt követően a producerek bedobtak egy cliffhanger befejezést azzal a reménnyel, hogy ezzel majd felkeltik a nézők figyelmét és újraindulhat a sorozat, de nem jött össze.

(Bence377940)