79% 207 szavazat
A bárka

A bárka

El Barco
Filmadatlap
17
Vélemények (17)
6
Szereplők (6)
3
Képek (3)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás
indingo  

Sorozat áttekintés

FILMINFÓ

Mi járna a fejedben, ha egy napon arra ébrednél, hogy a Föld utolsó lakói közt vagy néhány utastársaddal együtt egy hajó fedélzetén, és a bolygó összes többi embere megmagyarázhatatlanul eltűnt volna? Amikor Genfben beindítanak egy részecskegyorsítót, hiba csúszik a rendszerbe, és a kutatók világméretű katasztrófát okoznak. Ezt csak egy maréknyi iskolás él túl, akik épp egy hajó fedélzetén utaznak az incidens idején. Most életük nagy kalandjának lehetnek részesei - összezárva egy 50 méter hosszú hajó fedélzetén, talán örökre.

Forgatókönyvíró: Álex Pina, Iván Escobar
Premier: 2011.01.17.
 
2023.06.18 Yosihiro

legújabb vélemény

Érzelmek hajója

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A sorozatok közül ez következett a gyűjteményemben. Igazából nem hallottam róla semmit, és amit itt olvastam, az alapján kicsit félve kezdtem el nézni. :) Aztán amit láttam és tapasztaltam, hogy egy jó spanyol sorozatot kaptam, amiben a számomra font... Teljes kritika

3
 
2016.02.17 indingo

Szeretem a spanyol sorozatokat, filmeket más a hangulatuk, a vonalvezetésük, mint az amerikai filmeké. Tetszett a sorozat, de a végére valami jobbat is kerekíthettek volna. Bár úgy tudom tervben volt egy új évad, amit aztán mégis elkaszáltak és S.O.S írtak neki valami befejezést.

0
 
2022.04.01 Emmersson

Nyál... akció... nyál... nyááááál

Végre túl vagyok rajta! Egy szenvedés volt, de nem szokásom félbehagyni sorozatokat (sem). A párom már a végefelé egyenesen cikizett, hogy romantikus "sz*rt" nézek. És valahol igaza volt... A történet nagy részét simán ki lehetett volna vágni, felesleges érzelgés, brazil szappanoperákba illő nyálromantika volt. A vége pedig egy összecsapott f*s!

0
 
2017.11.05 Bazzzsi

Több szálon és több idősíkban játszódó sorozat, sok-sok szereplővel ahol sose lehet tudni, hogy ki kinek az oldalán áll. Minden részben történt valami.

0
 
2018.04.26 TomÁcs

A története eleje tetszett. Jó volt benne ez a bizonytalanság, hogy most akkor mi is lett a földel vagy csak kísérlet részesei az utasok. Utána eléggé ellaposodott.

0
 

Amikor a sorozat elkaszálásra került a harmadik évad során, a producerek összerántottak egy epilógust a végső epizód utolsó perceire, ami megpróbálta összefoglalni a történetszálakat. Csak néhány színész szerepel ebben a jelenetben, a többiek korábbi epizódokból lettek bevágva, miközben egy narrátor elmagyarázza, mi lesz velük. Ezt követően a producerek bedobtak egy cliffhanger befejezést azzal a reménnyel, hogy ezzel majd felkeltik a nézők figyelmét és újraindulhat a sorozat, de nem jött össze.Szerző: Bence377940

#1