Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
85%

Gomorra (2014-2021)

Gomorra: La serie
Filmadatlap
 
40
Szereplők
9
Vélemények
22
Képek
5
Videók
Gomorra

Galéria (22)

Videók (5)

 
Robinson76   2020. 12. 06.

legújabb vélemény

1
Az olasz alvilág a hiteles fajtából

Egy vérbeli maffiasorozat egyenesen a bűnszövetkezet őshazájából. Ennél autentikusabb nem igazán lehet egy széria, itt tényleg minden a helyén van. A szereplők között több korábbi maffiózó és/vagy nehézfiú is szerepet vállalt, így még hitelesebb a színészi játék. A körítés is nagyon rendben van, a szenny, a mocsok kis túlzással a képeken keresztül is bűzlik, a komor és szürke hangulat tovább szélesíti a palettát. Szóval minden együtt állt, de én nem tudtam azonosulni a szennyel, a romlottsággal és a korruptsággal, valamint nem tudtam beleélni magam a maffiózók helyébe. Így pedig ez a széria biztosan nem lesz a kedvenceim között, de azt el kell ismernem, hogy ettől még igen erős egy darab.

 
Queenakasha   2018. 03. 25.

1

Amikor a sorozat felülmúlja a filmet. Ez a sorozat az abszolút kedvencem. A hangulata odaszögez a tv elé és nem enged amíg az összes részt végig nem nézi az ember. A szereplők nagyon jók a karakterek kidolgozottak. Izgalmas, fordulatos alig várom a 4.évadot, örülnék ha több is lenne.

 
Indkgo   2018. 11. 03.

1

Az olaszok tudnak valamit :) nápolyi maffiás film. A karakterek szimpatikusak és egyediek, a történet izgalmas és nem kiszámítható. A nevekkel problémám van, ugyanis nehéz nekem megjegyezni. Kicsit a Banshee sorozat jutott róla eszembe. Több vicces jelenet is lehetne benne, mert így elég komoly.

 
LionelMessi10   2018. 07. 07.

0

Egy újabb remek sorozat a témában a Gengszterkorzó mellett. A történet a nápolyi maffia eseményeit mutatja be. Teljesen élethű, sokszor kőkemény ábrázolásmód, remek alakítások jellemzik a szériát. Szépen kidolgozott történet, fordulatos, a feszültség... több»

 
Deniel   2018. 12. 29.

0

Én nem ájultam el ettől a sorozattól. Szerintem teljesen középszerű, semmi nagy sztori nincs vele! A szereplők meg...nos, hogy is mondjam az egyik főszereplő úgy néz ki, mint egy divatfocista, Don Pietro vagy Pedro a "maffiavezér" meg úgy, mint egy s... több»

 
Attila Herke   2019. 09. 04.

0

Hatalmas telitalálat. remélem húsz évad. Valahol ez a jelen. Mindenhol ez lesz a jövő. túlnépesedés, pénz, egyéni hatalom. Erőszak mindig az egyetlen megoldás. Undorító de ne tagadjuk elkerülhetetlen. Van, volt és lesz Szavakkal még nem nyert senki

 
barnajani   2020. 05. 03.

0
A nem feltűnő öldöklés

Érdekes, változatos sorozat jó szinészekkel. Ami furcsa: Rendőrök nem jönnek, amikor meggyilkolnak valakit, Don Pietro büszke lenne a fiára, ha megölné a konkurenciát. Egyébként 43-45 évesen (az első két évadban) jól játsza az öreg rókát. Nápoly igencsak lehangoló a filmben, igencsak túltesz a pesti nyolckeren. Mindenki romos lakótelepeken lakik, miközben hülyére keresik magukat. A T.K.O - Mesél az Alvilág című slágere kiválóan elemzi a ezt a filmet, igaz a dal már több, mint 20 éves! A térhangzás közepes minőségű: sajnos érezhető, hogy a Bass és a Treble potik némileg fel vannak tekerve a keverőn, de minimum fel van kapcsolva a loudness a magyar szinkronnál, ami nem szerencsés egy olyan filmben, ahol az ember simán odakapná a fejét egy ajtókopogtatástól egy jó házimozi hangrendszeren.