Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
94%

Gomorra (2014)

Gomorra: La serie
Filmadatlap
 
40
Szereplők
8
Vélemények
22
Képek
6
Videók
Gomorra
összes rész (48)
 
Lőrinczi Zsigmond   2020. 08. 18.

legújabb vélemény

Remek!

 
Queenakasha   2018. 03. 25.

Amikor a sorozat felülmúlja a filmet. Ez a sorozat az abszolút kedvencem. A hangulata odaszögez a tv elé és nem enged amíg az összes részt végig nem nézi az ember. A szereplők nagyon jók a karakterek kidolgozottak. Izgalmas, fordulatos alig várom a 4.évadot, örülnék ha több is lenne.


 
lynn008   2018. 11. 03.

Az olaszok tudnak valamit :) nápolyi maffiás film. A karakterek szimpatikusak és egyediek, a történet izgalmas és nem kiszámítható. A nevekkel problémám van, ugyanis nehéz nekem megjegyezni. Kicsit a Banshee sorozat jutott róla eszembe. Több vicces jelenet is lehetne benne, mert így elég komoly.

 
LionelMessi10   2018. 07. 07.

Egy újabb remek sorozat a témában a Gengszterkorzó mellett. A történet a nápolyi maffia eseményeit mutatja be. Teljesen élethű, sokszor kőkemény ábrázolásmód, remek alakítások jellemzik a szériát. Szépen kidolgozott történet, fordulatos, a feszültség... több»

 
Deniel   2018. 12. 29.

Én nem ájultam el ettől a sorozattól. Szerintem teljesen középszerű, semmi nagy sztori nincs vele! A szereplők meg...nos, hogy is mondjam az egyik főszereplő úgy néz ki, mint egy divatfocista, Don Pietro vagy Pedro a "maffiavezér" meg úgy, mint egy s... több»

 
Attila Herke   2019. 09. 04.

Hatalmas telitalálat. remélem húsz évad. Valahol ez a jelen. Mindenhol ez lesz a jövő. túlnépesedés, pénz, egyéni hatalom. Erőszak mindig az egyetlen megoldás. Undorító de ne tagadjuk elkerülhetetlen. Van, volt és lesz Szavakkal még nem nyert senki

 
barnajani   2020. 05. 03.

A nem feltűnő öldöklés

Érdekes, változatos sorozat jó szinészekkel. Ami furcsa: Rendőrök nem jönnek, amikor meggyilkolnak valakit, Don Pietro büszke lenne a fiára, ha megölné a konkurenciát. Egyébként 43-45 évesen (az első két évadban) jól játsza az öreg rókát. Nápoly igencsak lehangoló a filmben, igencsak túltesz a pesti nyolckeren. Mindenki romos lakótelepeken lakik, miközben hülyére keresik magukat. A T.K.O - Mesél az Alvilág című slágere kiválóan elemzi a ezt a filmet, igaz a dal már több, mint 20 éves! A térhangzás közepes minőségű: sajnos érezhető, hogy a Bass és a Treble potik némileg fel vannak tekerve a keverőn, de minimum fel van kapcsolva a loudness a magyar szinkronnál, ami nem szerencsés egy olyan filmben, ahol az ember simán odakapná a fejét egy ajtókopogtatástól egy jó házimozi hangrendszeren.

Galéria (22)

Videók (6)

 
Avagy mi lesz ha a Főnökök főnökére reszelsz egy kis Sopranost? Egy zseniális olasz maffiás sorozat, ami igaz történetre épül. Ilyen részletesen még sosem kaphattunk betekintést a szervezett bűnözés rejtelmeibe. Minden idők legjobb krimisorozatai között méltán kapott helyet. több»