Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
92%

Mayans MC (2018-2022)

Mayans M.C.
Filmadatlap
 
46
Szereplők
3
Vélemények
6
Képek
13
Videók

Galéria (6)

Videók (13)

 
Képkockák   2022. 07. 09.

legújabb vélemény

0
Futóléptekkel a SoA nyomában

A Mayans az egyik legjobban várt spin-off sorozat volt számomra, aminek az első két évada talán még az elvárásaim felett is teljesített. A környezet, a vágások, a zenék, az írás mind-mind a kezdeti Sons of Anarchy életérzést hozta, amihez sok remek színész társult. Na és ez a sok jó ami elmondható az első két évadról, de már csak félig-meddig igaz a harmadik és negyedik évadra. A harmadik évad még megpróbálta folytatni mindazt amit elkezdtek, és alapot adni a negyedik évadnak, azonban a negyedik évad egyértelműen az eddigi legrosszabb, legötlettelenebb és leginkább rohamléptekkel megírt. A Sons of Anarchy évadonkénti 13 része azt jelenti, hogy átlagosan 120-150 perccel több ideje van elmesélni a történetet, ami nagyon hiányzik a Mayans esetén. Ha a SoA tetszett, akkor mindenképp ajánlom a sorozatot, de készülj fel arra, hogy a kezdeti fellángolás alább fog hagyni a harmadik és negyedik évadra. Remélem, hogy az ötödik évad már jobban megírt lesz és Kurt Sutter, a világ megalkotója is visszatér.

 
daportal   2020. 03. 19.

0

Nagyon jó spinoff, amik általában nem sikerülnek jól, tehát külön dícséret, hogy sikerült leválnia az eredetiről és eredetiséget hozott.

 
majkymi   2021. 05. 06.

0

Nem gondoltam volna, hogy tetszeni fog, de kellemesen csalódtam, magával ragadott és a színészek is nagyon jók.

 

Angel és EZ családneve a "Reyes" királyt jelent.

(Képkockák)
 

Az adásba nem került pilotban John Ortiz alakította Bishopot.

(Képkockák)
 

Adelita szerepére eleinte Andrea Londót castingolták, de a Narcos című sorozat mellett nem lett volna ideje elvállalni a szerepet.

(Képkockák)
 

Bár Ezekiel a fiatalabb testvér, a színészek közül JD Pardo 5 évvel idősebb, mint a testvérét, Angelt alakító Clayton Cardenas.

(Képkockák)