Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Lovecraft Country (2020)

Lovecraft Country
Filmadatlap
 
46
Szereplők
4
Vélemények
102
Képek
5
Videók

Galéria (102)

Videók (5)

 
DReyy10   2020. 08. 18.

legújabb vélemény

0

Na, én ezt a sorozatot már nagyon vártam, már pusztán az előzetes alapján is irtó jól nézett ki, és nem is csalódtam, elkéesztően jól össze van rakva a sztori, a hangulata meg eszelősen jó. Nem is kell több szerintem manapság. Bár bizonyos pontokon erősebb idegzetek kellenek a nézéséhez, azért csak bevállalható.

 
Laclac   2020. 08. 16.

0

Na, jó...nekem ez egyszerűen zseniális, nagyon magába szippantott, és ez tipikusan az a sorozat, hogy "Na, csak még egy rész..."...és állandóan ez megy. Szóval vigyázni kell vele, mert nagyon nézeti magát, aki pedig szereti Lovecraft műveit, az határozottan szeretni fogja ezt a sorozatot is!

 
kocka   2020. 08. 03.

0

Jó kis sztorinak mutatkozik, kíváncsian várom a folytatást. Szeretem a görbe tükröt mutató filmeket és sorozatokat, és ez határozottan odavág az amerikai társadalomnak.

 
zosler   2020. 08. 13.

0

Az eddig látottak alapján nagyszerű horror-sorozatnak nézünk elébe, döbbenetes a gondolatisága. A Lovecraft Country egy valóságon túli lényekkel teli valóságot hoz létre, melyben mégis minden életszerűnek tűnik. A szörnyek "emberi szörnyek", az egész... több»

 
Matt Ruff 2016-ban megjelent Lovecraft földjén című könyve sajátos környezetben – ahol a valóságot és a természetfölötti világot egy hajszál választja el – tárta fel az 50-es évek Jim Crow-törvények uralta Amerikáját és H. P. Lovecraft kirekesztő narratíváját egy geek főhősön keresztül. A könyv megfilmesítése mögé Jorden Peele és J. J. Abrams álltak be, hogy Misha Green (Underground) egy a regényhez méltó sorozatban mutassa meg, a rasszizmus és egy lovecrafti szörny terrorja közt nincs lényegi különbség. Vagy hogy egy feketéket szerepeltető történet nem csak a rasszizmusról szólhat. Lovecraft Country spoilermentes kritika az első öt epizódról. több»
 
Kinek szól a széria? Nem tudom pontosan megmondani. Talán vicsorgó politikai aktivistáknak, némelyik kisebbség mindenre elszánt élharcosainak vagy a szavait visszhangozni vágyó prédikátorok valamelyikének. Másoknak semmiképp sem. több»
 
Matt Ruff díjnyertes, sokat dicsért regényéből Jordan Peele producerkedése mellett készített sorozatot Misha Green, aki íróként többek közt a Kemény motorosok, a Spartacus és a Helix című sorozatokban is közreműködött. A Lovecraft földjén színvonalas, az elnyomott társadalmi rétegek reprezentációjában is jeleskedő széria lett, ám sokat időzik a mellékvágányokon. A pazar látvánnyal kevert témákat ugyanis rendre megöli a többször is megmutatkozó arány- és fókusztévesztés. több»