Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
90%

Lovecraft Country (2020)

Lovecraft Country
Filmadatlap
 
46
Szereplők
4
Vélemények
102
Képek
5
Videók
 
DReyy10   2020. 08. 18.

legújabb vélemény

Na, én ezt a sorozatot már nagyon vártam, már pusztán az előzetes alapján is irtó jól nézett ki, és nem is csalódtam, elkéesztően jól össze van rakva a sztori, a hangulata meg eszelősen jó. Nem is kell több szerintem manapság. Bár bizonyos pontokon erősebb idegzetek kellenek a nézéséhez, azért csak bevállalható.

 
Laclac   2020. 08. 16.

Na, jó...nekem ez egyszerűen zseniális, nagyon magába szippantott, és ez tipikusan az a sorozat, hogy "Na, csak még egy rész..."...és állandóan ez megy. Szóval vigyázni kell vele, mert nagyon nézeti magát, aki pedig szereti Lovecraft műveit, az határozottan szeretni fogja ezt a sorozatot is!


 
zosler   2020. 08. 13.

Az eddig látottak alapján nagyszerű horror-sorozatnak nézünk elébe, döbbenetes a gondolatisága. A Lovecraft Country egy valóságon túli lényekkel teli valóságot hoz létre, melyben mégis minden életszerűnek tűnik. A szörnyek "emberi szörnyek", az egész... több»

 
kocka   2020. 08. 03.

Jó kis sztorinak mutatkozik, kíváncsian várom a folytatást. Szeretem a görbe tükröt mutató filmeket és sorozatokat, és ez határozottan odavág az amerikai társadalomnak.

 
Matt Ruff 2016-ban megjelent Lovecraft földjén című könyve sajátos környezetben – ahol a valóságot és a természetfölötti világot egy hajszál választja el – tárta fel az 50-es évek Jim Crow-törvények uralta Amerikáját és H. P. Lovecraft kirekesztő narratíváját egy geek főhősön keresztül. A könyv megfilmesítése mögé Jorden Peele és J. J. Abrams álltak be, hogy Misha Green (Underground) egy a regényhez méltó sorozatban mutassa meg, a rasszizmus és egy lovecrafti szörny terrorja közt nincs lényegi különbség. Vagy hogy egy feketéket szerepeltető történet nem csak a rasszizmusról szólhat. Lovecraft Country spoilermentes kritika az első öt epizódról. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.