Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
91%

Alice Határországban (2020-2022)

Alice in Borderlands
Filmadatlap
 
21
Szereplők
6
Vélemények
78
Képek
3
Videók

Galéria (78)

Videók (3)

 
jfruzsi97   2021. 11. 24.

legújabb vélemény

3

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Első perctől fogva megfogott a sorozat. Nagyon jó a sztori, érdekes és izgalmas feladatokkal. Ja, és ha nem teljesíti a játékos, meghal, szóval utolsó percig küzdenek, MINDENT megtesznek az életben maradásért... Szerintem sokkal jobb, mint a Squid Game, kár, hogy ezt annyira nem kapták fel, pedig tarolt volna.

 
Kanyi   2021. 02. 02.

2

Nem nagyon kötnek le az ilyen stílusú alkotások, de ez nagyon el lett találva. Igaz, hogy számomra kicsit véres és gyomorfogató, de az akciójelenetek és a történet kárpótolnak mindenért.

 
Rea387147   2021. 04. 04.

1
今際の国のアリス (Imawa no Kuni no Alice)

A sorozat 'Haro Aso - Imawa no Kuni no Alice' mangasorozata alapján készült. Betegesen király ez a sorozat. Nagyon imádom. A címe magáért beszél. !!!!FIGYELEM!!!!⚠️ Ha nem bírod a vért és a gyilkos jeleneteket, akkor ne nézd meg, csak saját felelősségre! Most komolyan. Ha mégis megnézed, én szóltam. :3 A szereplők és a jelenetek, valamint a karakterek is zseniálisak voltak, szinte már annyira, hogy az agyam eldobtam tőle. A kijelölt színészekhez a rájuk kijelölt karakterek tökéletesen passzoltak. Persze a helyszínek miatt sem lehet panaszra okunk, hisz azok is pazarok voltak. A zene teljesen lenyűgöző volt, és meghatóbbá, érzelmesebbé és lélegzetelállítóvá tette a sorozatot, a jelenetek atmoszféráját és látványvilágát pedig vérfagyasztóvá tette, és pislogni se mer az ember, miközben nézi. Viszont van itt egy dolog, ami mindenki számára szuper hír, aki egy kicsit szereti a sorozatot. Ami nem más, mint a második évad, ugyanis bejelentették a második évadot is. ( ˘ ³˘)♥ ~Rea

 
henrik   2020. 12. 11.

0

Nagy rajongója vagyok a mangának, és azt kell mondanom, hogy a Netflix komoly energiát fektetett abba, hogy elkapja a hangulatot, annak ellenére, hogy kicsit más a történet.

 
Turon   2020. 02. 07.

0

Két dolog: pár rész remek, erős, kerek és abszolút élvezhető, míg néhány lapos, és ha erre ráeresztjük a kissé közhelyes szereplőket és párbeszédeket, akkor ott azért van egy-kettő komoly mélypont. De a szándék és a színvonal remek.

 
Szabi   2020. 07. 17.

0

Ázsiai öldöklős filmek/sorozatok rajongói ebben sem fognak csalódni: válogatott veszélyek és teljesen őrült karakterek sorjáznak a sorozatban, amit szerencsére nem lehet egyszerre végignézni, annyira tömény.

 

A Shibuya jelenetben a jegykapun, a nyilvános illemhelyen és az úton kívül mindent CGI-vel hoztak létre.

(jfruzsi97)
 

Aso önmagára alapozta a főszereplőt, Arisut. „Emlékszem, milyen voltam, amikor körülbelül 20 éves voltam, és saját határozatlanságom alapján alkottam Arisut.”

(jfruzsi97)
 

Ismerősnek tűnt a tigris az 5. részben? Az egzotikus állat vizuális effektusokkal történő létrehozása valójában nemzetközi erőfeszítés volt, Japánban, Szingapúrban, az Egyesült Államokban és Indiában. A projekt felügyelője a holland animációs rendező, Erik-Jan De Boer volt, aki Oscar-díjat nyert a tigris megalkotásáért a „Life of Pi” című filmben.

(jfruzsi97)
 

Az első epizódot, amely a tokiói ikonikus Shibuya Scramble-t mutatta be, valójában nem Shibuya-ban forgatták. Ehelyett a jelenetet a híres tochigi átkelő másolatán forgatták, amelyet forgatás céljából hoztak létre. A forgatókönyv szerint Arisu és barátai a Starbucks előtt fognak összeülni a Shibuya állomással szemben, de a találkozó helyét az átkelő másik oldalára változtatták, miután megállapították, hogy az üvegből való visszaverődés miatt túl nehéz lesz körüljárni.

(jfruzsi97)
 
A Netflix egyre több nemzetközi produkciónak ad otthont. A német Dark óta kattinthatunk le a videótárból dán (Equinox), számos spanyol (pl. Elite, A nagy pénzrablás) és olasz (pl. Luna Nera, Curon) sorozatokat is, de vezette a toplistákat már lengyel film is (365 nap). Emellett nagy hangsúlyt fektet a streamingcég a japán produkciókra is, elég csak az animés felhozatalra vagy az októberben kötött együttműködésre gondolni. több»
 
Az Alice in Borderland sok szempontból emlékeztet a Kockára (sok múlik a játékosok együttműködésén, és senki nem tudja, hogyan és miért került a játékba), de nem akar annyira okosnak tűnni, és messze nem annyira nyomasztó. több»
 
„Ez nem kínos, ez japán” – mondom magamnak és másoknak is, amikor elmerülök a japán popkultúrában. Helyenként nehezen fogyasztható, meglepően zseni vagy őrülten random, csak utálni és imádni lehet, ritkán látni arany középutat. Néha elengedi, amit nem kellene, és azt hangsúlyozza, amiről sosem gondolnánk, hogy jól működik. Felejthetetlen élményekkel gazdagíthat, de ehhez néha ki kell mondani: „Ez nem kínos, ez japán.” több»