Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
89%

Alice Határországban (2020-2022)

Alice in Borderlands
Filmadatlap
 
21
Szereplők
10
Vélemények
78
Képek
5
Videók

Galéria (78)

Videók (5)

 
Török389133   2023. 02. 25.

legújabb vélemény

0

Az első évad jó volt, a második viszont elég unalmas.

 
jfruzsi97   2021. 11. 24.

3

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Első perctől fogva megfogott a sorozat. Nagyon jó a sztori, érdekes és izgalmas feladatokkal. Ja, és ha nem teljesíti a játékos, meghal, szóval utolsó percig küzdenek, MINDENT megtesznek az életben maradásért... Szerintem sokkal jobb, mint a Squid Game, kár, hogy ezt annyira nem kapták fel, pedig tarolt volna.

1
 
Kanyi   2021. 02. 02.

2

Nem nagyon kötnek le az ilyen stílusú alkotások, de ez nagyon el lett találva. Igaz, hogy számomra kicsit véres és gyomorfogató, de az akciójelenetek és a történet kárpótolnak mindenért.

 
KCintia   2022. 12. 24.

1
Fergeteges!

Nekem is az jutott eszembe, hogy hasonló a Squid game-hez, csak sokkal jobb , érdekesebb és izgalmasabb. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a gyöngyszemre. Nem rég kezdtem de lassan sajnos vége is. Mindenkinek ajánlom. Függőséget okoz.

 
Rea387147   2021. 04. 04.

1
今際の国のアリス (Imawa no Kuni no Alice)

A sorozat 'Haro Aso - Imawa no Kuni no Alice' mangasorozata alapján készült. Betegesen király ez a sorozat. Nagyon imádom. A címe magáért beszél. !!!!FIGYELEM!!!!⚠️ Ha nem bírod a vért és a gyilkos jeleneteket, akkor ne nézd meg, csak saját felelősségre! Most komolyan. Ha mégis megnézed, én szóltam. :3 A szereplők és a jelenetek, valamint a karakterek is zseniálisak voltak, szinte már annyira, hogy az agyam eldobtam tőle. A kijelölt színészekhez a rájuk kijelölt karakterek tökéletesen passzoltak. Persze a helyszínek miatt sem lehet panaszra okunk, hisz azok is pazarok voltak. A zene teljesen lenyűgöző volt, és meghatóbbá, érzelmesebbé és lélegzetelállítóvá tette a sorozatot, a jelenetek atmoszféráját és látványvilágát pedig vérfagyasztóvá tette, és pislogni se mer az ember, miközben nézi. Viszont van itt egy dolog, ami mindenki számára szuper hír, aki egy kicsit szereti a sorozatot. Ami nem más, mint a második évad, ugyanis bejelentették a második évadot is. ( ˘ ³˘)♥ ~Rea

 
Re Tth   2022. 12. 24.

1
Zseniális

A Squid game rokona is lehetne. Annyi a különbség, hogy ez a sorozat milliószor jobb. Nem is tudom, mikor láttam ehhez foghatót. Ami megdöbbentő még, hogy az 1. évad zsenialitását a 2. évad zsenialitása túlszárnyalta. Imádtam, nagyon kritikus vagyok, ennek ellenére a kedvenc sorozatom lett. Akar 3. évad is lehetne a befejezést tekintve, de így is teljes a történet.

 
Lóri Ádámcsik   2023. 01. 14.

0
Battle Royale vs. Sqid Game

A fenti két alkotás szerelemgyerekének éreztem a sorozatot mindvégig. Az utóbbi idők egyik legjobbja. Kidolgozott akciójelenetek, nagyon jó CGI, izgalmas-szerethető karakterek, és folyamatosan megy előre a cselekmény. Egy percre sem unatkoztam. Filozofikus és tükröt tartó olykor, ami nagyon jól áll neki. A magyar szinkronhangok pedig nagyon el lettek találva. Várom a harmadik évadot.

 

A Shibuya jelenetben a jegykapun, a nyilvános illemhelyen és az úton kívül mindent CGI-vel hoztak létre.

(jfruzsi97)
 

Aso önmagára alapozta a főszereplőt, Arisut. „Emlékszem, milyen voltam, amikor körülbelül 20 éves voltam, és saját határozatlanságom alapján alkottam Arisut.”

(jfruzsi97)
 

Ismerősnek tűnt a tigris az 5. részben? Az egzotikus állat vizuális effektusokkal történő létrehozása valójában nemzetközi erőfeszítés volt, Japánban, Szingapúrban, az Egyesült Államokban és Indiában. A projekt felügyelője a holland animációs rendező, Erik-Jan De Boer volt, aki Oscar-díjat nyert a tigris megalkotásáért a „Life of Pi” című filmben.

(jfruzsi97)
 

Az első epizódot, amely a tokiói ikonikus Shibuya Scramble-t mutatta be, valójában nem Shibuya-ban forgatták. Ehelyett a jelenetet a híres tochigi átkelő másolatán forgatták, amelyet forgatás céljából hoztak létre. A forgatókönyv szerint Arisu és barátai a Starbucks előtt fognak összeülni a Shibuya állomással szemben, de a találkozó helyét az átkelő másik oldalára változtatták, miután megállapították, hogy az üvegből való visszaverődés miatt túl nehéz lesz körüljárni.

(jfruzsi97)
 
A Netflix egyre több nemzetközi produkciónak ad otthont. A német Dark óta kattinthatunk le a videótárból dán (Equinox), számos spanyol (pl. Elite, A nagy pénzrablás) és olasz (pl. Luna Nera, Curon) sorozatokat is, de vezette a toplistákat már lengyel film is (365 nap). Emellett nagy hangsúlyt fektet a streamingcég a japán produkciókra is, elég csak az animés felhozatalra vagy az októberben kötött együttműködésre gondolni. több»
 
Az Alice in Borderland sok szempontból emlékeztet a Kockára (sok múlik a játékosok együttműködésén, és senki nem tudja, hogyan és miért került a játékba), de nem akar annyira okosnak tűnni, és messze nem annyira nyomasztó. több»
 
„Ez nem kínos, ez japán” – mondom magamnak és másoknak is, amikor elmerülök a japán popkultúrában. Helyenként nehezen fogyasztható, meglepően zseni vagy őrülten random, csak utálni és imádni lehet, ritkán látni arany középutat. Néha elengedi, amit nem kellene, és azt hangsúlyozza, amiről sosem gondolnánk, hogy jól működik. Felejthetetlen élményekkel gazdagíthat, de ehhez néha ki kell mondani: „Ez nem kínos, ez japán.” több»