Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
89%

Alice Határországban (2020)

Alice in Borderlands
Filmadatlap
 
21
Szereplők
4
Vélemények
78
Képek
3
Videók
 
Kanyi   2021. 02. 02.

legújabb vélemény

1

Nem nagyon kötnek le az ilyen stílusú alkotások, de ez nagyon el lett találva. Igaz, hogy számomra kicsit véres és gyomorfogató, de az akciójelenetek és a történet kárpótolnak mindenért.

 
henrik   2020. 12. 11.

0

Nagy rajongója vagyok a mangának, és azt kell mondanom, hogy a Netflix komoly energiát fektetett abba, hogy elkapja a hangulatot, annak ellenére, hogy kicsit más a történet.


 
Szabi   2020. 07. 17.

0

Ázsiai öldöklős filmek/sorozatok rajongói ebben sem fognak csalódni: válogatott veszélyek és teljesen őrült karakterek sorjáznak a sorozatban, amit szerencsére nem lehet egyszerre végignézni, annyira tömény.

 
Turon   2020. 02. 07.

0

Két dolog: pár rész remek, erős, kerek és abszolút élvezhető, míg néhány lapos, és ha erre ráeresztjük a kissé közhelyes szereplőket és párbeszédeket, akkor ott azért van egy-kettő komoly mélypont. De a szándék és a színvonal remek.

Galéria (78)

Videók (3)

 
Az Alice in Borderland sok szempontból emlékeztet a Kockára (sok múlik a játékosok együttműködésén, és senki nem tudja, hogyan és miért került a játékba), de nem akar annyira okosnak tűnni, és messze nem annyira nyomasztó. több»
 
A Netflix egyre több nemzetközi produkciónak ad otthont. A német Dark óta kattinthatunk le a videótárból dán (Equinox), számos spanyol (pl. Elite, A nagy pénzrablás) és olasz (pl. Luna Nera, Curon) sorozatokat is, de vezette a toplistákat már lengyel film is (365 nap). Emellett nagy hangsúlyt fektet a streamingcég a japán produkciókra is, elég csak az animés felhozatalra vagy az októberben kötött együttműködésre gondolni. 2020 decemberében pedig megérkezett a negyedik élőszereplős japán-Netflix produkció, az Alice Határországban (Alice in Borderland), ami bár nem tökéletes, de felhelyezte az ázsiai sorozatokat a szélesebb közönség, vagyis a nem anime szubkulturából jövők vagy a nem az ázsiai filmek rajongóinak radarjára. több»