Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
66
Szereplők
4
Vélemények
16
Képek
Videók
Alan Dale
Alan Dale
Alan Dale
Alan Dale
Luke Allen-Gale
 
VérAlex   2016. 03. 28.

legújabb vélemény

Hát a pilot után úgy voltam vele, hogy köszönöm szépen, akkor részemről végeztünk is. Én nem tudom, mit gondoltak a készítők, hogy egy kb. okés látványvilággal meg némi atomszférával majd eladhatják ezt a rettenetesen megírt katyvaszt? Persze lehetett volna ebben potenciál, de szerintem ahhoz nagyon máshogy kellett volna hozzáállni.

 
SuperBoi   2015. 12. 22.

Bár a témája felkeltette az érdeklődésemet, de ha már az első részen unatkozok, akkor az nem jelent túl sok jót. Pedig nagyon úgy voltam vele, hogy ebből még valami érdekes is kisülhet, de sajnos megmaradt a teljesen középszerű kategóriában. Mondjuk a SyFy-t sem értem, hogy miért rendelt be belőle még egy évadot, ha nem felejtem el, majd belenézek, de túl sok jót most már nem várok tőle.


 
ovejuna   2015. 12. 11.

Na ez egy igazán furcsa sorozat. Az addig oké, hogy van itt egy érdekes történet, de az már sokkal kevésbé van rendben, hogy teljesen logikátlan, koncepció nélkül felépített világról van szó. Ha valaki elmondja nekem, hogyan lehet fallal védekezni az angyalok ellen, azt igazán megköszönöm. És akkor ez még csak a jéghegy csúcsa, ilyenből annyit találni, amennyit csak akartok. Szóval nehezen jutok dűlőre, mert közben meg van az egészben valami érdekes, ami miatt azért csak leültem, hogy belenézzek. Nálam ez jelenleg egy gyenge négyes.

 
daportal   2015. 03. 07.

Ebben a témában nem a Supernatural bőven elég volt. Láttam a 2010-es filmet, bár ne tettem volna, így sok kedvem nem volt ehhez a sorozathoz. Egy-két részt megnéztem, aztán könnyű szívvel húztam ki a listáról. Nem sokat lehet ehhez hozzátenni, szerintem ennyit is ért az egész produkció.

 

A sorozat története a Légió (2010) című filmen alapul.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.