Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

Drakula (2020)

Dracula
Filmadatlap
 
35
Szereplők
6
Vélemények
3
Képek
2
Videók

Galéria (3)

Claes Bang
Claes Bang

Videók (2)

 
Raphouse   2020. 12. 29.

legújabb vélemény

1
A végére elfárad

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A három epizód teljesen más, míg az első annyira megfogott a hangulatával, és végig lekötött a középső résszel karöltve, addig az utolsót alig vártam, hogy vége legyen. A végkifejlet nagyon nagy csalódás, mert a két rész alatt felépített karaktert az utolsó etapban teljesen kiherélték, és logikátlan lépés volt a részéről ilyen bugyuta módon megölni magát, főleg annak tudatában, hogy most már semmi nem állíthatja meg a világuralomra törését, lényegében nincs, amivel elpusztíthatják, de ebbe is bele lehetne kötni, mert a karó a többiekkel elég szépen végzett. A részben lévő mellékszereplők pedig totálisan feleslegesek és bárgyúk voltak, a diszkós eljegyzéstől már-már kínosan éreztem magam, hogy mit szívott a rész írója. Tökéletes lehetett volna ez a sorozat, ha az utolsó rész el se készül, és a másodikban lezárják.

 
Robinson76   2020. 12. 08.

0
Zavaros az összkép

Ezt a szériát három különböző részre lehet osztani, annyira más és más mindhárom epizód, mind hangulatkeltésben, mind a dramaturgiában, és még műfajában is... Van itt vámpírtörténet, thriller, miegymás, és közben ugrálunk az időben, míg az egész egy értelmetlen és érthetetlen, meglehetősen ellentmondásos katyvasz lesz.

 
Greta   2020. 02. 01.

0
briliáns

Épp olyan lendületes, tartalmas, izgalmas és intellektuális, mint a Sherlock. Tudnak ezek valamit..

 
alex   2020. 01. 05.

0

Megfogott ez a Drakula sorozat. Csak egy dolog bánt, a Drakula főszereplő kicsit túl koppintja a Lucifer (Lucifer az Újvilágban)... több»

 
Bakó Zoltán   2020. 01. 06.

0
Remek

Az eddigi legjobb feldolgozás!

 
Róbert Gyenes   2020. 02. 09.

0

Sok vámpíros filmet láttam már, de ez a 3 részes minisorozat messze felülmúlta az elvárásaimat. Plusz pont azért mert Magyarországon is játszódik.

 

Az első epizód Szlovákiában lévő terüteleken is volt filmezve (pld. Árva vár)

(alex)