71% 127 szavazat
Drakula

Drakula

Dracula
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
35
Szereplők (35)
3
Képek (3)
2
Videók (2)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
Lejátszás

Sorozat áttekintés

1. évad (2020) - 3 epizód

Hol nézheted

Claes Bang
Claes Bang

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2
Hivatalos tartalom

A BBC nagy sikerű Sherlock című sorozátnak alkotói ezúttal Bram Stoker ikonikus hősének történetét gondolták újra Claes Banggel Drakula gróf szerepében. A Drakula január 4-től látható a Netlixen.

(hp)

Forgatókönyvíró: Mark Gatiss, Steven Moffat
Ország: Egyesült Királyság
Premier: 2020 | Netflix (2020.01.05.)
 
2020.12.29 Raphouse

legújabb vélemény

A végére elfárad

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A három epizód teljesen más, míg az első annyira megfogott a hangulatával, és végig lekötött a középső résszel karöltve, addig az utolsót alig vártam, hogy vége legyen. A végkifejlet nagyon nagy csalódás, mert a két rész alatt felépített karaktert az utolsó etapban teljesen kiherélték, és logikátlan lépés volt a részéről ilyen bugyuta módon megölni magát, főleg annak tudatában, hogy most már semmi nem állíthatja meg a világuralomra törését, lényegében nincs, amivel elpusztíthatják, de ebbe is bele lehetne kötni, mert a karó a többiekkel elég szépen végzett. A részben lévő mellékszereplők pedig totálisan feleslegesek és bárgyúk voltak, a diszkós eljegyzéstől már-már kínosan éreztem magam, hogy mit szívott a rész írója. Tökéletes lehetett volna ez a sorozat, ha az utolsó rész el se készül, és a másodikban lezárják.

1
 
2020.12.08 Robinson76

Zavaros az összkép

Ezt a szériát három különböző részre lehet osztani, annyira más és más mindhárom epizód, mind hangulatkeltésben, mind a dramaturgiában, és még műfajában is... Van itt vámpírtörténet, thriller, miegymás, és közben ugrálunk az időben, míg az egész egy értelmetlen és érthetetlen, meglehetősen ellentmondásos katyvasz lesz.

0
 
2020.02.01 Greta

briliáns

Épp olyan lendületes, tartalmas, izgalmas és intellektuális, mint a Sherlock. Tudnak ezek valamit..

0
 
2020.01.05 alex

Megfogott ez a Drakula sorozat. Csak egy dolog bánt, a Drakula főszereplő kicsit túl koppintja a Lucifer (Lucifer az Újvilágban)... Több

0
 
2020.01.06 Bakó Zoltán

Remek

Az eddigi legjobb feldolgozás!

0
 

Az első epizód Szlovákiában lévő terüteleken is volt filmezve (pld. Árva vár)Szerző: alex

#1